mataman 680 Napisano 30 Lipiec 2017 Ale że ta "kampanią singlową" się jarasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 31 Lipiec 2017 Wszystkim, 'singlowa kampania' to jeden z wielu smaczków. Od zawsze w GT lubiłem te licencje i starałem się żyłować wszystko na złoto, zanim podszedłem chociażby do Sunday Cup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 9 Sierpień 2017 a Spoiler W spoilerze kolejny material ktory tylko przekonuje mnie ze GTS nie jest dla mnie. 1. single player to szkolki jazdy iles tam wydaje sie ze calkiem sporo rzeczy do zrobienia ale to uber króciutkie zadania. Od rozpedz sie koniec. Hamuj koniec. dowiedz sie co to zakret koniec - w szkolce jazdy. Potem mamy wyzwania te to moze byc wyprzedzanie pacholko AI lub rozwalanie pacholkow na torze. Pozniej doswiadczenie na torze gdzie uczymy sie kazdego sektoru a finalnie mozemy pojechac okrazenie. Potem Etykieta wyscigow zakladam wstep do online. 2. jesli wierzyc temu co mowili w filmie to ci co byli nastawieni na multi beda i tak musieli w te zadania popykac zeby dostac wozy. Choc zakladam ze samo multi tez bedzie cos odblokowywac. Wiec ani porzadnej singlowej rozgrywki ani wolnosci w multiku gdzie gra od poczatku mogla by dwac mozliwosc dowolnego wybrania wozu i nas nie ograniczala. GTS ma fajny model jazdy podobal mi sie w becie po patchach. Ale reszta... no nie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 22 Sierpień 2017 Nono Panowie...... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Sierpień 2017 Ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 23 Sierpień 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 23 Sierpień 2017 Mnie się bardziej podobało jak grała w Farming Simulator. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 23 Sierpień 2017 (edytowane) Imo wygląda lepiej od Forzy 7 (o GTS mówię jakby co ). Bardziej realistyczne i naturalne wrażenie robi. Ale zdania nie zmienię, 4 lata po premierze konsoli dostajemy GT7 Prolog w cenie pełnej gry. F**k off, Panie Kaz Edytowane 23 Sierpień 2017 przez gracz_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Sierpień 2017 @gracz_ Zgodze sie mnie tez wizualnie bardziej przypadlo do gustu GTS. Co do spoilera - nie, to nie jest prolog. To jest nastawiona na multi odslona GT w ktorej zamiast kampanii masz samouczki i wyzwania. Zgodze sie 4 lata po premierze too little too late. Choc GT ma jedno co jest naprawde fajne - znajomy przystepny (niski prog wejscia) i naprawde fajny model jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 25 Sierpień 2017 Dokładnie, przyrównywanie do prologa GT5 to jakaś pomyłka. To jest GT Sport a nie GT7. Prawdopodobnie GTS będzie jedyną częścią Gran Turismo na konsole obecnej generacji, także można spodziewać się długiego wspierania produktu po premierze. W zasadzie dokładanie torów i aut już zostało potwierdzone, pytanie tylko ile $$ będą sobie za to życzyli. Czekam na premierę obu gier i wtedy zadecyduję co biorę (GTS vs PC2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BułkazSzynką 34 Napisano 11 Wrzesień 2017 Co ciekawe wszystkie preordery mają info o angielskiej wersji językowej i jeżeli to się sprawdzi to wstyd. Wydają jedne wyścigi na cała generację i będą tak mieli w dupię kraj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Wrzesień 2017 (edytowane) 8 godzin temu, BułkazSzynką napisał: Co ciekawe wszystkie preordery mają info o angielskiej wersji językowej i jeżeli to się sprawdzi to wstyd. Wydają jedne wyścigi na cała generację i będą tak mieli w dupię kraj? Moze blad na stronie, nie pierwszy i nie ostani... byly gry bez PL ktore mialy PL wpisane.... W GT5 byla Martyna, w GT6 nie bylo gadania i tlumaczony byl tylko tekst. Nie oszukujmy sie GTS to nie jest gra fabularna, i mysle ze spokojnie osoby ktore nie znaja jezyka dopytaja sie co i jak na forach i tyle. Niemniej domniemam ze skoro znakomita wiekszosc EXow od Sony stawia na lokalizaje to przypuszczam ze tutaj tez owa bedzie. Edytowane 12 Wrzesień 2017 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 3 Październik 2017 (edytowane) W Media markt mozna zlozyc preorder na zwkla wersje GTS, i jako bonus dostaje sie 3 fury (R18 TDI, S1 Pikes Peak i Plug RCZ). Tymczasem w sieci widze, ze beda 3 wersje gry: standard, specjalna i kolekcjonerska, i ich preordery zawierac beda odpowiednio 0, 6 i 18 dodtakowych aut. (Plus inne bonusy, ale dla mnie bez znaczenia). Teraz pytanie: czy te dodatkowe auta (18) bedzie mozna w grze zdobyc? I czy media markt robi laske z tymi trzema autami, czy po prostu kazdy preorder zwyklej wersji zawiera 3 auta? Aha, i jeszcze jest Day 1 edition. O co z tym chodzi? Edytowane 3 Październik 2017 przez Klaxxon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 4 Październik 2017 Czasowe demo będzie dostępne przed premiera.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 4 Październik 2017 7. Października.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 4 Październik 2017 Tu masz rozpiskę co zawiera każda wersja. http://www.gran-turismo.com/pl/products/gtsport/preorder/#detail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 5 Październik 2017 Koledzy na Euro RTV AGD jest od wczoraj Ps4 Pro z GTS w zestawie. Myślałem jednak że Pro też będzie w edytcji GTS jak zwykła Ps4 z padem i obudowa z logo, kolorem itd. Niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 5 Październik 2017 Ważne że poprawiony model CUH 7116B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 6 Październik 2017 Pytanie do odgrywających betę , czy próbował ktoś grać na padzie ? i czy jest sens kupić ten tytuł nie mając kierownicy ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 6 Październik 2017 Oczywiście da się grać na padzie bez żadnego problemu, jak w każde inne Gran Turismo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 6 Październik 2017 3 godziny temu, 2010cobra25 napisał: Pytanie do odgrywających betę , czy próbował ktoś grać na padzie ? i czy jest sens kupić ten tytuł nie mając kierownicy ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bedzie demo sledz newsy i sam sprobuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 7 Październik 2017 Koledzy kiedy demo. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Październik 2017 Poniedziałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Październik 2017 Można już pobierać, ale grać dopiero od poniedziałku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 7 Październik 2017 Też myślałem że dadzą odpicowane PS4 Pro z GTS, ale skoro tak to jeszcze poczekam z zakupem Pro, może w końcu dodadzą UHD BR player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach