kill 10044 Napisano 13 Listopad 2008 Prawdopodobnie polskiej wersji w ogóle nie będzie. A jeśli już to opóźniona o kilka tygodni. Wiem to z pewnego źródła. Także ja dzisiaj kupiłem anglika i.... Jak ktoś uwielbiał grać w cod4 i w końcu go zemdliło to to jest gra dla niego. Wygląda i gra się identycznie jak w cod4 tyle, że w realiach II wojny światowej. Walić singla powiem. Tak jak można go wywalić w cod4. Online to jest to. Panowie z Treyarch musieli ostro współpracować z Infinity, bo w sumie dostaliśmy małego klona z niewielkimi poprawkami, broniami i modyfikacjami perków. Jak zacząłem grać to na pierwszą przerwę pozwoliłem sobie po 15 levelu. Wciąga jak młoda... no wciąga w każdym razie. Niektórzy się przyczepią , że powielanie itd. Racja, nawet im się nie chciało zmienić Challange'ów. Kropka w kropkę, nawet ta sama kolejność. Ale czy to źle? Odnośnie grafiki. Uważam, że to nadal najbardziej foto realistyczna grafika jaką ujrzały nasze ekrany. P.S. Jest licznik ludzi aktualnie grających. Osobny dla każdego rodzaju gry jak i zbiorczy. Jak skończyłem pykać w Free-For-All to grało prawie 50 000. A jeśli się nie mylę to oficjalna premiera jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krecha2 0 Napisano 13 Listopad 2008 na Ultimie podane jest ze polska wersja za 5 dni... ja czekam na polska oby byly tylko napisy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Listopad 2008 na Ultimie podane jest ze polska wersja za 5 dni... ja czekam na polska oby byly tylko napisy . pisze, że polskie napisy. I bardzo się cieszę, bo dubbingu w takiej grze bym nie przeżył... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 14 Listopad 2008 pisze, że polskie napisy. I bardzo się cieszę, bo dubbingu w takiej grze bym nie przeżył... heh napisy sa standardem i nie ma co liczyc ze sie cos w tej kwestii zmieni chyba ze w grach typu "gdzie jest nemo?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 ja juz mam w plecaku czekam tylko jak do domu wroce jeszcze tylko 4,5 h :/ masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 14 Listopad 2008 w trójmieście norma - brak gry na PS3 tragedia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 14 Listopad 2008 Pogralem wczoraj kilka godzin , singiel przeszedlem do 3 misji, pozniej multi no i porazka. Nie przypadlo mi zbatnio do gustu , sztuczna jakas taka akcja , postacie ruszaja sie nie naturalnie ( jak dla mnie ). Plusem mialy byc duze mapy .... Co z tego ze mapa jest duza jak gra 6 vs 6 osob i trzeba sie szukac na mapie , jest pelno zakamarkow, raj dla camperow (snajperow ). Co do grafii to jest podobna do cod4 tyle tylko ze w oprawie 2 wojny swiatowej. Pogram troche , moze sie jeszcze przekonam a jak nie to wracam do 4. Moja ocena : 7/10 <- Multi 8,5/10 <- Singiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 Pogralem wczoraj kilka godzin , singiel przeszedlem do 3 misji, pozniej multi no i porazka[...]Moja ocena : 7/10 <- Multi 8,5/10 <- Singiel A czy mozna przechodzic SINGLA na SPLTSCREENIE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 no wlasnie czy jest opcja co-op na jednym ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 14 Listopad 2008 A czy mozna przechodzic SINGLA na SPLTSCREENIE? no wlasnie czy jest opcja co-op na jednym ps3? Jest taka opcja. Wlasnie chcialem z kumplami pograc w coopa ale nie laczy mnie... Oni lacza sie bez problemu a ja nie moge W online modus jest tez jeden tryb ktory gra sie do 8 lvl ( trening team dm, dla poczatkujacych ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 to rewelacyjnie trofea co-op z bratem zrobie xD najpierw trzeba wymaksowac singe, pozniej online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 Jest taka opcja.Wlasnie chcialem z kumplami pograc w coopa ale nie laczy mnie... Oni lacza sie bez problemu a ja nie moge W online modus jest tez jeden tryb ktory gra sie do 8 lvl ( trening team dm, dla poczatkujacych ) Czy mozna grac w Singla na podzielonym ekranie? To, ze po sieci to wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 14 Listopad 2008 Czy mozna grac w Singla na podzielonym ekranie? To, ze po sieci to wiem. Przeciez napisalem ze mozna. Screen , na szybko zrobiony z telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 14 Listopad 2008 czy na slasku w jakims MM lub Saturnie jest juz CoD5?mam pyt troche jak noob:Dczy z kumplem na mojej konsoli mozemy w sieci grac razem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 Przeciez napisalem ze mozna.Screen , na szybko zrobiony z telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 hahaha ja juz mam ;D jeszcze tylko godzinka i nakarmie moja ps3 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 Wrzucam link, bo nie widzę sensu przeklejania tekstu na forum. Mam nadzieję, że nie zostanę posądzony o spam.http://xbox360gamer.pl/2008/10/13/call-of-...-z-wersji-beta/ O to moze nie, ale o fanboystwo Xboxa napewno... http://xbox360gamer.pl/2008/09/26/call-of-...ka/#comment-731 Tymczasem: http://robson.pl/?p=16&id=9120 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 jakie skur*** dlaczego na ps3 nie bedzie edycji kolekcjonerskiej juz bym sobie posmigal z kolorowym tagiem jak w COD4 ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Listopad 2008 jakie skur*** dlaczego na ps3 nie bedzie edycji kolekcjonerskiej juz bym sobie posmigal z kolorowym tagiem jak w COD4 ;d Jest kolekcjonerska. Wlasnie bylem kupic m.in. CoD:WaW w Game i sie pytalem czy ktoras z tych gier ktore kupuje jest w wersji kolekcjonerskiej i powiedzieli ze wlasnie CoD:WaW jest. Kosztuje 50 funi i oprocz innego pudelka jest w srodku chyba tylko piersioweczka czy cos. Wiec olalem. EDIT: Moj tysieczny post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 Tymczasem:http://robson.pl/?p=16&id=9120 Pawlos czytaj do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 robsona w sql mi zablokowalo wiec nie moglem przeczytac :/ a co tam jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 robsona w sql mi zablokowalo wiec nie moglem przeczytac :/ a co tam jest?? Aha. To: CALL OF DUTY: WORLD AT WAR COLLECTOR'S EDITION (PlayStation 3) Cena: 249 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 I tak juz za pozno, bo kupilem normalna wersje za 37.99 GBP = 163.69 PLN ps za 15 min do domu wiec za 30 min juz bedeg gral w coda xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Listopad 2008 to jest co prawda wersja na x ale na ps3 jest to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Listopad 2008 I tak juz za pozno, bo kupilem normalna wersje za 37.99 GBP = 163.69 PLNps za 15 min do domu wiec za 30 min juz bedeg gral w coda xD Zdaj relacje jak juz troche ograsz WaW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach