SpacierShark123 NG 0 Napisano 5 Luty 2009 no zaczołem grać od nowa doszedłem do kolejnej mapy wchodze znowu w gre i co save dalej nie działa grr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falegoon 0 Napisano 5 Luty 2009 uff jak dobrze i niedobrze ze nie jestem sam sobie pozostawiony z tym problemem... najlepsze jest to ze zostal mi tylko checkpoint w polowie veterana wiec niedaje nikomu sie tknac mojej gry no chyba ze na multi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 5 Luty 2009 Przed włączeniem cod'a rozłączcie się z PSN. Mi pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 5 Luty 2009 Z tym save też tak miałem, nagle w menu zniknęło Mission Selekt, ale było Resume Game, które zaczynało się od przed ostatniej misji, przeszedłem i prawie wszystko wróciło do normy, tylko karty śmierci nie były, ale je i tak wcześniej zaliczyłem więc luz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Luty 2009 Map pack 1 Klik- http://blog.us.playstation.com/2009/02/10/...oming-in-march/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Luty 2009 Ktoś wie czy będzie za free czy trzeba będzie zapłacić? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k3th007 1 Napisano 16 Luty 2009 Jak ktoś chce pograć w multi CoD 5 to dodajcie mnie do znajomych chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly123_4 0 Napisano 17 Luty 2009 Można jakoś włączyć tryb ZOMBIE na split screenie? Wczoraj kupiłem tą grę próbowałem znaleźć ale bez skutku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 17 Luty 2009 Można jakoś włączyć tryb ZOMBIE na split screenie?Wczoraj kupiłem tą grę próbowałem znaleźć ale bez skutku. mozesz ale musisz na poczatek przejsc sam SinglePlayer cala kampanie Tryb zombie pojawi sie w opcji Współpraca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 17 Luty 2009 mozesz ale musisz na poczatek przejsc sam SinglePlayer cala kampanieTryb zombie pojawi sie w opcji Współpraca Wystarczy, że zostaniesz zaproszony do gry na zombie przez kogoś np. z listy przyjaciół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 17 Luty 2009 faktycznie... zacząłem przyczajać debili którzy próbują wskoczyć i odbijają sie od ściany (dość śmiesznie to wygląda ja walą głową w mur a tu nic)... a ja co - no to co to kula w łeb ze snajperki... chyba ze 10 fragów w jednej rozgrywce sobie nastukałem tylko na tych lamerach co z uporem maniaka wracali i probowali wejść pod mape... kretyni.. ale cóż dobrze że to w końcu naprawili bo wku...ące to bylo strasznie.... To co już nie można "glitch'ować"??? Jeśli tak to nie wiem komu dziękować. Podejrzewam jednak, że raczej spotakałeś się z "noob'kami" którzy na siłę chcieli zejść pod mapę, bo widzieli, że ktoś ich skosił spod mapy i chcieli przykozaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 17 Luty 2009 To co już nie można "glitch'ować"??? Nie. Wyszła chyba jakaś nieoficjalna poprawka... bo od bardzo długiego czasu nie widziałem takich graczy, no chyba że ich zbanowali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 17 Luty 2009 Nie. Wyszła chyba jakaś nieoficjalna poprawka... bo od bardzo długiego czasu nie widziałem takich graczy, no chyba że ich zbanowali :D Jak dobrze, przyznam nie umiałem zejść pod mapę, ale denerwowało jak ktoś killował spod niej. Ale zmartwie Cię, glitch'e są dalej ale jakby nad mapą, chodzi o to, że można wchodzić na wysoko położone lokacje, gdzie byś nie przypuszczał nawet żeby zajrzeć, mapy to: Outskirts, Makin, Assalum i parę innych - youtube ROCKS. Pół biedy bo jeśli gość tam wlezie to idzie go ustrzelić, gorzej było pod mapą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 17 Luty 2009 czy w Call of Duty: World at War jest dostępna opcja split screen na 4 graczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 17 Luty 2009 czy w Call of Duty: World at War jest dostępna opcja split screen na 4 graczy ? Tak :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 18 Luty 2009 Split hmm ciekawe jak się w 4 tak na prawdę gra, ekran musi chyba być na prawdę spory, co by fun był oczywiście. Eeee to raczej nie dla mnie - ja muszę dużo widzieć, ruch piksela i boom wystrzał z M40A3 lub Kar'a/Springfielda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 18 Luty 2009 ja mam tylko 3 pady i gralem w 3 osoby w nazi i dobrze sie gralo tv mam 32" 3 gracz mial całą dolną połowę ekranu dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Luty 2009 Wiadomo że zawsze lepiej jest grać na całym ekranie, ale na podzielnym też się da, no ale dla wybrednych zawsze pozostaje zakupienie 3 kolejnych PS3 i grać z każdym z osobna przez multi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 18 Luty 2009 W zdechlaków to rozumiem można pograć, ale typowe mapki do co-op'a to trochę nie bardzo, chociaż co ja tam wiem jak nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 18 Luty 2009 tez wole grac na duzym ekranie ale nie powiem jak sie siedzi we czterech w jednym pokoju i gra na split'cie tez sa swiry ;D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Luty 2009 Też zależy jaki masz telewizor duży... zresztą jeżeli się nie mylę to w tryby Co-Op w tym Zombie można grać w max 2, na podzielnym ekranie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 NG 0 Napisano 18 Luty 2009 Niech mi ktoś powie co mam zrobić aby się przestać palić bo gine cały czas jako sniper w vandetta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) hej SpacierShark123 ... a gdzie ty sie tam palisz? aha i na jakim poziomie trudności grasz Edytowane 18 Luty 2009 przez michal21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 NG 0 Napisano 18 Luty 2009 Jak za długo w miejscu czekałem to sie paliłem ale dałem rade gram na veteranie oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Luty 2009 Jak za długo w miejscu czekałem to sie paliłem ale dałem rade gram na veteranie oczywiście A kto ci karzę w jednym miejscu czekać? W tej misji trzeba cały czas do przodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach