kielczan 28 Napisano 13 Wrzesień 2015 Zakładam ten temat, aby tutaj załatwiać sprawy związane z Wirtualnymi klubami. Poszukuję aktywnego klubu który w składzie ma minimum 5-6 grających osób do gry w fifie 16. Pozycję na których gram to skrzydłowy, ŚPO lub ŚP. W razie potrzeby mogę także zagrać DP bądź bocznego obrońcę. W wirtualne kluby bawię się już sporo czasu (wcześniejszy klub POGROMCY). Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 14 Wrzesień 2015 odezwij sie do psn log- baptizia Szukamy konkretnych osob do gry. Zakładam ten temat, aby tutaj załatwiać sprawy związane z Wirtualnymi klubami.Poszukuję aktywnego klubu który w składzie ma minimum 5-6 grających osób do gry w fifie 16. Pozycję na których gram to skrzydłowy, ŚPO lub ŚP. W razie potrzeby mogę także zagrać DP bądź bocznego obrońcę.W wirtualne kluby bawię się już sporo czasu (wcześniejszy klub POGROMCY).Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixio 11 Napisano 14 Wrzesień 2015 Co to są te wirtualne kluby ?? Bo za bardzo nie wiem :( nigdy tego nie grałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 14 Wrzesień 2015 Co to są te wirtualne kluby ?? Bo za bardzo nie wiem nigdy tego nie grałem Tworzysz swoją wirtualną gwiazdę i grasz. Jednym piłkarzem, na wybranej przez Ciebie pozycji (o ile masz ogarniętą ekipę i pozwolą Ci wybrać ;) ). Z ciekawostek - możesz też swoją twarz wkleić za pomocą gameface. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 23 Wrzesień 2015 sezon 2016 oficjalnie czas zaczac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 24 Wrzesień 2015 Jest jakaś drużyna, która chce zagrać sparing bez dowolnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 24 Wrzesień 2015 Padre_81_PL szuka klubu. Doswiadczenie w grze w klubach spore. Napad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 24 Wrzesień 2015 Ktoś chętny do wbicia trofeów zwiazanych z WK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 28 Wrzesień 2015 Klub Pssite United szuka napastnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciepek96 0 Napisano 29 Wrzesień 2015 Szukam klubu do wybicia pucharów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Wrzesień 2015 Załóżcie jakiś klub i podajcie tu nazwę to zawsze ktoś wbije i się zrobi trophy ja też byłbym chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darinho 0 Napisano 3 Październik 2015 witam szukam ludzi do klubu na kazda pozycje chetnych zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 3 Październik 2015 Jak ktoś chce zdobyć trofea to mam klub i możemy wbić jutro. Jak ktoś chętny to niech napisze tutaj albo w wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 4 Październik 2015 Ostatni dzwonek na dołączenie do klubu Zayebyoza. Zgłosiliśmy się do ligi fvpa ale wypadł nam defensywny pomocnik dlatego też szukamy osób na tę pozycję. Pilne! Pisać do PlayStation ID: Baptizia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darinho 0 Napisano 13 Październik 2015 witam klub VatosLocos Klan szuka lidzi gramy w lidze FVPA nie musiszmiec doswiadczenia zdobedziesz je u nas mile widziani SO ,po lo, i Gk chetnych zapraszam o kontakt na PSN: Darinho11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lavvok 0 Napisano 14 Październik 2015 witam klub VatosLocos Klan szuka lidzi gramy w lidze FVPA nie musiszmiec doswiadczenia zdobedziesz je u nas mile widziani SO ,po lo, i Gk chetnych zapraszam o kontakt na PSN: Darinho11 Z miłą chęcią dołączę. PSN: Lavvok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) zapraszam zawodnikow do wirtualnego klubu :) PSN ID luku_86-PL Edytowane 15 Październik 2015 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 22 Październik 2015 Klub Zayebyoza ciagle poszukuje solidnych i lojalnych graczy na pozycje GK plus obrona. Gramy aktualnie w 3 lidze FVPA. zapraszam na testy tylko zdecydowanych graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 22 Październik 2015 (edytowane) Czy w wirtualnych klubach tez występuje momentum? Czy też tempo jest arkadowe? Pytam bo PES online słaby i zastanawiam się nad FIFA ale tylko dla klubów. Edytowane 22 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 22 Październik 2015 Zdefiniuj momentum i arkadowe tempo, to ci powiem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 23 Październik 2015 (edytowane) Zdefiniuj momentum i arkadowe tempo, to ci powiem. ;)I jeszcze mam ci powiedzieć dlaczego nie głosować na PO? ;)NVM nie było pytania. Edytowane 23 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 23 Październik 2015 To akurat sam wiem ;) Dobra, spróbuję odpowiedzieć i tak: momentum nie ma, tempo zależy tylko i wyłącznie od graczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 31 Październik 2015 Klub Pssite United założony na początku 2015r. stała ekipa szuka graczy. Szukamy śo i bramkarza wiecej info na pw lub psn Veezo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 2 Listopad 2015 klub Zayebyoza - gramy aktualnie w 3 lidze fvpa Szukamy wzmocnien do linii obrony, jak i dobego GK. chetnych zapraszam psn - jedraz lub baptizia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depcik94 33 Napisano 2 Grudzień 2015 (edytowane) Szukam ludzi , klubu do pomocy przy trofeum: - To dopiero początek Z góry dzięki za pomoc :) Mój PSN : depcik94 Edytowane 2 Grudzień 2015 przez depcik94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach