TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Listopad 2016 (edytowane) Recenzja najnowszej odsłony serii Final Fantasy, która opuściła Fabula Nova Cristallis żeby zostać czymś więcej. PS: Filmik jeszcze się przetwarza więc jakość HD będzie dopiero po kilku minutach. Edytowane 30 Listopad 2016 przez TRaCeGuitar 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 30 Listopad 2016 No w sumie sprawnie namawiasz na FFXV, dlatego dziś odpalam. I to wszystko przez Ciebie! TAK! Ciebie ooooo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 30 Listopad 2016 A ja jakoś po obejrzeniu tej recki zracjonalizowałem swoje poglądy i jednak kupię za jakiś czas jak trochę stanieje. Tak czy inaczej recka pomogła mi w podjęciu tego wyboru, więc wielkie dzięki za jej zrobienie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 30 Listopad 2016 Spoko powiedziane ale nie zgadzam się : To zdanie o "fanach" Selfie rozbawilo I rozyebalo w doborze słów I "fajnosci" takich czynności. No I zabolaly ostatnie zdania krzywdzące fanów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach