Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie, do którego roku będę mógł grać w multi? (tzn. kiedy gracze się wycofają)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie, do którego roku będę mógł grać w multi? (tzn. kiedy gracze się wycofają)

Myślę ,że spokojnie do czerwca 2012 - nowy koniec świata :P

A na serio to pomyśl trochę,będą grać dopóki graczom się dobrze w nią gra albo do czasu zamknięcia serwerów przez Acti,skoro to nie forum wróżbiarskie to zapraszam na http://wrozby.mojeforum.net/index.php :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znów zhakowali tą grę PSN to gówno wielki powrót śmieszne.Na Xbox360 gram w call of duty 4 przeszło dwa lata i ani razu nie spotkałem hakerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat ma mało wspólnego z PSN. Ciała dało Activision, które mimo że zarabia miliardy $$$ nie raczyło dodatkowo zabezpieczyć swojej gry.

Sytuacje dotyczy chyba tylko COD4 i Waw. W MW 2 udało się wyplenić to świństwo. Black Ops nigdy nie został zhakowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w codzie 4 na xbox tez sa hacki, pvtpyle nawet dawal filmik na yt jak hakowali.

a black ops to tylko kwestia czasu, mysle ze troche przed premiera mw3, poleca sie hakowane lobby, tak samo jak to bylo w mw2 :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to jeszcze jedno pytanie. Czy ta gra chodzi (w grze) w full hd i 60fps? Bo słyszałem że niektóre gry mają full hd tylko w menu :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz kilku wyjątków (crapów z PSN) gry na Ps3 nie chodzą w HD, są najwyżej sztucznie podbijane. Do full HD i 60 klatek/s musisz poczekać na konsole następnej generacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce pograć to dodawać na PSN z dopiskiem Cod WaW

PSN: kubus123

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Mam problem wszedłem na jakichś serwer i patrze coś nie tak mam laser na strzelbie i pomyślałem, że to jakichś perk pograłem dużej (minutke może) i zobaczyłem dopiero że wszedłem na schakowany serw...

Czy da się powrócić do moich statystyk?? tera mam poziom 65 (a chciałem sam zdobyć)

Z góry dziękuje za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Mam problem wszedłem na jakichś serwer i patrze coś nie tak mam laser na strzelbie i pomyślałem, że to jakichś perk pograłem dużej (minutke może) i zobaczyłem dopiero że wszedłem na schakowany serw...

Czy da się powrócić do moich statystyk?? tera mam poziom 65 (a chciałem sam zdobyć)

Z góry dziękuje za odp.

Nie da sie musiał bys załozyc nowe konto jedyne wyjscie pozdro

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Jak zrobić trofeum Get Your Left Foot Wet?

Edytowane przez Artikam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Gra ktoś jeszcze w WaW? Kupiłem tydzień temu za symboliczną kwotę, ale dopiero dzisiaj znalazłem trochę czasu żeby pograć i muszę powiedzieć, że to chyba najlepszy multi jeśli chodzi o całą serie (oczywiście obok MW1)! Ogólnie bardzo pasuje mi mechanika samej gry, jest niemal identyczna jak MW1. Mocno się zdziwiłem widząc, że gra aż 6000 tys osób - to więcej niż nie takie stare przecież Bad Company 2 :blink:

P.S. No i jednak będę musiał zakończyć gre w WaW, przynajmniej dla statystyk - okazuje się, że jest całkiem sporo zhakowanych lobby :ermm: Szkoda, bo nawet te podstawowe mapki naprawdę dają radę. Przykra sprawa, że Treyarch nic z tym nie robi... pewnie, że gra ma już swoje lata, ale skoro jednak ludzie w nią grają to powinni coś z tym zrobić, a nie wydawanie kolejnych DLC im w głowie.

Edytowane przez MasterHamster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też ostatnio kupiłem dla multi i na razie miałem raz zhackowane lobby w trybie dominacji (mało ludzi niestety gra w ten tryb) w DM na razie wszystko miałem OK ale grałem łącznie może ze 2 godziny. Generalnie czytając o tych problemach postanowiłem jak zobaczę, że ludzie zamiast chodzić skaczą jak w 7 milowych butach lub nie da się ich zabić od razu wychodzę. Nie potrafię zrozumieć co ludzie mają za radochę grać w ten sposób, z drugiej strony deweloper dał d... na całego. Jak nie potrafią zabezpieczyć gry to przynajmniej powinni banować debilom konta i odcinać dostęp do multi.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

update dla przyszłych pytających :)

Obecnie gra ok 7 tys ludzi (3k z rana a 8 widziałem najwięcej) - odzwierciedlając to w praktyce wychodząc z lobby i szybko wchodząc ponownie jest spora szansa, że trafisz tam z powrotem.

O Cheaterach nie wspomnę po nieco ponad 24h gry i wejściu w 1prestiż 40 level zhackerowali mnie a mianowicie podłączyło mnie na jakieś dziwne lobby chwilę tam pograłem i tadm 10 prestiż...

Jako że zawitałem tam tylko dla emblematu MP się w sumie nawet ucieszyłem 9dni (dosłownie) gry zaoszczędzone.

Także jak ktoś chce w to pograć to unikać jak ognia takich lobby łatwo je poznać (przeważnie hackerzy nie mają tokenu prestiżu lub nicki świecące się jak tęcza- widzisz którąś z tych rzeczy wychodzisz )

Tak tylko dodam że jak już pisałem kupiłem tą grę tylko dla multi i jak już pisałem poszczęściło mi się ale słyszałem o dużo gorszych przypadkach... gościowi najpierw wszystko odblokowali a później jak by zaczynał od nowa (przy 9 prestiżu to by była trochę lipa nie :) )

pozdro

Edytowane przez jasiorr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi wszystkie wyzwania odblokowali rok temu, teraz zaczolem na nowo grac i strasznie dlugo mi sie leveluje. bo wtedy nie zalewlowalem i i musze levlowac od lvl 20 az do ostatniego tylko za punkty uzyskiwane za kille, killstreaki i matchbonus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh... Pograłbym sobie w WaW ale gdzieś mi się gra straciła i nie wiem gdzie jest. Mnie zhakowali tak że nie miałem żadnego znaczka przy lvl-u i od tamtego czasu nie gram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdą się chętni na blue ribbon

Edytowane przez niklas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko.Jestem nowy na forum. I mam pytanie do ogólu i liczę na szybką odpowiedź. Ostatnio odpaliłem sobie COD'a WAW po półrocznej przerwie,i spoko dalej mam mój 5 level. Wpadłem na server,wszystko okej już 12 level wpadł , skończyła się gra bez żadnych błedów etc. i wyszedłem do menu głównego. Później włączyłem spowrotem i miałem znów 5 level.. I tak jest wielokrotnie,i non stop. Próbówałem usunąć wszystko związane z COD 5 savy,patche etc. lecz to nic nie dało. Próbowałem także zrobić taki manewr i założyłem nowy profil,nowe konto na PSNie lecz też mi ciągle wracało do 1 level'a . Czym to jest spowodowane? Co robić.? Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdą się chętni na blue ribbon

Odświeżę trochę temat. Jeśli są jeszcze jacyś chętni na trofik Blue Ribbon dajcie znać. Zbierzemy się w cztery osoby i wbijemy, ewentualnie jeśli ktoś mógłby pomóc byłoby super. A jeśli jakimś cudem wbiję do tego czasu, to zawsze mogę pomóc innym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to jest z hackami w tej grze i ile osób jest online, bo na obu black opsach się zawiodłem i może waw będzie tym czego oczekiwałem. Żałosne jest to że po tylu latach dlc do tej gry jest płatne fucking shit wg dlc po trzech latach powinno być darmowe a nie czyli do mw waw mw2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to jest z hackami w tej grze i ile osób jest online, bo na obu black opsach się zawiodłem i może waw będzie tym czego oczekiwałem. Żałosne jest to że po tylu latach dlc do tej gry jest płatne fucking shit wg dlc po trzech latach powinno być darmowe a nie czyli do mw waw mw2

Po kilku wizytach na multi muszę jednak zmienić zdanie na plus. Hakerów jak dotąd nie spotkałem. Co do ilości osób to jest ich w granicach kilku tysięcy, średnio tak od 1500 do 4000 osób. Trofik Blue Ribbon zrobiłem dzisiaj fuksem, ale jeśli ktoś go jeszcze nie wbił i ma z tym problem to chętnie pomogę. Po wbiciu Blue Ribbona skusiłem się nawet na dodatkowe mapki z zombiakami, choć wcześniej zarzekałem się że ich nie kupię :) No, darmowe to one niestety nie są, ale nie byłoby Call of Duty :confused: Jak macie ochotę pograć to zapraszam, piszcie. Headseta mam. W końcu to chyba najlepsza gierka z klimatów II wojny światowej i pewnie nie prędko wyjdzie jakiś następca.

Edytowane przez Tecumthe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, 2 pytania odnośnie tej części CoD'a:

1)Posiada ona online pass?

2)Serwery dalej stoją? Jeśli tak, to wiadomo coś o zamknięciu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi