Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tu nowy ,więc Witam Wszystkich forumowiczów!

Czy z polską wersją Cod'a działają map packi??

Z tyłu okładki masz opis wersji gry BLES- numer. Wybierz odpowiedni do gry i tyle. Poza tym szukam ludzi na death match hardcore bo nie mogę znieść widoku ludzi którzy używają wyłącznie MP-40.Tak wogóle to okazuje się że na Core najlepszą snajperką nie jest PTRS tylko MP-40 :fool: .Mój psn id marcinch. Zapraszam także corowych zwolenników mp40 na hardcora.Chętnie wam dopieprzę :woot:

marcinch.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tyłu okładki masz opis wersji gry BLES- numer. Wybierz odpowiedni do gry i tyle. Poza tym szukam ludzi na death match hardcore bo nie mogę znieść widoku ludzi którzy używają wyłącznie MP-40.Tak wogóle to okazuje się że na Core najlepszą snajperką nie jest PTRS tylko MP-40 :fool: .Mój psn id marcinch. Zapraszam także corowych zwolenników mp40 na hardcora.Chętnie wam dopieprzę :woot:

marcinch.png

kazdy gram tym czym mu gra sie najlepiej. Mi osobiscie najlepiej gra sie wlasnie MP40 :D i czesto robie konkretny rozp... Nie chwalac sie najlepszy wynik jaki uzyskałem na core to 48 kilsów :) Tak wogole chyba gralismy ostatnio razem. Hardcora za bardzo nie lubie bo po pierwsze wszyscy sie czaja po kątach a ja lubie duzo biegac i robic wjazdy yeeaaaah :D po drugie nie ma czołgów to juz wogole jest lipa. Na core jak najbardziej sie pisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy gram tym czym mu gra sie najlepiej. Mi osobiscie najlepiej gra sie wlasnie MP40 :D i czesto robie konkretny rozp... Nie chwalac sie najlepszy wynik jaki uzyskałem na core to 48 kilsów :) Tak wogole chyba gralismy ostatnio razem. Hardcora za bardzo nie lubie bo po pierwsze wszyscy sie czaja po kątach a ja lubie duzo biegac i robic wjazdy yeeaaaah :D po drugie nie ma czołgów to juz wogole jest lipa. Na core jak najbardziej sie pisze :)

Właśnie o to chodz Longer. Na Core nie ma sensu grać niczym innym jak mp40. I niestety ale większość ludzi używa Mp40 nie dlatego że są dobrzy z tą bronią tylko dlatego że ta broń ma zbyt duży POWER jak na tego rodzaju broń i łatwiej jest ustrzelić zawodnika. Co do Harcore to się mylisz. Osobiście wykręcam wyniki po 30 zabitych nie dlatego że się kryję gdzieś w rogu tylko dlatego że biegam i rozpieprzam gamoni którzy czają się w zaułkach. Na Hardcorze mp40 nie ma racji bytu.Do zobaczenia na PSN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do osób posiadających polską wersję językową World at War. Czy jest możliwość zmiany języka na angielski? Czy gra pyta się, jaki język chcemy wybrać, czy sama ustawia polski bez możliwości zmiany? Bardzo zależy mi na tej informacji, z góry dziękuję za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, kupiłem amerykańską wersję COD WaW i wszystko chodzi jak trza ale... czy mogę dokupić do niej map packi na moim PSN? Mam też problem z graniem cooperative ze znajomymi. Pojawia się błąd serwera. Czy jest to faktycznie kwestia wersji USA czy coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, kupiłem amerykańską wersję COD WaW i wszystko chodzi jak trza ale... czy mogę dokupić do niej map packi na moim PSN? Mam też problem z graniem cooperative ze znajomymi. Pojawia się błąd serwera. Czy jest to faktycznie kwestia wersji USA czy coś innego?

Map packi mozesz dokupic ale z konta USA, co do problemu to raczej nie jest wina tego ze masz wersje USA poniewaz tez takowa posiadam i wszysyko smiga ja ta lala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki ale jak zalogować się z konta USA? Chętnie bym zakupił map packi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki ale jak zalogować się z konta USA? Chętnie bym zakupił map packi...

Musisz stworzyć nowy profil i założyć konto PSN wybierając kraj USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, dzięki bardzo! Czy Ty kupiłeś w ten sposób Map Packi? I jeszcze jedno pytanie przy okazji: czy za grę w COD WaW w sieci otrzymuje się trofea? Bo ja gram gram i gram i nie mam żadnych... Dostawałem tylko za singla.

Edytowane przez Gregez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z COD WaW i z tego co wiem to nie ma trofeów za onlina. Zaś są do zdobycia za granie w trybie nazi zombies. Więc jeśli będziesz kogoś potrzebował do grania w co-op bo tylko w ten sposób bez dodatków można je zdobyć to daj znać, pozdro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są 3 trofea do kooperacji. Zagranie gry competitive, zagranie gry campaign, i zajęcie 1 miejsca w competitive.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę wdzięczny za pomoc w zdobyciu 2 trofeów online. Gra nie może znaleźć żadnych ludzi (może to dlatego, że mam wersję niemiecką?). ;/ PSN id: TarkenixPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam poważny problem,właśnie przeszedłem grę na Veteranie za każdy poziom mam trofeum za zaliczenie na Veteranie ale nie dostałem "Stabbed in the heart" "Hardened War Hero" czy nawet "War Hero" które dostaje się po prostu za ukończenie gry.W ostatniej misji jak włożyłem flagę dostałem brąz za przejście na Veteranie i tyle,poleciały napisy i nadal nic.Szybko znudziły mnie napisy więc je wyłączyłem i tu nasuwa się myśl Czy musiałem doczekać do końca napisów by dostać resztę trofeów? Nie wiem czy to ważne ale jak pojedynczo wybierasz misje to tylko przy dwóch ostatnich mam znaczek czaszki za najtrudniejszy poziom a jak robię Resume gry to odpala grę w ostatniej misji w holu.powiedzcie co mam robić bo już zgłupiałem:/Ponownie przejść ostatnią misję i pozwolić przelecieć napisom czy robić... już nie wiem,poomocy.

Edit:

Właśnie kolejny raz przeszedłem ostatnią misję na Veteranie

Poczekam aż wszystkie napisy miną i zobaczymy co będzie

Edit:

To były najdłuższe napisy jakie widziałem ale nadal nic:/

Nie ma trofeów zamiast tego od razu po napisach odpaliło mi się Nazi Zombie:/

Czyli co jeszcze raz mam wszystko przechodzić by dostać trofea o których wcześniej pisałem??

Edit:

Zauważyłem kolejną sprawę i coś się musiało ostro powalić

We wcześniejszych misjach zebrałem już kilka death cards ale jak wlazłem sobie do pierwszego poziomu żeby zebrać tam kartę to pokazało mi że to pierwsza moja karta:/

Masakra

Wygląda tak choćby wcześniejsze savy coś się powaliły w między czasie:/

Ktoś już tak miał?

Edit:

Widzę że nikt nie pomoże?Nie wiem jak to naprawić ale chyba znam przyczynę owego zamieszania.Niedawno kolega poprosił mnie bym dodał go do przyjaciół w playstation network ale by to zrobić musiałem zrobić update systemu który wyszedł już jakiś czas temu.Po tym updacie softwaru przeszedłem dwie ostatnie misje na Veteranie i włąsnie tylko one są zapisane więc sam update wszystko pomieszał:/Poszukałem na necie że inni też tak mieli a nawet gorzej podczas gdy wychodziły updaty softwaru. Szkoda tylko że tyle czasy poszło się rypać:/Znów muszę przechodzić te misje by zdobyć te trofea i aż się odechciewa i nerw bierze że tak polecieli sobie w kulki aż reklamacje chce się zgłosić czy coś takiego no cóż trzeba złapać za pada i znów to pozaliczać:/

jak ktoś chce może mnie zaprosić to z chęcią zrobie online trofea

Mój nick

czlowiek_sluchaw

:]

Edytowane przez globus20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba nie temat w którym można dyskutować o trofeach. Takowy masz TUTAJ!!. A co do pytania Twojego. Wejdź w wybór misji i zobacz czy masz wszystkie dostępne i jeśli tak to czy wszystkie masz zaliczone na veteranie. Jeśli któreś z tych nie jest spełnione to właśnie dlatego nie wpadło Ci w temacie. Szersze wyjaśnienie w temacie, który Ci wkleiłem. Przejrzyj ostatnie strony.

Edit:

Nie zauważyłem że już sam znalazłeś odpowiedź.

Edytowane przez ajakdwalin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz w sumie znalazłem temat o COD5 a że miałem z tą grą problem dlatego tutaj napisałem z czym walczyłem ale spoko jak coś przerzucę się tam:)

Nie zmienia to faktu że ostro polecieli w kulki z tą grą i błąd mocno zniechęca do dalszej gry:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm pytanko do posiadaczy World at War czy jest z kim grać po premierze mw2?

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam dopiero teraz przechodze WaW'a, wiec i sprobowalem sowich sił w online. Jeszcze mozna pograc, chociaz wiadomo ze ludzi zostaly juz ostatki :P Ale musze stwierdzic ze gra ma jeden bardzo denerwujacy mankament... Juz drugi raz nie moge ukonczyc misji, tj. koncze jakies tam zadanie, i pooprstu nic sie dalej nie dzieje, nie pojawiaja sie nowe, nie konczy sie misja, nic sie nie dzieje... Bardzo mi sie to nie usmiecha. A to juz kolejna misja w ktorej mi sie tak dzieje. Zapewne ktorys z moich komapnow sie o cos zablokował, ale jest to bardzo drazniace ze musze misjae zaczynac od nowa, takich bledow powinno nie byc wcale w dniu premiery a co dopiero gdy gra ma ponad rok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam dopiero teraz przechodze WaW'a, wiec i sprobowalem sowich sił w online. Jeszcze mozna pograc, chociaz wiadomo ze ludzi zostaly juz ostatki :P Ale musze stwierdzic ze gra ma jeden bardzo denerwujacy mankament... Juz drugi raz nie moge ukonczyc misji, tj. koncze jakies tam zadanie, i pooprstu nic sie dalej nie dzieje, nie pojawiaja sie nowe, nie konczy sie misja, nic sie nie dzieje... Bardzo mi sie to nie usmiecha. A to juz kolejna misja w ktorej mi sie tak dzieje. Zapewne ktorys z moich komapnow sie o cos zablokował, ale jest to bardzo drazniace ze musze misjae zaczynac od nowa, takich bledow powinno nie byc wcale w dniu premiery a co dopiero gdy gra ma ponad rok...

Eee... co Ty gadasz ja parę godzin temu zaliczyłem COD na platynkę i w żadnej misji nie miałem takich problemów jak Ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie to przeszedłem COD 5 i ostatnio kupiłem MW2 i też ukończyłem. W obie gry grywam on-line i powiem szczerze, że COD 5 jest IMHO o niebo lepszy od MW2 jeśli chodzi zarówno o singla jak i o multi.

Klimat COD 5 jest bez porównania ciekawszy - opinia subiektywna gdyż jestem fanem historii 2 w św - a także grafika bardziej dopracowana - choć to też może być odczucie subiektywne. Generalnie całym sercem jestem za COD5. Ciągle gram on-line i nie ma żadnego problemu z chętnymi i ilością graczy on-line- zwykle około 25.000 graczy na sieci cały czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest tak jak mówi gregez ,klimat naprawdę ok ludzi średnio rano 10000 w nocy 30000 polaków też można znależć ,chociażby mnie i gregeza heheh pozdrówki.......... niestety też mnie nie zaliczylo trzech trophy za ukończenie gry . może jak pojadę na veteranie to wskoczą a przy okazji uzupełnię resztę brakujących........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Kupiłem pare dni temu używaną CoD world at war na PS3. Przy pierwszym uruchamianiu już wystąpiły problemy z systemem, gdyż po uruchomieniu pojawia sie komunikat i pisze mi coś o systemie 1.07, ja mam zainstalowana najnowszą wersje chyba 3.1. Po tym komunikacie potwierdziłem ok, jenak system się nie zmienił.

Gra się jednak uruchomiła jednak automatycznie odłącza mnie od internetu i nie moge pograć w multi, gdy natomiast grę wyłaczam od razu łaczy mnie z netem.

Macie może jakies pomysły co może być tego przyczyną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi