arkadiuszj 85 Napisano 4 Listopad 2018 Bez tej szczotki nie będziesz miał pozytywnego zakończenia kon doniesie do animalsow 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Listopad 2018 43 minuty temu, czacha79 napisał: Nie ma co sie oburzać, przecież o tym wiadomo zanim gra wyszła Chyba, że tak. Bo w sumie w " jedynkę " nie grałem i po ambicjach i wywodach Dutcha, spodziewałem się, że na stare lata wylądują gdzieś nad jakimś oceanem i będą lemionade sprzedawać w budce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 4 Listopad 2018 Godzinę temu, mikelsgrom1 napisał: Pokaż ukrytą zawartość THX bro.... Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o RDR o tym wie. To opis fabuły jedynki, zawarty chyba nawet na pudełku. 43 minuty temu, slepa_kostucha napisał: mam wam zrobić zrzut ekranu ?:) także ponawiam pytanie gdzie można kupić szczotkę ? A ja ponawiam odpowiedź. Nie da się jej kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Listopad 2018 23 minuty temu, danken000 napisał: Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o RDR o tym wie. To opis fabuły jedynki, zawarty chyba nawet na pudełku. No, ale co w przypadku gdy to mój pierwszy RDR2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Listopad 2018 5 minut temu, mikelsgrom1 napisał: No, ale co w przypadku gdy to mój pierwszy RDR2? Zaczynasz od gry z numerkiem 2 ... z ciekawości sięgnąłbym po informacje co było w jedynce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Listopad 2018 1 minutę temu, czacha79 napisał: Zaczynasz od gry z numerkiem 2 ... z ciekawości sięgnąłbym po informacje co było w jedynce Sięgnąłem:D Dowiedziałem się z tych informacji, że numerek 1 dzieje się po wydarzeniach z numerku 2. Tyle mi wystarczyło, żeby dalej się nie zagłębiać i nie psuć sobie zabawy:D Dobra zapomnijmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Listopad 2018 (edytowane) 31 minut temu, mikelsgrom1 napisał: Sięgnąłem:D Dowiedziałem się z tych informacji, że numerek 1 dzieje się po wydarzeniach z numerku 2. Tyle mi wystarczyło, żeby dalej się nie zagłębiać i nie psuć sobie zabawy:D Dobra zapomnijmy. Chcesz powiedzieć, że wszyscy którzy grali w pierwszą część mają popsutą zabawę w 2'kę bo wiedzą jak się skończy? Pewnie oglądanie Hobbita po Władcy Pierścieni też nie ma sensu, bo wiadomo jak się skończy? A Star Wars? Wszystkie branże tworzą prequele, widocznie posiadanie wiedzy z wcześniejszej części niczego nie psuje, wręcz przeciwnie ... czekasz aż TO się wydarzy i chcesz wiedzieć czy będzie takie jak sobie wyobrażasz https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_prequels#Computer_and_video_games Edytowane 4 Listopad 2018 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Listopad 2018 2 minuty temu, czacha79 napisał: Chcesz powiedzieć, że wszyscy którzy grali w pierwszą część mają popsutą zabawę w 2'kę bo wiedzą jak się skończy? Pewnie oglądanie Hobbita po Władcy Pierścieni też nie ma sensu, bo wiadomo jak się skończy? A Star Wars? Wszystkie branże tworzą prequele, widocznie posiadanie wiedzy z wcześniejszej części niczego nie psuje, wręcz przeciwnie ... czekasz aż TO się wydarzy i chcesz wiedzieć czy będzie takie jak sobie wyobrażasz https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_prequels#Computer_and_video_games Nie chcę powiedzieć, że wszyscy. Mi to nie odpowiada, bo nie grałem w pierwszą część, a skoro jest po wydarzeniach z "2" to chciałbym pozostać raczej w niewiedzy co tam się działo ( a w moim przypadku będzie dziać ). Gdybym faktycznie zagrał w pierwszą część choćby te 7-8 lat temu gdy nie było wiadomo co przyniesie RDR2, to nie miałbym z tym problemu. A że nie zagrałem i serią zainteresowałem się dopiero niedawno, bo gra jako " gra " okazała się fenomenalna, to chcę " jechać za koleją " bez spoilerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 4 Listopad 2018 Spoko jak się kasa zacznie zgadzać zrobią remastera pierwszej części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Listopad 2018 Zdałoby sie XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 4 Listopad 2018 Heh na X już jest. W 4K i za około 30zl.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 4 Listopad 2018 mam wam zrobić zrzut ekranu ? także ponawiam pytanie gdzie można kupić szczotkę ?A ona nie jest czasem w tym zestawie wyposażenia dla konia. W stajni masz dodatkowe wyposażenie dla konia. A jeśli tam tego nie masz, to idź do general store, tam jest zakładka z rzeczami dla konia i powinna być szczota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 4 Listopad 2018 (edytowane) No k... J... Z Facebooka. Wszedłem na jakiś post odnoszący się do premiery gry z głównego fp R*, jestem przy drugim komentarzu i jakiś pajac się już zbierał do pisania końca gry ale odskoczylem jak strzała, niestety widząc chyba domniemany spoiler (Jestem niepewny czy widziałem odpowiednie sklejenie dwóch słów ale i tak jestem wku...ony). Uważajcie lepiej bo lekko mówiąc - niezbyt inteligentni nawet nie myślą ze spoileruja a sam się nie spodziewałem spoila, bo komentarz był mega niewinny. Nosz k... Mać Edytowane 4 Listopad 2018 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 4 Listopad 2018 Gdzie znajdę jakiegoś jubilera albo gdzie mogę sprzedać wyroby jubilerskie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 4 Listopad 2018 19 minut temu, slepa_kostucha napisał: Gdzie znajdę jakiegoś jubilera albo gdzie mogę sprzedać wyroby jubilerskie ? Odblokujesz pasera podczas misji. Da Ci ją Hosea w Emerald Ranch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 4 Listopad 2018 Odblokujesz pasera podczas misji. Da Ci ją Hosea w Emerald Ranch.Albo jedzie do Rhodes i tam paser jest od początku, bez zagrania tej misji. Wysłane z Nubia Z17 lite przy użyciu Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 4 Listopad 2018 Jak odczytać mapę skarbów Chicka? I komu sprzedać sztabę złota? Czy może zachować? Wiem, że gdzieś było, ale dlaczego zawsze mam zły stan dziczyzny, mimo, że ubijam łukiem? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Edyta. Ok, trochę się pospieszyłem. Miejsce pojawia się automatycznie na mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 4 Listopad 2018 Sztabke sprzedajesz u pasera. Przed polowaniem obserwujesz zwierzynę przez lornetkę/lunete i w prawym dolnyn rogu przy nazwie zwierzyny masz gwiazdki. 3 gwiazdki stan idealny... Itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 4 Listopad 2018 Najlepiej ubijać przez strzał w głowę. Od razu mówię w króliki strzelaj z lekkiego sztucera w głowę aby uzyskać 3 gwiazdki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 4 Listopad 2018 Jako, że jutro żona przejmuje główny TV, ja sobie zapodam grę przez laptopa i poczytam wszystko co tam jest napisane odnośnie gry, fabuły itd, więc narazie jeszcze wstrzymam się z banalnymi pytaniami. Ale, że ktoś zajumał mi skórę niedźwiedzia z konia, którego przywiązałem przed saloonem to normalne? W sensie, że zawsze coś zginie jak zostawię konia samego? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 4 Listopad 2018 Miałem to samo ze skórą z bizona,podjechałem pod hotel się kimnąć i jak wstałem rano to na koniu nic nie było-kur...... złodzieje jeba........... Trzeba sprawdzić u pasera lub trapera czy ktoś nie sprzedał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 5 Listopad 2018 A tym czasm na Netflixie w tym miesiacu perełka od braci Cohen 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 5 Listopad 2018 13 godzin temu, Klaxxon napisał: I komu sprzedać sztabę złota? Czy może zachować? Wiem, że gdzieś było, ale dlaczego zawsze mam zły stan dziczyzny, mimo, że ubijam łukiem? Sztaba u pasera albo w obozie, jeśli chcesz przeznaczyć tą kasę dla obozu. Żeby zwierz dał idealną skórę przede wszystkim musi mieć 3gwiazdki. W drugiej kolejności jest użycie odpowiedniej broni (łuk jest ok, ale najlepiej z karabinu na wszystkie większe, przynamniej mi się wygodniej strzela niż z łuku) a po trzecie musisz go zabić strzałem w głowę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 5 Listopad 2018 Po pierwsze i ostatnie każdy zwieezak na którego patrzysz ma opis w którym jest podane czym należy go ustrzelić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 5 Listopad 2018 Są opisy, ale tu nie ma wielkiej filozofii maluśkie stworzonka z łuki ze strzałą na drobną zwierzynę mniej maluśkie jak królik, jaszczurki, skunksy, większe ptaki ze sztucera cała reszta karabin. I jest święty spokój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach