Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

Masakryczna ta fota W recenzji GO dali na minus fakt że gra jest tak krwawa, ale zależy kto co lubi, mi osobiście się podoba, że jak rzucę granat w kolesia, to zostanie bez nóg, tak powinno być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem jeszcze kolesia bez glowy i z peknieta czaszka ale nie zdazylem foty zrobic ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie nabylem w UK Call of Duty WaW. Udalo mi sie wyrwac za 27 funtow w sklepie. Normalna cena to 39.99 lub 37.71

Nie bylem przekonany jakos do tego tytulu, za normalna cene bym nie kupil chyba, ale jak zobaczylem dwudniowa promocje za 27 funtow to nie moglem uwierzyc i zlapalem bo kolejka sie ustawiala juz i prosto z pudelka poooszłyyy Nawet na pulke nie zdazyli wylozyc Wiem, ze cholernie krótka ale moze w multi sie przytnie co nieco (Call of Duty 4 tez wyrwalem z promocji za 25 funtow, jak na gry tego typu i jeszcze na PS3 to raczej niewielka cena)

pozdro

P.S za pare godzinek zdam relacje z pierwszego wrazenia z gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie jest az tak strasznie okrojona , mam wersje uncut i sa fajne motywy n.p. palacych sie zwlok ( czego tez mialo nie byc ). Ciekawe jak Niemcy sie poczuja jak uslysza w grze tekst "Walczy jak Niemiec... Zginie jak Niemiec"

kamon dodaj mnie do listy.

Dzieki dodam na pewno. Poprosze o to samo: moj nick  to gtr2809 (polskie konto) lub kamon (niemieckie)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawlos mam niemiecka wersje uncut ale takich drastycznych scen nie ma :/ Niemcy zawsze wszystko okroja a pisza ze uncut ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem 2 godzinki i powiem jesdno porażka !!! Motyw zasadzek ok ale wszędzie szklane sciany widzełem bande japońców wylatujących z domku i jeszcze kilku w środku. Pomyślałem sobie wpadne do środka i pogdam z chłopakami ale cóż nie dane mi było wejśc do środka a oni ia tak ciągle wchodzili. Poza tym wychyla się taki z za osłony walę jak głupi i nic. Dopiero jak pokazał sie za 2 razem to przyjął na główkę. Kurcze to odbiera cały fun z gania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli Treyarch nie naprawiło błędów IW i dalej są oskryptowane spawny wrogów. W cod4 to naprawdę wkurzało - dopóki nie dojdziesz do jakiegoś miejsca, to przeciwnicy będą się 'rodzić' w nieskończoność. Żałosne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez pogralem 2 godzinki i powiem jedno, GRA JEST SWIETNA!!!

Na poczatku gry jest faktycznie chalupka zapraszajaca do wejscia ale nie da sie No trudno, chcesz polazic po domku w kapciach to zagraj w Simsy Co do odradzajacych sie Japoncow to mi to kompletnie nie przeszkadza, czemu? poniewaz ulokowalem sie w wygodnej pozycji i nawalalem do nich az mi sie nie znudzilo. Jak pomyslalem pchnąć akcje do przodu to po prostu TO ZROBIŁEM!!! przedarlem sie przez nich i po krzyku

Teraz najwazniejsze, multi. Jest naprawde dobry!!! Mam CoD4 ale jakos poza wymiatajaca grafiką klimat mi nie podszedl, tu jest swietny. Plansze sa duze ladne i bronie bardziej mi leza niz w czworce. Do grafiki nie mozna sie przyczepic, miodzio!!!

Singla jeszcze nie przeszedlem ale ponoc 6 godzinny, multi wiadomo

pozdro

P.S Co do strzelania przez zasłony to zalezy od zasłony Jak walisz przez murek to nic z tego, ale przez drewniana sciane zabilem paru kolesi. No i bez obaw, w multi nie natknąłem sie na zadną niewidzialną ściane

Gra jest robiona DLA MULTI!!! Według mnie singiel to taki sobie dodatek do gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O masakra.. Ale kawał mięcha Już jutro sam sprawdze jak to wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie, moim zdaniem zeby bylo prawdziwe porownanie to musza byc 2 identyczne tv kolo siebie, i najlepiej z ustawieniami obrazu do wyboru i zeby prezentujacy nagrywal oba tv jednoczesnie i pokazal ze sa na tych samych ustawieniach, inaczej to jedno wielkie gowno, kazdy filmik mozna odpowiednio przerobic ;/ wiec wisza mi te porownania bo grafa w cod: waw jest zajebista i nic jej nie podskoczy byc moze nawet lepsza niz w cod4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszedlem cod:waw w piatek i musze przyznac,ze gra mnie rozczarowala.zadnych emocji podczas grania w przeciwienstwie do cod4,ktora trzymala caly czas w napieciu.wiec...w sumie zaluje,ze kupilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to zadnych emocji??

mi sie bardzo podobala przed chwilka skonczylem na veteranie

;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie, ktos pokasował moje posty co to za cenzura? Jakies wyjasnienie z jakiego powodu czy cos

P.S to ja prosze o ostrzeżenie w takim razie bo nie kumam o co chodzi nawet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie, czy jest jakiś tryb by grać co-op przeciwko sobie ?? Czy tylko zwykły deatmatch, w którym gra też pełno innych ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie ! A więc to na co najbardziej liczyłem się nie pojawiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No o to mi chodziło xD Tylko nei wiedziałem jak to się nazywało No to jeszcze w tym tygodniu gra pojawi się na mojej półce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A da się grać split screen online?

Juz kilka razy bylo zadawane to pytanie , wystarczy poszukac! Tak da sie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalilem giere dzis pierwszy raz (a lezala na polce od piatku) i jest na wypasie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi