kill 10044 Napisano 25 Styczeń 2017 Bardzo dużą chciwość Nintendo wyczuwam. Niewiele proponują a bardzo dużo chcą w zamian. To się nie może dobrze skończyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Styczeń 2017 Dodali setsune w pudle na premierę eu. Dodam że ogrywajac na ps4 to jeden z ciekawszych jrpg ostatnich lat, czyli biere jednak z 2ma grami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Premierre 1 Napisano 29 Styczeń 2017 Trochę dramat cenowy ta konsola w stosunku do tego co oferuję. Aspekt przenośny bym kupił jakby tam jakaś sensowna bateria była, a nie taka co przy zeldzie zdechnia w niecałe 3 godziny. Brak Mario na premierę to strzał w stopę, bo Zelda jednak nie jest system-sellerem typu wąsaty makaroniarz + wychodzi też na wii u. Pewnie kupię za 2 lata jak cena spadnie i nazbiera się sporo exów, czyli niezmienna strategia ze sprzętem nintendo od lat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 29 Styczeń 2017 (edytowane) A co oferujesz? http://daystoswitchmas.com/ Edytowane 1 Luty 2017 przez beardo0 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Luty 2017 Roczny abonament ma wynosić 70-100 zł. To chyba max ile mogli chcieć, za to co usługa ma oferować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Luty 2017 Jako gość co ma w nosie ich usługi online bo nie o to dla mnie w tym chodzi: zamiaru płacić nie mam za to. Na początku będzie darmowa w tym czasie zobaczę czy będę grał online ale raczej oleje ten abonament jak golda czy ea acess... Nintendo to dla mnie exy I single. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Luty 2017 Ruchanie przez nine ciąg dalszy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 14 Luty 2017 platne multi na switcha, nowa zelda z DLC - sie dzieje sie @zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Luty 2017 Zelda z Season Passem... Ktoś tu kiedyś mówił coś o kupowaniu gier Niny raz a porządnie? Bez dlc, patchy itd. No cóż. To już melodia przeszłości. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 15 Luty 2017 O kurde... wyższy poziom trudności w płatnym dlc? Po trzykroć szacun. Dobrze, że ruszający się przeciwnicy będą w podstawowej wersji gry 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Luty 2017 Ktoś już ma swoją konsole i wrzucił interfejs do neta. Nic specjalnego, ot zwykłe menu: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 17 Luty 2017 Wygląda jak należy. Proste i schludne Tylko te opcje HD TV wadzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Luty 2017 Jak to jest... Sony bzyka z zad wszystkim (pluc, online, turbo/pro itp.) to jest płacz, a tu Nina wali na bezczelnego bez mydła, to jeszcze lud gołą dupkę wystawia trzymając mydełko i czekając... Status NINY upadł po ogłoszeniu płątnego onlajna, onlajn passów, dlc i reszty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Luty 2017 W necie gównoburza i pojazd po Nintendo, nie wiem kto siedzi cicho, nawet wyżej możesz poczytać niezadowolonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Luty 2017 W necie gównoburza i pojazd po Nintendo, nie wiem kto siedzi cicho, nawet wyżej możesz poczytać niezadowolonie. No patrz na każdy post np. ZDUN-a, on aż wola o więcej analnego od Niny Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 22 Luty 2017 Unboxing https://www.youtube.com/watch?v=dodnbYkbiZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Luty 2017 (edytowane) Jaram się tyle ode mnie, niebawem Zelda ,w tym roku sporo gier ekskluzywnych dla których sięgam po ich sprzęt. Zawsze traktuje sprzęt Niny jako ten drugi I nadal uważam ich sprzęty za najlepsze dopełnienie ps4ki. Xone to dno dopiero a nie sorki dają w goldzie grę w która nikt nie gra I horror z promocji co kosztuje paczkę fajek a I nowym padem czasem yebna Nadal tej firmie wierzę, jak się przejade na switchu stracą póki co od 1991 roku jak z nimi jestem (snes) się nie nacialem... jak tak się stanie odszczekam... W tym roku: mario, xenoblade, nowy rpg od twórców bravely, splatoon2, może no more heroes 3, Zelda, jest w czym do końca 2017 wybierać. Ps. Najgłośniej szczekaja kundle co pojęcia o marce nie mają Edytowane 22 Luty 2017 przez zdun zapomniana mysl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 23 Luty 2017 10 godzin temu, zdun napisał: Ps. Najgłośniej szczekaja kundle co pojęcia o marce nie mają Wiemy zdun lubisz być bolcowany bez mydla od niny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 23 Luty 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 23 Luty 2017 Co jak, co ale pudełko fajnie wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 24 Luty 2017 Wstępne wrażenia z nowej Zeldy http://www.gamespot.com/articles/zelda-breath-of-the-wild-is-dense-challenging-and-/1100-6448172/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 2 Marzec 2017 W Warszawie konsola już dostępna. Zelda na metacritic właśnie przerzuwa konkurencję. Luty - marzec 2017 zapamiętam na bardzo długo. Yakuza, Nier, Zelda do tego Nioh, Mass Effect, Torment i Horizon 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Marzec 2017 Gdynia, Gdańsk też ma, I wojna wewnętrzna Zelda na wiiu I czekać na switcha aż się lekko rozkeci czy zaraz pobiec... http://m.ppe.pl/news/49649/the-legend-od-zelda-breath-of-the-wild-to-hit-gra-zbiera-prawie-same-10-10-w-recenzjach.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 2 Marzec 2017 LEEEEĆ Mnie też leki hajp ogarnia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Marzec 2017 39 minut temu, zdun napisał: Gdynia, Gdańsk też ma, I wojna wewnętrzna Zelda na wiiu I czekać na switcha aż się lekko rozkeci czy zaraz pobiec... http://m.ppe.pl/news/49649/the-legend-od-zelda-breath-of-the-wild-to-hit-gra-zbiera-prawie-same-10-10-w-recenzjach.html 12 minut temu, korwin napisał: LEEEEĆ Mnie też leki hajp ogarnia Dobrze Korwin gada, leć! przecież musimy się z kogoś w tym wątku śmiać, a jak na razie to nikt nie kupił, to co to za frajda jechać po kimś kto konsoli nie ma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach