zdun 1522 Napisano 1 Październik 2019 Nie wiem eshop tez pokazuje 04.10 , ja w euro RTV zamówiłem , ni no kuni miałem dzień przed premiera wiec może bg tez przyjdzie już pojutrze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 1 Październik 2019 "Nowa data kiedy gracze dorwą klasyki w swoje ręce to 15 października. Dowiedzieliśmy się przy tym, że konsolowa wersja Neverwinter Nights, która to zostanie wydana z osobna, pojawi się w sklepach 6 grudnia. Zawierać będzie ona wszystkie dodatki oraz scenariusze." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Październik 2019 Czyli euro dodając wczoraj preorder informacje zaciągnęli z kosmosu cóż w ten sposób chociaż uda mi się skończyć dq11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 10 Październik 2019 https://kolekcjonerki.com/promocja/promocja-dla-graczy-w-x-kom-nintendo-switch-lite-za-909-zl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Listopad 2019 Od piątku w eshopie. (chujowo widać wybaczcie) Title Percentage Discount in Cyber Deals Sale Super Mario Odyssey 30% The Legend of Zelda: Breath of the Wild 30% Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda 30% New Super Mario Bros. U Deluxe 30% Dragon Quest Builders 2 30% Xenoblade Chronicles 2 30% FIFA 20 30% DARK SOULS: Remastered 40% Dragon Ball FighterZ 70% Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition 50% Monster Hunter Generations Ultimate 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Listopad 2019 Czarne na czarnym... Nawet dla mnie to za dużo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Listopad 2019 1 godzinę temu, xavris napisał: Czarne na czarnym Rasista 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 22 Listopad 2019 Jest parę ciekawych zniżek, Dragon Ball mnie skusił za 74zł z monetkami wyszło 65zł wiec cena luks za ten tytuł. @xavrisVesperia jest za 104 złocisze, podejdzie Ci ta chińska bajeczka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 22 Listopad 2019 Dzięki, ale mam luidżiego, pokemony i pana z dhl. Najbardziej w tej chwili mnie interesuje rudy jedi i outer worlds Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 16 Maj 2020 Darmówka z tel, wygląda jak kupa, chodzi jak kupa, Questy i miejscówki powtarzalne do bólu ale qrwa rozbudowa miasta i zbieranie coraz to lepszego ekwipunku wciąga. Nigdy bym w to nie zagrał na komórce czy dużej konsoli, ale na ten pseudo tablet na szybkie partyjki to się sprawdza ot i znowu ta pedalska magia Nintendo buehaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Lipiec 2020 Gry które będą na kartach wydane, oj Grandia i Ys wlecą aż miło, bo żal mi tego brać w cyfrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 13 Lipiec 2020 Przyszła Katarzynka, świetny tytuł z grubym klimatem który aż wylewa się z ekranu. Czekam na Atelier Ryza, bo idzie zza wielkiej wody, u nas ciężko to dostać w rozsądnej cenie. Zagrałem w demko Oceanhorn i cholernie przyjemny tytuł więc wleciał za 3 dyszki Czaiłem się na to żeby cena spadła, również jest na eshopie za 3 dyszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 21 Lipiec 2020 Można sobie pobrać za friko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Wrzesień 2020 Pojawiło się za friko na storze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 26 Październik 2020 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-nintendo-switch-daemon-x-machina-orbital-limited-edition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach