xavris 2446 Napisano 7 Listopad 2018 29 minut temu, Ronnie80 napisał: Nie nazywaj Grantsa z biedry,, łychą'' Okiełznał ktoś konia arabskiego którego można spotkać przy jednym z górskich jezior? Próbowałem dzisiaj trzeci raz i nic dałem rady. Koń zrzuca mnie z siebie i ucieka... Tak się dzieje kilka razy i nagle koń znika i muszę wracać po kilku dniach w to miejsce.. Teraz pije ballantinesa. Pewnie na Twoje standardy i tak gówno, ale nie potrzebuje nic lepszego. A konia złapałem za pierwszym razem bez większego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 7 Listopad 2018 12 minut temu, xavris napisał: Teraz pije ballantinesa. Pewnie na Twoje standardy i tak gówno, ale nie potrzebuje nic lepszego. A konia złapałem za pierwszym razem bez większego problemu. Zeby to jakos zobrazowac i uzyc bliskiej ci nomenklatury, to ten Ballantains to taki Fallout 76 w swiecie gier MMORPG i RPG ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Listopad 2018 Sami eksperci. Jak na forum dla audiofilów. Wolałbym wypić sok ze śmieci niż zagrać w mesjasza Fallouta. Koniec offtopu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 7 Listopad 2018 15 minut temu, xavris napisał: Sami eksperci. Jak na forum dla audiofilów. Wolałbym wypić sok ze śmieci niż zagrać w mesjasza Fallouta. Koniec offtopu Zluzluj majty... Następnym razem postaraj się wylapac żart. Jak będziesz taki nerwowy to jedyne co Ci wyjdzie w życiu to włosy.... 37 minut temu, xavris napisał: A konia złapałem za pierwszym razem bez większego problemu. Szauneczek, tylko uważaj bo jak będziesz taki nerwowy to tylko konia będziesz łapal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 8 Listopad 2018 Muszę przetestować, lootowanie mnie wkurza zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Listopad 2018 (edytowane) Sprzedano już 17mln kopii. Jest to niesamowity wynik. Wiadomo, że to nie GTA i samo to, że to gra od Rockstar dużo robi. Jednak w pełni zasłużenie. Edytowane 8 Listopad 2018 przez mikelsgrom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Listopad 2018 56 minut temu, mikelsgrom1 napisał: Sprzedano już 17mln kopii. Jest to niesamowity wynik. Wiadomo mimo, że to nie GTA, to samo Rockstar dużo robi. Jednak w pełni zasłużenie. Jeszcze raz to napisz, bo z ta interpunkcją za cholere nie mogę zrozumieć o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Listopad 2018 No widzisz To już druga rzecz, której nie jesteś w stanie zrozumieć Ale masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 co mogę zrobić jeżeli pod sklepem rusznikarza znajduję sie uwzieziony człowiek? nie mogę nigdzie znależć w pomocy tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Listopad 2018 9 minut temu, nenesior napisał: co mogę zrobić jeżeli pod sklepem rusznikarza znajduję sie uwzieziony człowiek? nie mogę nigdzie znależć w pomocy tego Wchodzisz do rusznikarza w masce, grozisz mu bronią i mówisz mu, że chcesz zobaczyć co ma w piwnicy. Jakkolkwiek to nie brzmi to piszę serio To jest w ogóle dobry motyw w sensie fabularnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 i jeszcze jedno - zebralem idealna skore krolika i wiewiorki, chce je wyslac ale jak jestem na poczcie to nie moge nadac listu, czemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Listopad 2018 i jeszcze jedno - zebralem idealna skore krolika i wiewiorki, chce je wyslac ale jak jestem na poczcie to nie moge nadac listu, czemu?Do kogo chcesz to wysyłać? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 do Panny Hobbs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Listopad 2018 do Panny Hobbs A do niej nie wysyła się czasem kości dinozaurów?A skórki do trapera się zdaje.NIECH KTOŚ MNIE poprawi jak się mylę. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 do niej sie wysyla truchla zwierzat z misji Lepszy Swiat, nowy przyjaciel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Listopad 2018 do niej sie wysyla truchla zwierzat z misji Lepszy Swiat, nowy przyjacielA to sorry to faktycznie niech ktoś się wypowie jeszcze Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 8 Listopad 2018 11 minut temu, nenesior napisał: i jeszcze jedno - zebralem idealna skore krolika i wiewiorki, chce je wyslac ale jak jestem na poczcie to nie moge nadac listu, czemu? Miałem to samo, niestety mi pomogło wczytanie save'a i mimo że nadal posiadałem te skóry, to musiałem je zebrać od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Listopad 2018 @nenesior @AXAtej babce się nie wysyła skór, tylko zwierze. Powinniście mieć w torbach coś w stylu 'martwa wiewiórka (idealny stan)". I z tym na pocztę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 jak wchodze w zadanie to pokazuje mi odznaczone kwadraty (checkboxy) i został mi tylko 3 (wysyłka). bylem na 3 pocztach i nie mogę wysłac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Listopad 2018 4 minuty temu, nenesior napisał: jak wchodze w zadanie to pokazuje mi odznaczone kwadraty (checkboxy) i został mi tylko 3 (wysyłka). bylem na 3 pocztach i nie mogę wysłac. Bo pewnie ich już nie masz przy sobie. Jak miałeś i oddałeś Pearsonowi czy traperowi, to dalej masz zaznaczone mimo że nie masz fizycznie obiektu, który możesz wysłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 wydaje mi się, że ich akurat nie sprzedawałem, sprawdze i wróce z odpowiedzia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 8 Listopad 2018 6 minut temu, xavris napisał: @nenesior @AXAtej babce się nie wysyła skór, tylko zwierze. Powinniście mieć w torbach coś w stylu 'martwa wiewiórka (idealny stan)". I z tym na pocztę. Wysyłasz skórę, albo całe martwe zwierze, tutaj jest jakiś bug. Miałem to zrobione, ptaszki odhaczone, a nie mogłem wysłać na poczcie. Wczytałem grę, ponownie zdobyłem obie rzeczy (bo mimo iż nadal były w ekwipunku to nie było ptaszków), poszedłem na pocztę i tym razem mogłem już wysłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Listopad 2018 dobra działa, okazało się, że miałem skórę królika zamiast całego zwierza (badz co badz zaliczyło w quescie checkbox), zabiłem królika jeszcze raz, podniosłem już całe ciało i udało sie wysłac. dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 8 Listopad 2018 dobra działa, okazało się, że miałem skórę królika zamiast całego zwierza (badz co badz zaliczyło w quescie checkbox), zabiłem królika jeszcze raz, podniosłem już całe ciało i udało sie wysłac. dzieki za pomoc Ja wysłałem jak miałem sama skórę Wysłane z Nubia Z17 lite przy użyciu Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Listopad 2018 9 minut temu, AXA napisał: Ja wysłałem jak miałem sama skórę Niemożliwe https://segmentnext.com/2018/10/27/red-dead-redemption-2-hunting-requests-guide/ Musiałeś po prostu mieć oba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach