Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

@PatrykJP19

Łatki? Chyba nic nie dające patche po 150-300mb :)

Chciałeś masz:

http://rapidshare.com/files/259820378/CoD5_bugs_-_TimanTi.rar.html

@Butcherr

Jeżeli uważasz mnie za osobę psychicznie chorą to chyba masz racje bo jeszcze z wami dyskutuje. Normalny człowiek joż dawno by sobie odpuścił rozmowę z .............

Ja nie oceniam gry po demku bo mam pełną wersje na PC. Co wyście się tak uwzięli z tym demem? Jak już wcześniej wspomniałem grałem w nią przez pól roku, ale to tylko dlatego że koledzy mnie namawiali. Oni grali ze mną w FoW-a po kilka godzin bez przerwy, no to ja z nimi w CoD5, sam nawet nie włączałem go po zdobyciu 65lvl.

Rozumiem że to dziadostwo podoba się wiekszości graczy bo nie ma nic podobnego na rynku, ale ja jestem wybredny i nie dam sobie wcisnąć byle czego.

Edytowane przez TimanTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary z tym dziadostwem to przesadzasz, nie jestem wielkim fanem CoD ale uwazanie tej gry za dziadostwo to delikatna niescislosc. wiecej sie nie bede klocic, moge sie poklocic na temat bad company bo to wg mnie najlepsza rozgrywka online w fps na obecne konsole, gdyby byly klany i mozliwosc wybierania serwerow to gra ideal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PatrykJP19

Łatki? Chyba nic nie dające patche po 150-300mb :)

Chciałeś masz:

http://rapidshare.co...imanTi.rar.html

@Butcherr

Jeżeli uważasz mnie za osobę psychicznie chorą to chyba masz racje bo jeszcze z wami dyskutuje. Normalny człowiek joż dawno by sobie odpuścił rozmowę z .............

Ja nie oceniam gry po demku bo mam pełną wersje na PC. Co wyście się tak uwzięli z tym demem? Jak już wcześniej wspomniałem grałem w nią przez pól roku, ale to tylko dlatego że koledzy mnie namawiali. Oni grali ze mną w FoW-a po kilka godzin bez przerwy, no to ja z nimi w CoD5, sam nawet nie włączałem go po zdobyciu 65lvl.

Rozumiem że to dziadostwo podoba się wiekszości graczy bo nie ma nic podobnego na rynku, ale ja jestem wybredny i nie dam sobie wcisnąć byle czego.

To jest temat o grze na PS3 a nie na pc, na PS3 tego nie zrobisz wiec nie pisz ze gra jest do dupy bo strasznie zbugowana. Na PC tez mogę od nowa zainstalować grę i robić te "bugi". Jak byś miał te patche zainstalowane to byś tego nie zrobił.

Edytowane przez PatrykJP19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba pisałem że nie mam wersji PS3?? ehh od razu widać u kogo kuleje czytanie ze zrozumieniem........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co ci chodzi, o rozmieszczenie przycisków, czy o ciężar postaci, który w CoD 4 i 5 nadal tkwi w poprzedniej generacji. W KZ2 czuć, że mamy do czynienia z typem, który ma na sobie kilka kilogramów sprzętu. W serii CoD poruszanie się postacią jest takie... arcadowe. Lekki, żwawo biegający żołnierzyk. Ale kto co lubi.

Prawda jest taka, że KZ2 jest tytułem bardziej wymagającym.

Ciezar postaci? czuc ze mamy na sobie kilka kilogramow sprzetu ? ok, niech ci bedzie, ale CZUC jeszcze, ze nasz zolnierz ma autyzm (btw. zolnierze w KZ2 biegaja szybciej niz zolnierze w CoD, wiec gdzie tu lekkosc i zywe bieganie? w dodatku sprint w CoD jest trudniejszy i wolniejszy niz ten w KZ, bo zolnierz szybko sie meczy i strasznie nim rzuca podczas sprintu, a w KZ ? chyba nie).

A gadki o tym ze KZ jest bardziej wymagajacy, prosze cie, przegralem swoje w KZ, mam 1 w miare duze osiagniecie w nim, i go sprzedalem za psie pieniadze, bo ta gra nie oferuje nic procz lagow i masy noobow. CoD to zupelnie inna liga, doslownie i w przenosni.

Coz ale to jest moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie mam kilka pytań przed zakupem

1) Czy w wersji angielskiej można włączyć napisy

2) Czy multiplayer to po prostu "CODd4 w klimatach IIWŚ" czy jest on inny niż w Modern Warfare ?

3) Na ile wystarczy kampania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie mam kilka pytań przed zakupem

1) Czy w wersji angielskiej można włączyć napisy

2) Czy multiplayer to po prostu "CODd4 w klimatach IIWŚ" czy jest on inny niż w Modern Warfare ?

3) Na ile wystarczy kampania ?

1. Angielskie? Tak. Inne, nie.

2. Bardzo podobny. Różni się szczegółami. Jest kilka innych trybów rozgrywki. Dodano na niektórych mapach czołgi (bardzo fajnie zrobione imo). Kilka nowych perków. Nie mniej jednak gra się inaczej ze względu na charakterystykę broni. MP40 to jednak nie M16 xD. Poza tym dla mnie są bardziej przemyślane mapy niż w cod4.

3. Kilka godzin, albo kilkadziesiąt jak weźmiesz poziom Veteran xD. I nie zapominajmy, że jest poziom survivalowy z Zombie, co-op w 3 wersjach i mnóstwo trophies do zrobienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mówiąc wprost warto kupić :)

Jesli wolisz klimat IIWW nad modernistycznym, i CoD4 ci sie podobal, to bierz smialo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska Szukam polskiej ekipy do grania w CoD WaW na map packach 1 i 2 oraz Zombie mp1 i mp2 mój ps id to marcinch

marcinch.png

Nie grałem w full wersion Killzone2 a jedynie w demo więc się nie będę na temat tej gry wypowiadał ale jeśli chodzi o COD WAW to muszę stwierdzić że jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem .Zapewnia mnóstwo różnorodnej rozrywki poczynając od zwykłej kampanii solo , po grę multiplayer która jest poprostu całym"smaczkiem" WaW.Jeśli ma się dość multiplayera zawsze można odchamić się na rozgrywce Nazi Zombies zarówno solo jak i w max. czteroosobowej rozgrywce.Fakt troszkę za dużo jest możliwych glitchy co czasmi wykorzysują inni zawodnicy i psuje to lekko zabawę.Zawsze jednak można dobrac taki sQuad który nie stosuje tego typu udogodnień :D . Co do rozgrywki co-op to szczerze mówiąć nie jestem przekonany.Trszkę za duża "kaszana".Każdy z zawodników napiera na wroga na chama co sprawia że w rozgrywke wkrada się niezły chaos. Podsumowując: Nie porównywałbym tych dwóch jak że różnych tytułow CoD vs.KillZone2. Każdy z nich ma smaczki jak i rzeczy których nie chcielibyśmy doznawać w obu tych grach. Nie czepiajmy sie też że do wyboru broni, które nie powinny sie znaleźć w tego typu grze.(np.raygun) Niech sobie będą i takie.Nie chcesz to nie bierzesz XD.PEACE

marcinch.png

Edytowane przez yoshi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem przesyłkę dzisiaj z COD WAW i jest świetnie

Kampania szybka, dynamiczna, świetna muzyka, fizyka, bronie, grafika średnia ale nie przeszkadza.

Multi również świetny.

POLECAM WSZYSTKIM !!

P.S. Ile kosztuje map pack i ile ich wyszło ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kampania szybka, dynamiczna, świetna muzyka, fizyka, bronie, grafika średnia ale nie przeszkadza.

Multi również świetny.

POLECAM WSZYSTKIM !!

Narazie 2, trzeci ma wyjść ale nie pamiętam kiedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi również świetny.

POLECAM WSZYSTKIM !!

Ty szczęściarzu ! Ja zamówiłem w piątek i do tej pory mi jeszcze nie doszło, grr :verymad:

A ja mam jeszcze takie pytanko. Czy jak w co-opie przejdę jakiś level na veteranie to wpadnie mi za to trofeum ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty szczęściarzu ! Ja zamówiłem w piątek i do tej pory mi jeszcze nie doszło, grr :verymad:

A ja mam jeszcze takie pytanko. Czy jak w co-opie przejdę jakiś level na veteranie to wpadnie mi za to trofeum ?

Nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałuj bo gra jest genialna uważam :)

Ma pare niedociągnięć ale nie przeszkadza to w niczym

No i świetny multi- zabijcie mnie ale uważam że lepszy niż w Killzone którym już rzygam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to o napisali na głównym tyczy sie też Europy? Te mapki będą kosztować 10$ czyli ile to będzie Euro i ile w złotówkach? Wie ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszły dwie ale na dniach wyjdzie trzecia, a cena około 30 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom gierka wypas jest, multi ma bardzo fajny, tylko trzeba sie napocic zeby umieć dobrze sie ustawić na róznych mapach. Trofiki tez bardzo łatwe są, platyna wpada bez najmniejszych problemow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jutro map pack 3 więc szykujmy portfeliki i do boju :ninja: Map pack będzie kosztował 36 zł tak jak poprzednie dodatki. COD WaW Ruuuuuuuuuulez :P

marcinch.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu dodadża nowe trofiki ? Jak tak to nie właczam gry bo nie kupie teraz MP3, a trofiki -15% spadna :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide ostatnio do Empiku, pytam sie ile za CoDa 5, a facet do mnie:"270zł" xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide ostatnio do Empiku, pytam sie ile za CoDa 5, a facet do mnie:"270zł" xD

Do niedawna w Ultimie było 249. Teraz spadło do 229. No nic tylko brać!

A jak już jesteście w Empiku to radzę w stronę półek z grami w ogóle nawet nie spoglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Empiku w stronę żadnych półek lepiej nie spoglądać :P

Wracając- który map pack najlepiej kupić?

Edytowane przez adrianek274

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna w Ultimie było 249. Teraz spadło do 229. No nic tylko brać!

A jak już jesteście w Empiku to radzę w stronę półek z grami w ogóle nawet nie spoglądać.

Panowie do gier tylko Allegro,po co przepłacać,sklepy robią sobie marżę 100 albo i więcej procent.

http://allegro.pl/item704699010_call_of_duty_world_at_war_ps3_sklep_wawa.html

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Empiku w stronę żadnych półek lepiej nie spoglądać :P

Wracając- który map pack najlepiej kupić?

Heh ceny mają z kosmosu :P Jak jesteś trophy whore to bierz 2 lub 3 bo dodaje nowe trofiki.

Panowie do gier tylko Allegro,po co przepłacać,sklepy robią sobie marżę 100 albo i więcej procent.

http://allegro.pl/item704699010_call_of_duty_world_at_war_ps3_sklep_wawa.html

Dokładnie. Ja swoją kopię wyrwałem za 150zł z przesyłką w folii ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi