eaglecode 10 Napisano 13 Grudzień 2019 Widzę że nikt mi nie odpowiedział tak więc sam sobie odpowiem na pytanie ;) Robiąc trofea za wszystkich bossów i wszystkie zakończenia robimy najpierw wszystkie 3 będąc lojalnym Kuro ( obojętnie w jakiej kolejności bo nie ma to znaczenia ) a przy NG+ wybieramy opcję odwrotną wtedy pokonujemy 2 bossów i mamy pucharek. Co do samej gry, to jest zajebista ale tak jak pisali inni, przy 2im już przejściu nie ma co robić a poziom jest tak na prawdę śmieszny bo do finałowej walki doszedłem może w 4h. Jednak jeśli ktoś się nadal zastanawia to bardzo polecam ten tytuł bo na prawdę warto, a poziom nie jest tak na prawdę taki straszny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 13 Grudzień 2019 Przecież to jak zdobyć te pucharki bez robienia wszystkiego od początku jest w każdym jednym poradniku napisane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 29 Grudzień 2019 (edytowane) No kur mac. Jakiś pomysł na sowę cześć 2 i fazę 2? Jakieś to pojebane zaczyna się robić i lekko mnie tu sekiro chituje tym namierzeniem w locie... standardowy patent - tylko tu napisze i już poszło nie zmienia to faktu ze to chiter jakich mało do tej pory spotkałem Edytowane 29 Grudzień 2019 przez Eloszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 28 Luty 2020 Jestem na bosie Genichiro Ashina, tak z ciekawości to daleko mam jeszcze do końca gry? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 28 Luty 2020 2 godziny temu, Kamillo napisał: Jestem na bosie Genichiro Ashina, tak z ciekawości to daleko mam jeszcze do końca gry? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Połowa gry. 40% bodajże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 28 Luty 2020 O kurde, czyli jak dla mnie jeszcze miesiąc grania jak dobrze pójdzie. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 20 Maj 2020 Dzizas w końcu wczoraj po wielu próbach padł święty od miecza. Myślałem, że po drugiej sowie nic mnie bardziej nie przeczołga ale myliłem się.... Ależ ta walka była frustrująca. Wprawdzie Sowa bił mocniej i można było zginąć od jednego ciosu, ale 4 fazy Isshina były dramatyczne. Zużyłem na tą walkę wszystko co miałem ryż, trawy itp. Najgorsze, że przy potknięciu w ostatnich fazach trzeba było zaczynać wszystko od początku... Generalnie gra jest świetna, ale pokory uczy straszliwie Teraz lecę ng+ mam nadzieje, że pójdzie łatwiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 21 Maj 2020 Teraz mam przerwę, ale będę jeszcze próbował ją przejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 21 Maj 2020 7 godzin temu, manoszek napisał: Teraz mam przerwę, ale będę jeszcze próbował ją przejść Walcz, warto. Satysfakcja gwarantowana, ale trzeba się solidnie napocić... Genichiro będziesz miał jeszcze jako przystawkę do ostatniego bossa, także zdobyte doświadczenie nie pójdzie na marne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach