Kolos28 550 Napisano 2 Sierpień 2018 Wersja na switcha zawiera multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Sierpień 2018 Wersja na switcha zawiera multi?Jeszcze niestety nie.Chuj gra wciąga jak bagno...Game Passy, Goldy, EA Accessy, XCOM2 rozgrzebany, upragniony Hitman w GP nic tylko grać... A Ja co? Sadzę, sieje, zbieram itp. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 17 Sierpień 2018 Mimo przewijania się sztosów na pstryka rolnik ciągle na tapecie, juz piwnica na wina i sery zrobiona 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Sierpień 2018 Mimo przewijania się sztosów na pstryka rolnik ciągle na tapecie, juz piwnica na wina i sery zrobiona Widziałeś Graveyard Kepper?Kurwa masakra (na PC i XboxOne) obczaj sobie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 17 Sierpień 2018 Fajne to Tylko że grać w dwie praktycznie podobne gry to lekka przesada by była i tak w rolniku w chuj rzeczy do roboty jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Sierpień 2018 Fajne to Tylko że grać w dwie praktycznie podobne gry to lekka przesada by była i tak w rolniku w chuj rzeczy do roboty jest.Nie mówię że we 2 na raz, ale tam jest wszystko co zacne w Stardew jeszcze wincyj i lepiej Szkoda że na Switcha nie ma Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 17 Sierpień 2018 Nie przegrzej się tymi grami na pstryka co za dużo to i świnia nie zeżre Ja to czekam na to co wcześniej pokazywałeś, ta gra w stylu flashbacka w mieście, wyglądało to zajebiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach