kassan 0 Napisano 2 Marzec 2010 Witam, Przerzuciłem się z klocka (ban) na PS3, grałem tylko w WAW. Modern warfare 1 i 2 zupełnie inne realia. Klimat II wojny światowej wymiata. Właśnie tylko i wyłącznie w tym celu kupiłem PS3 :biggrin: Miałem obawe przed dostępnością serwerów i ludzi do grania w porównaniu z XBOX Live ale teraz widze ze z upływem czasu nie ma żadnej różnicy. ludzi jest zawsze full, idzie pograc o każdej porze dnia i nocy! Gre kupilem klka tygodni temu na allegro za 40 zeta (bez okładki, pudełką z płytką) a wrażenia... bezcenne! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 2 Marzec 2010 Witam, Przerzuciłem się z klocka (ban) na PS3, grałem tylko w WAW. Modern warfare 1 i 2 zupełnie inne realia. Klimat II wojny światowej wymiata. Właśnie tylko i wyłącznie w tym celu kupiłem PS3 :biggrin: Miałem obawe przed dostępnością serwerów i ludzi do grania w porównaniu z XBOX Live ale teraz widze ze z upływem czasu nie ma żadnej różnicy. ludzi jest zawsze full, idzie pograc o każdej porze dnia i nocy! Gre kupilem klka tygodni temu na allegro za 40 zeta (bez okładki, pudełką z płytką) a wrażenia... bezcenne! :thumbsup: :D też tak samo miałem PS. zapisz mój ID: KisielQ To se może dziś wieczorem pogramy, bo może dziś dojdzie :) ps. tej gry jeszcze nie mam... pisze bo w tej sygnaturce pisze, że mam, ale to była pożyczona od kolegi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kassan 0 Napisano 2 Marzec 2010 Z tyłu okładki masz opis wersji gry BLES- numer. Wybierz odpowiedni do gry i tyle. P Witam, A jak nie ma okładki to jak sprawdzić ten numer? Ma ktoś może pomysła?:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 2 Marzec 2010 Witam, A jak nie ma okładki to jak sprawdzić ten numer? Ma ktoś może pomysła?:biggrin: Na płytce powinnom być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kassan 0 Napisano 3 Marzec 2010 Witam, Dzieki za odpowiedz, nr znaleziony co prawda nie na płytce ale na forum, do wersji angielskiej (czerwona 15 w kóku) nr BLES 00354. A co do zakupu map packów dzwonilem do infolini playstation, jesli nr w polskim sklepie odpowiada numerowi na plycie nie trzeba przelogowywac sie na stany czy wielka brytanie. Map packi mozna zakupic przez Polski PS Store, i tak właśnie uczyniłem. Wszystko sie z automatu zainstalowało, pięknie śmiga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Olb 0 Napisano 10 Marzec 2010 Panowie mam pytanie. Mozna skopiowac jakos SAVE z jednego konta na 2 ale na tej samej konsoli PS3?? Dokladnie chodzi mi o Call of Duty World at War bo na jednym koncie chce zachowac 65 level a na innym chcial bym zdobywac prestige. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anglers 0 Napisano 22 Marzec 2010 Witam Koledzy, mam taki problem - otóz od wczoraj posiadam te gre i rozpocząłem razem z synem "przeprawe" w trybie cooperative . Po przejsciu pierwszej misji Sempre Fi i wejsciu do następnej Little Resistance - zauważyłem że konsola nie zapisała gry automatycznie (choć komunikat na początku gry był taki że zapisuje automatycznie) i po włączeniu ponownie konsoli musielismy grac od nowa z podobnym efektem . Podpowiedzcie mi czy powinniśmy grac w trybie cooperative - split screen czy w trybie multiplayer - równiez split screen aby w końcu zapisywało nam misje, Dodam że gramy na jednej konsoli z dwoma padami . Zgóry dzieki za podpowiedź Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Czerwiec 2010 Wczoraj udało mi się zakończyć singla i muszę przyznać, że grało się całkiem przyjemnie. Grę oceniam na 8,5/10 czyli identycznie jak metacritic. Co mi się nie podobało to, jak w przypadku pozostałych CoD, to że niektóre checkpointy najłatwiej zalicza się biegnąc sprintem w dobrym kierunku, bez oddania choćby jednego strzału. Nie wiem też po co są koledzy z oddziału skoro i tak wszystkich przeciwników muszę załatwić samodzielnie, a potrafią stać metr od wroga. Czyli dokładnie te same wady co w MW. Myśle, że dobrze wydane 99zł, ale ceny DLC to jakaś masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 30 Czerwiec 2010 Grają jeszcze w to jakieś polskie klany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 4 Lipiec 2010 Ja w tą grę jeszcze bym grał po to, by tylko zrobić Platyne... ale ten weteran... jest ciężki, jestem po prostu niecierpliwy... a tym bardziej, że tego amstela (czy jakoś tak) zabiłem z pistola i nie zaliczył mi się pucharek... W multi gram od czasu do czasu, ale to bardzo rzadko (raz na miesiąc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 31 Lipiec 2010 Gra przychodzi w poniedziałek. Jak tylko przejdę singla , zabieram się za mutli Pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 2 Sierpień 2010 Gra przychodzi w poniedziałek. Jak tylko przejdę singla , zabieram się za mutli Pisać Nie lepiej odrazu zabrac sie za multi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 6 Sierpień 2010 (edytowane) Nie lepiej odrazu zabrac sie za multi :) Właśnie odłożyłem pada po napisać końcowych , nie wspomnę co wydarzyło sie później Gra póki co jest wyśmienita , kampania jest bardzo dobra. Widać presje jaką wywarło Activison po premierze Modern Warfare , Treyarch świetnie skomponowała klimat obu stron konfilktu. Już nie wspomnę o Kieferze Sutherlandzie jako ogromny fan Jacka Bauera :happy: Pora na multi Edytowane 6 Sierpień 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 11 Sierpień 2010 Witam Dlaczego mam zablokowane niektóre mapki na s/s i w trybie nazi zombie??? Szukałem na necie i nie znalazłem odpowiedzi... Nazwa mapki jest po prostu przyciemniona i nie mogę jej wybrać... o co chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Sierpień 2010 Może głupie pytanie ale... masz kupione te mapy? Bo były już 3 map-packi do tej gry. Druga możliwość to kłopoty z serwerami Activision. Wczoraj nie można było w ogóle wbić się na multi. Może coś jeszcze robią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 11 Sierpień 2010 Może głupie pytanie ale... masz kupione te mapy? Bo były już 3 map-packi do tej gry. Druga możliwość to kłopoty z serwerami Activision. Wczoraj nie można było w ogóle wbić się na multi. Może coś jeszcze robią? No nie mam żadnych mapek pobranych... ale na necie miałem dostępne te mapki a na s/s już nie ;/ w tym sęk ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 11 Sierpień 2010 No nie mam żadnych mapek pobranych... ale na necie miałem dostępne te mapki a na s/s już nie ;/ w tym sęk ;/ Nie czaje. Do gry na niektórych mapach wymagane są dodatkowe zbiory map dopuszczone w sprzedaży na PSN. Bez nich nie zagrasz , chesz pograć - płać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 12 Sierpień 2010 Nie czaje. Do gry na niektórych mapach wymagane są dodatkowe zbiory map dopuszczone w sprzedaży na PSN. Bez nich nie zagrasz , chesz pograć - płać No tak... wiem że można kupić mapki... ale nie w tym rzecz... dlaczego na necie mogłem grać na tych mapkach a na s/s już nie mogę??? O to mi biega... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 12 Sierpień 2010 Gra jeszcze ktoś w to? Ile jest ludzi dziennie na serwach, bo chcę sobie znów kupić do multi w oczekiwaniu na Black Ops. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 12 Sierpień 2010 Ja wlasnie zaczalem meczyc multi. Ogolnie ludzi do grania nie brakuje. Zaleznie od trybu gry, ale jednoczesnie gra kilka tysiecy ludzi, wiec nie jest zle;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Sierpień 2010 Gra jeszcze ktoś w to? Ile jest ludzi dziennie na serwach, bo chcę sobie znów kupić do multi w oczekiwaniu na Black Ops. Między 30 a 40 tysięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 14 Sierpień 2010 Kupiłem dziś. Bardzo lekko i przyjemnie się gra - trening z MW2 - choć tutaj jest trudniej zabić (więcej hp), mam 22lvl i latam z MP40/Thompson. Widzę, że bez mappacków nie pogram za wiele ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomci_PL 0 Napisano 14 Sierpień 2010 Kupiłem dziś. Bardzo lekko i przyjemnie się gra - trening z MW2 - choć tutaj jest trudniej zabić (więcej hp), mam 22lvl i latam z MP40/Thompson. Widzę, że bez mappacków nie pogram za wiele ;/ Masz ANG czy PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 15 Sierpień 2010 ANG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 15 Sierpień 2010 (edytowane) Kupiłem dziś. Bardzo lekko i przyjemnie się gra - trening z MW2 - choć tutaj jest trudniej zabić (więcej hp), mam 22lvl i latam z MP40/Thompson. Widzę, że bez mappacków nie pogram za wiele ;/ Caly czas gram bez dodatkowych map packow i nie jest zle Edytowane 15 Sierpień 2010 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach