Ikarus63 0 Napisano 3 Lipiec 2017 (edytowane) Witam, wczoraj chciałem sobie pograć w battlefielda , odpalam gierkę i gram. Początkowo wszystko było spoko aż po 5 min. nagle przestaje mi reagować krzyżak (czy D-Pad...zwał jak zwał) od tak sobie. Ciekawe że przycisk "na dół" działa ale reszta czyli "lewo" "prawo" "góra" już nie. Resetowałem pada ,resetowałem konsole ,rozebrałem pada i przedmuchałem wszystkie syfy ale wciąż nic ...niczego nie widać co mogło być się przyczynić do tego problemu. Pad nigdy mi nawet nie upadł na podłogę więc czarna magia jakaś :/ Wie ktoś może w czym może być problem ? nie wiem czy mam olać to i kupić nowy pad czy jest może jakieś banalne rozwiązanie tego problemu. Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 3 Lipiec 2017 przez Ikarus63 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 3 Lipiec 2017 A w menu konsoli tez nie działa czy tylko w bf? A tak poza tym jest już temat dualshock4 i tam trza bylo napisać. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ikarus63 0 Napisano 3 Lipiec 2017 Sorry, nie zwróciłem uwagi na ten temat. W menu również ,tak się składa że w domu mam 2 PS4 i na drugim ten sam problem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Lipiec 2017 Reset pada spróbuj. To mała dziurka po tylnej stronie ustroistwa. Bardziej przy lewej ręce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ikarus63 0 Napisano 3 Lipiec 2017 Napisałem już że resetowałem pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Lipiec 2017 Kurde, dziwne. Jak masz możliwość to sprawdź na innych grach. Nie wiem, nic nie przychodzi mi do głowy. Może podłącz pada pod konsolę kablem usb i sparuj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ikarus63 0 Napisano 3 Lipiec 2017 Jakbym tego nie próbował to bym teraz tutaj nie zawracał głowy takimi pierdołami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Lipiec 2017 (edytowane) A sprawdzales pady u kogoś na innej konsoli? Edytowane 3 Lipiec 2017 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ikarus63 0 Napisano 3 Lipiec 2017 33 minut temu, Ikarus63 napisał: tak się składa że w domu mam 2 PS4 i na drugim ten sam problem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Lipiec 2017 21 minut temu, Ikarus63 napisał: A masz ty drugiego pada? Bo to ze jeden pad nie dziala na ogbu konsolach wskazuje ze cos jest nie tak z padem. Jesli masz drugiego pada ktory bedzie dzialal na 2 konsolach to definitywnie wina lezy po stronie pada. Mozesz zagadac z uzytkownikiem @Serwis Konsol jesli pad nie ma juz gwarancji, lub uderzac do supportu sony jesli gwarancje posiadasz Lub po prostu pojsc do sklepu i kupic nowego pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 4 Lipiec 2017 Uszkodzona płyta główna lub taśma pada - jeśli grasz w BF i podobne to w grę wchodzi tylko montaż oryginałów bo zamienniki od chińczyka wytrzymają bardzo krótko. Zawsze można zlecić nam testy i naprawę takiego pada - info na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach