MAATSS 2 Napisano 11 Listopad 2008 Plujcie się dalej, ale ja kupiłem dziś i jestem ZADOWOLONY! CO-OP'a przeszedłem z kolesiem w 5H i teraz... MULTI xD!!!! Buy it now, cuz it's da best! EDIT: BYE BYE CoD4! Welcome World At WAR!!! Ahh ten mój Thompson'ek :P EDIT2: Teraz jest chyba 65 LVLs do next prestige bo kolesie mają już przegrane ponad dobę i 65LVL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 11 Listopad 2008 Plujcie się dalej, ale ja kupiłem dziś i jestem ZADOWOLONY! CO-OP'a przeszedłem z kolesiem w 5H i teraz... MULTI xD!!!! Buy it now, cuz it's da best!EDIT: BYE BYE CoD4! Welcome World At WAR!!! Ahh ten mój Thompson'ek :P EDIT2: Teraz jest chyba 65 LVLs do next prestige bo kolesie mają już przegrane ponad dobę i 65LVL. MAATSS, opisz proszę trochę o CO-op. Grasz z kims normalnie przez neta czy mozna na splicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 11 Listopad 2008 Dobra panowie ta gra zdecydowanie nie jest warta 200zeta szkoda hajsu. Przydalby sie jakis mocny policzek w twarz tworcow COD 5 zmarnowali potencjal tej gry sponiewierali godnosc Call of Duty !! zreszta tak samo jak poprzednik. Tryb gry dla jednego gracza powinien byc najwazniejszy !! i starczac conajmniej na 20 h dobrej zabawy !! a nie jakies 7h i koniec a potem co ????????? 200 zl za tytul jednodniowy porazka ... gdybym wygral w totka te 40 mln to bym sie pewnie tym nie przejmowal ale coz... niestety. nie ma co plakac, teraz gry robia na 7-10h i ma starczyc, nie bedziemy sie oszukiwac ale multi w COD jest o wiele wazniejsze od singla ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 11 Listopad 2008 Tez kupuje dla multi, no i lubie klimaty ll wojny;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Listopad 2008 A widział ktoś z was tą grę w polskiej wersji językowej? Bo z tego co wiem, miała ona wyjść po polsku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Listopad 2008 Przecież spoiler czarny był, mogłeś nie czytać, a przy cytowaniu nie patrzeć szołszołszołszoł Byl czarny po edycji. Jak ja go czytalem nie byl czarny. I wali mnie czy to bylo w jakims wywiadzie czy nie. Nie chodzi mi o fakt ze wogole sa nazi zombie (o_O), tylko ze jest to misja dodatkowa po ukonczeniu gry. Po co to pisac??? Nawet jako spoiler?? Bo se gosc przeszedl gierke wczesniej bo dorwal pirata i sie musi pochwalic?? Wspaniale osiagniecie.. Zostaw niespodzianke ludziom ktorzy chca miec ta niespodzianke.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 11 Listopad 2008 :/ no i kolejna bzdura i kolejny spoiler ;/ tak jak w UDF przeczytalem przez przypadek ze potwory sie pojawia ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 11 Listopad 2008 MAATSS, opisz proszę trochę o CO-op. Grasz z kims normalnie przez neta czy mozna na splicie? Przeszedłem CO-OP'a przez neta. Jak włączasz grę to masz do wyboru: SOLO, COOPERATIVE i MULTIPLAYER. Solo - wiadomo, COOPERATIVE - można przechodzić kampanię we 2 graczy, albo tak jak w R2 zebrać paru kolesi i strzelać do bot'ów. Narazie to tyle zauważyłem bo potem to od razu się rzuciłem na MULTI i latałem ze Springfield'em, Walter'em P38, z Molotov'em, ze Smoke'iem, z 2xM9A1 (bazooka), z Camuflage'm (UAV Jammer), Deep Impact'em i perkiem na pojazd - Ordance Training. Pojawiłem się na jakiejś olbrzymiej mapie (chyba większa od Ambush'a w CoD4) i koleś podjechał do mnie czołgiem. Wsiadam i napier%#% z wieżyczki a on strzela z ciężkiego działa do goniących naszych ludzi psów. Oczywiście jak tylko wjechaliśmy na teren kamperów to nagle wyskoczyli i zaczęli biegać zygzakiem i strzelać do nas z rakiet. Z racji tego, że czołg się bardzo wolno porusza (szybciej się już biega) to nie uciekliśmy stamtąd tylko zostaliśmy zabici przez wroga. Respawn - pojawiłem się gdzieś sam daleeeko, daleeeeko i musiałem biec w miejsce akcji jakieś 30 sekund. Kładę się w trawie na górce i wyciągam Springfield'a ze Scope'm. Leci paru kolesi w moją stronę - wciskam L2 - Molotov poszybował do nich i spalił dziadów Na razie tyle mogę powiedzieć bo w trakcie gry zasnąłem:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 11 Listopad 2008 Ogolnie gra wywarła na Tobie pozytywne wrazenie? Jesli chodzi o singla i multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 11 Listopad 2008 (...) bo w trakcie gry zasnąłem:P To teraz mi zadałeś niezłą zagadkę MAATSS bo mi osobiście zdarzało się dotychczas zasypiać jedynie na nudnych filmach Domyślam się, że w wypadku Twoim i COD'a to było zwykłe "zmęczenie materiału" co nie? heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 11 Listopad 2008 To teraz mi zadałeś niezłą zagadkę MAATSS bo mi osobiście zdarzało się dotychczas zasypiać jedynie na nudnych filmach Domyślam się, że w wypadku Twoim i COD'a to było zwykłe "zmęczenie materiału" co nie? heh Nie w tym sensie. Wczoraj wstałem o 7 i cały dzień coś do roboty było a potem przysiadłem i w 5H przeszedłem kampanię w CO-OP'ie a potem jak się rzuciłem na MULTI to dotarłem do 23LVLu i jak byłem w lobby pomiędzy meczami to se zamknąłem oczy (chciałem tylko na chwilkę) ale się nie udało... Rano się obudziłem i zacząłem znowu grać. Robię se przerwy tylko co 1h bo już mnie oczy bolą. Poza tym jeżeli jesteście fanami 4ki i spędziliście przy niej ponad 20dni to "5ka" (WaW) będzie dla Was tylko dodatkiem\modem na Modern Warfare. Mimo wszystko warto kupić choćby dlatego, że mapy są bardzo duże i po to by postrzelać z Garand'a, PPSh'y, Thompson'a, Springfield'a, MP40 etc. Jak dla mnie to jest wielki mod 4ki, który trochę śmiesznie wygląda, ale...wciąga tak samo jak 4ka. Do tego czołgi i już się można z kumplem kłócić o to kto będzie prowadził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 11 Listopad 2008 hehe no czyli tak jak myślałem.. usnąłeś z policzkiem wtulonym w snajpere znaczy sie gra wciaga.. to dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa_mad 0 Napisano 11 Listopad 2008 Witam! Wiecie może czy w grze jest opcja gry w kilka osób na jednej konsoli? np kooperacja dla 2 jak w resistance: FoM lub multi dla 4 osób w split screen? mam liczne rodzeństwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 12 Listopad 2008 Witam!Wiecie może czy w grze jest opcja gry w kilka osób na jednej konsoli? np kooperacja dla 2 jak w resistance: FoM lub multi dla 4 osób w split screen? mam liczne rodzeństwo Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2008 A mnie od tej gry kolimatory odstraszaja, maatss jest jakas opcja zeby grac bez tego ? (mam na mysli zeby inni ludzie tez nie mogli)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 12 Listopad 2008 @Up; Cod5 i tak nie kupię za względu na wiele rzeczy, chociażby mały stopień zmian w porównaniu w czwórką. No ale te kolimatory to przesada, tym bardziej, że pierwsze zostały opracowane w latach 60. XX wieku (!). I jak mamy rozumieć fakt, że znajdują się w grze traktującej o IIWŚ? Może te nazi-zombie przeniosły się w czasie i ukradły ich projekty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2008 Tez postanowilem nie kupic, podobno wiele niewidzialnych scian jest + te kolimatory do tego mala zmiana w porownaniu do poprzednich czesci... zenada lekka. Dzis nawet mialem okazje zagrac i wkleje wypowiedzi z forum na ktorym je napisalem bo od nowa klepotac mi sie nie chce juz tych wypocin ^^ "Mnie juz 2 wojna znudzila po CoD'zie 2 ZADNA gra nie potrafi choc w 1 procencie oddac tego co na prawde dzialo sie na wojnie, co chwila dostajemy nowe tytuly z poprawiona grafika i to mnie poprostu zniesmaczylo juz do tych klimatow. A co do CoD'a 5 coz, tragedia ... Tetryarch nie ma takiej smykalki do gier co Infinity ward, multi jest niemniej tragiczne wg mnie, wszystko zgapione z CoD'a4 NAWET KOLIMATORY w broniach, ktorych podczas 2 wojny swiatowej na pewno nie bylo wiec jesli interesujesz sie tematem 2 wojny na multi strasznie sie przejedziesz, a singiel?... gralem tylko jakies 30 minut na chybcika i bylo srednie, jak mowilem, wszystko to samo co w poprzednich czesciach z inna oprawa graficzna. jednym slowem, beznadzieja." bla bla bla... drugi post okroje troche do koncowki. "moje 3 grosze. Ten tytul na pewno nie zagosci na mojej polce, choc bardzo lubie klimat 2 wojny swiatowej, ale wole sobie obejrzec niestety film w ktorym np zolnierz biegnie po wode dla swoich kompanow i zostaje zdjety przez snajpera ktory ciagle pilnuje tej wody, to pokazuje prawdziwe okrucienstwo szkopow i wojny." A teraz cos od www.Gry-online.pl "Ukończenie zmagań na normalnym poziomie trudności nie powinno zająć doświadczonemu graczowi więcej niż sześć godzin" [ to jest z recenzji ktora dzis zostala napisana ] i cos na poparcie moich slow ze Tetryarch zgapia z poprzedniczek i doklada nowy silnik grafyczny. www.gry-online.pl/.%5CGaleria%5CHtml%5CDokumenty%5C190643343.jpg jak widac nawet czolg jest w tym samym miejscu ehh... niczym sie Tetryarch nie popisalo, wszystko zgapili z roznych CoD'ow nawet zombie mod zgapili, tyle ze to juz zgapili od firmy Valve :x edit: mozliwe ze przez te krytyczne slowa dostane krytyczne wobec mnie odpowiedzi, ale zaznaczam ze to jest tylko moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 12 Listopad 2008 ahh juz mi sie nie chcialo czytac tego gra do dupy tyle w tym temacie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gra nie warta ceny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2008 Czytaj ze zrozumieniem ... to sa moje wypowiedzi z innego forum. wkleilem je bo nie chcialo mi sie przepisywac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 12 Listopad 2008 pogralem i mi sie calkiem podoba i moim zdaniem wszyscy zbynio sie tutaj "nabuzowali" cod'em 4 i wymagaja zeby 5 byla doskonala chociaz zostala zrobiona przez nowa ekipe ... jest bardzo dobrze , klimat rewelacyjny ode mnie 9/10 ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 12 Listopad 2008 Dokładnie. CoD4 to wyznacznik standardu a CoD5 to jak dla mnie śmieszny MOD do 4ki... Nie mniej jednak kupiłem, gram i znów tracę czas na jakieś pierdoły typu granie na multi:P A co do kolimatorów to wszyscy mają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopad 2008 polskie wydanie na ps3 mają podobno przesunąc o 2 tyg co za kurwa żal polskie wydawnictwa sie nadają ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 12 Listopad 2008 polskie wydanie na ps3 mają podobno przesunąc o 2 tyg co za kurwa żal polskie wydawnictwa sie nadają ;/ Bo to POLSKA... Nie elegancja Francja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa_mad 0 Napisano 13 Listopad 2008 Witam! wiem ze juz o to pytalem ale nie dostalem konkretnej odpowiedzi zadalem 2 pytania a dostalem jedna odpowiedz czy jest w grze mozliwosc gry w coopie na jednej konsoli? czy jest mozliwosc gry w multi na splitscreenie ? z gory dzieki za odp pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 13 Listopad 2008 czy jest w grze mozliwosc gry w coopie na jednej konsoli?czy jest mozliwosc gry w multi na splitscreenie ? Co do 1szego to nie zauważyłem takiej opcji (nie interesowałem się tym), a na drugie pytanie już dostałeś wcześniej odpowiedź. TAK - można grać we 4kę na 1PS3, 1TV i na 4ech padach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach