Mroovek 3 Napisano 5 Listopad 2017 Używa ktoś karty santander na ps store ? założyłem taką karte podczas zakupu głośników na raty w saturnie,a teraz sie zastanawiam czy da się kupować gry za jej pomoca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Listopad 2017 Jeżeli tylko jest to karta debetowa/kredytowa z opcją zakupów online to powinno bez problemu się dać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Listopad 2017 42 minuty temu, SephiroT napisał: Jeżeli tylko jest to karta debetowa/kredytowa z opcją zakupów online to powinno bez problemu się dać. Przypominam, że jest jedna złota zasada u Sony: "HOOY WIE" Ja mam PKO, wszystko odblokowane, możliwość zakupów przez neta i ni chuja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 8 Listopad 2017 W dniu 06/11/2017 o 19:52, DigitalMan_PL napisał: Ja mam PKO, wszystko odblokowane, możliwość zakupów przez neta i ni chuja Ja mam zwykłą kartę debetową z PKO i mi wszystko działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach