MatiPL 1 Napisano 1 Lipiec 2017 Witam! Może mi ktoś powiedzieć, czy gra Rise of the Tomb Raider występuje w innej niż artbookowej wersji w Polsce? bo taką widziałem na półce sklepowej, a zależy mi na tej podstawowej w plastikowym pudełku. Pozdrawiam, Mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Lipiec 2017 (edytowane) 5 godzin temu, MatiPL napisał: Witam! Może mi ktoś powiedzieć, czy gra Rise of the Tomb Raider występuje w innej niż artbookowej wersji w Polsce? bo taką widziałem na półce sklepowej, a zależy mi na tej podstawowej w plastikowym pudełku. Pozdrawiam, Mati I ile mi wiadomo to PS4 dostalo tylko "20 rocznicowa edycje" ktora jest z ksiazeczka. Edytowane 1 Lipiec 2017 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 1 Lipiec 2017 Nie ma innej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 1 Lipiec 2017 Nie wchodzi w półkę? Znam ten ból kolego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 1 Lipiec 2017 Widziałem już w jakimś sklepie wersję w klasycznym pudełku. Wersja gry taka sama, 20th years celebration, a więc ze wszystkimi dodatkami. Chyba nie myśleliście, że będą sprzedawali non stop z tym artbookiem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach