Kisiel-PL 492 Napisano 5 Listopad 2016 (edytowane) Pszeciesz zrozumiale napisau. Niewiem o co Ci hodzi... Edytowane 5 Listopad 2016 przez Kisiel-PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strike5 1 Napisano 6 Listopad 2016 psn - stiven87 sprawny medyk , fajnie bylo by pograc w grupie swoich i pogadac na sluchawce . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strike5 1 Napisano 9 Listopad 2016 gramy cos jutro po meczu szukam bandy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 14 Listopad 2016 Witajcie, Szukam ludzi 18+ do późno wieczornego (~22) grania w BF. Tryby w zasadzie wszystkie, choć preferuję operacje, podbój i szturm. PSN: Gold-Wave_7 (do zaproszenia dodajcie, że jesteście z forum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 14 Listopad 2016 Pytanie za 100 pkt. Wypadla mi bron z battlepacka legendarna wiec chyba jest konkretna i chcialbym jej uzyc ale nie wiem jak to zrobic bo sa tylko 2 opcje "wyswietl" lub "zezlomuj". Orientuje sie ktos jak tym zagrac? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Listopad 2016 To nie są bronie tylko skórki na broń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 14 Listopad 2016 Omg czyli to sie da tylko zezolomowac? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Listopad 2016 Albo założyć na broń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Listopad 2016 O kuźwa , ale ja wczoraj szarpałem naplet że też coś legendarnego trafiłem. Taki wypust , prawie jak z obniżonym progiem podatkowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 14 Listopad 2016 W dniu 14.11.2016 o 10:35, TeraJacek napisał: Albo założyć na broń. A jak ich uzyc? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 14 Listopad 2016 Z poziomu aplikacji Companion albo podczas rundy jak wybierasz broń musisz sobie wejść w ustawienia broni i tam będziesz miał nowy skin. Wszystko złomowałem i sobie zbieram na te bronie dodatkowe - maczuga (mam) i te nóż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 8 Grudzień 2016 Psn Killer--PL Gram głównie wieczorami ,jeśli potrzeba szturmowca chętnie pomogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 8 Grudzień 2016 Psn Pifcio33 Jak najbardziej drużynowa gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 13 Grudzień 2016 Siemka wszystkim Poszukuje ludzi do luźnego drużynowego popołudniowego grania, bez niepotrzebnych spin, ot takie granie dla relaksu po pracy od 17 do 20-21:30. Preferuje raczej osoby dorosłe. Jak ktoś chętny to niech pisze PSN: ozimBarca. Najlepiej dopiszcie że jesteście z forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 9 Luty 2017 Witam Tez chetnie pogram psn Tomasz_pl_krk Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tacho 8 Napisano 24 Luty 2017 Podajcie, jeśli jakieś macie, nazwy polskich serwerów. Grałem wczoraj na serwerze HUSARIA PL, tyle że dostałem DC i serwer znikł, nie wiem dlaczego, a był świetny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerDurden01 12 Napisano 24 Luty 2017 PSN: Ked_Tom Głównie gram podbój, ale jestem otwarty na każdy tryb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 17 Maj 2017 (edytowane) Chętnie pogram drużynowo wieczorami. PSN: szycha_dot1 Edytowane 17 Maj 2017 przez szycha_dot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brodziu 0 Napisano 16 Czerwiec 2017 Siemano szukam dobrych wariatow do grania wieczorem PSN: Brodziuu Wiek min +19 Pozdro ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 13 Lipiec 2017 Jak cos to PSN: Rizzen86 Chętnie zagram:) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 12 Wrzesień 2017 Ja jestem graczem BF od edycji Bad Company, nie jestem jakimś mega wymiataczem ale coś tam potrafię. Aktualnie gram szturmowcem i medykiem bo nabijam sobie klasę, wcześniej grałem wsparciem ale teraz postanowiłem pobawić się czymś innym. Najbardziej lubię Zespołowy DM, a ostatnio coraz częściej gram Linię Frontu. Jeśli będzie potrzeba to inne tryby też chętnie pogram. Login jak w moim podpisie - Zajczak82, jeśli ktoś będzie wysyłał zaproszenie to proszę o info że to z PS Site Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach