MagEllan 2738 Napisano 30 Marzec 2020 (edytowane) podstawke ukonczylem niby na 100 ale maksowanie wyzwan nie jest do tego wymagane, Zasczalem ng+ tym razem PL zamiast EN i troche polatalem i przerwalem wroce i cos porobie jeszcze bo to przyjemna gra. Ale jesli planyta sama nie wpadnie to raczej nie bede sie o nia staral. Dodatki odpuszczam. Edytowane 30 Marzec 2020 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toomek 6 Napisano 23 Czerwiec 2021 (edytowane) Pany,mam pytanie,pożyczyłem sobie od kumpla milesa moralesa i w przyszłości chcę kupic sobie podtawkę,żeby zagrać w wersje usprawnioną musze kupić edycje ultimate czy jest jakaś inna opcja? Edytowane 23 Czerwiec 2021 przez Toomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 30 Czerwiec 2021 Czy jest jakaś różnica między wersjami ps4 a ps5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Lipiec 2021 W dniu 30.06.2021 o 14:17, crazy napisał: Czy jest jakaś różnica między wersjami ps4 a ps5? Tak poszukaj troche: Wersja na PS5 ma inna twarz Petera Parkera, ma dodany RT, ma opcje 30 vs 60fps. to tak na szybko. W dniu 23.06.2021 o 19:44, Toomek napisał: Pany,mam pytanie,pożyczyłem sobie od kumpla milesa moralesa i w przyszłości chcę kupic sobie podtawkę,żeby zagrać w wersje usprawnioną musze kupić edycje ultimate czy jest jakaś inna opcja? z tego co widze to faktycznie tylko Ultimate. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach