pablos_83 4001 Napisano 11 Marzec 2019 i tu i tu trzeba pobierać. równie dobrze na płycie może być instalator 1kb i nawet nie trzeba wielowarstwowej płyty BR. Ostatecznie upada tylko koronny argument przewagi pudełek nad cyfrą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 11 Marzec 2019 Koronnym argumentem przewagi pudełek jest możliwość ich odsprzedania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Marzec 2019 Dobrze że wydania cyfrowego nie trzeba pobierać, tylko bocian przynosi na dysk Ty jeszcze w bociany wierzysz. Cyfrę pobierzesz kilka dni wcześniej i nawet jak ma się słabe łącze, to do premiery się dociągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 11 Marzec 2019 2 godziny temu, pablos_83 napisał: 90GB łatki na start. Pozdro #teampudełka. wkładam płytę i gram PS4: Jeśli kupiłeś grę na dysku, zacznij od zainstalowania gry. Jeżeli konsola jest podłączona do internetu, rozpocznie się jednocześnie pobieranie Aktualizacji 1; plik będzie miał rozmiar około 88-92 GB, w zależności od regionu i wybranego języka. Niezależnie od tego, czy zainstalowałeś grę z płyty, czy kupiłeś ją cyfrowo, ostateczny rozmiar instalacji, łącznie z poprawką, wyniesie między 88, a 92 GB. ...raczej nie pograsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Marzec 2019 A ciekawe jest to, że piszą iż na xo i pc łatka ma ok 50 gb. Jeśli weźmiemy jeszcze pod uwagę gównianą przepustowość łącza psn, to średnio to widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 11 Marzec 2019 ...no Ty już dawno masz na dyskuWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Marzec 2019 Pewnie na ps4 pro dodali 8k120fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Marzec 2019 ...no Ty już dawno masz na dyskuWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu TapatalkaTy się idź lepiej zdrzemnij, co byś mi po północy nie ziewał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 11 Marzec 2019 O.. no i są płacze o pobieranie patcha .. typowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 11 Marzec 2019 są już duperelki do odebrania w clubie ubi, za tarcze z jedynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Marzec 2019 No takich przycinek i frame dropow na PS4 PRO to nawet w Fallout 76 nie bylo .. co to ma byc ja sie pytam??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Marzec 2019 Aż się boje jak to będzie na zwykłym ps4 chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 12 Marzec 2019 Aż się boje jak to będzie na zwykłym ps4 chodzić.Na PS4 Pro niektórzy w becie mieli już problemy. Na zwykłej chodziło w otwartej super gitara. Będzie ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Marzec 2019 Strach żeby tego nie zepsuli bo różnie to bywa, jak ktoś gra na zwykłej to może napisać jak to chodzi W zamkniętej becie miałem problemy z płynnością, w jednej misji nawet nie mogłem nic zrobić tak mną szarpało, dobrze że otwarta beta i aktualizacje uratowało sytuację. Zostaję poczekać na swoją kopię, ściągnąć łatkę i strzelać.. strzelać...strzelać Pewnie czyszczenie mapy też zajmie trochę czasu, znając ich nie będą sobie żałowali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Marzec 2019 Dzis juz dziala normalnie. Moze to byla wina tego ze gralem w sesji u kogos innego i to byly lagi? Hgw .. dzis biegam solo i nie ma framedropow.. jak narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Marzec 2019 Wczoraj odpaliłem na chwilę o północy i wyłączyłem o 5 rano cudownie się gra. Miałem kilka dropów stabilności, lecz nie takich uniemożliwiających granie, za to często zanikał mi odgłos broni. Co dziwne dotyczyło to tylko tej fioletowej strzelby z zestawu, reszta giwer pykała normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 12 Marzec 2019 Dzis juz dziala normalnie. Moze to byla wina tego ze gralem w sesji u kogos innego i to byly lagi? Hgw .. dzis biegam solo i nie ma framedropow.. jak narazie Pierwsze wieści z fb od graczy na zwykłych PS4 niestety też nie za fajne. Ale może to dobrego złe początki.Ale premiera i tak 15, także wy dalej testujecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Marzec 2019 Jak wspomnialem problemy zniknely. Albo chodzilo o slaby net kolegi albo serwry na starcie kwiczały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 12 Marzec 2019 Jak wspomnialem problemy zniknely. Albo chodzilo o slaby net kolegi albo serwry na starcie kwiczały Ciekawe jak będą kwiczeć jak wszyscy pozostali wystartują tego 15.03Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 12 Marzec 2019 Ciekawe jak będą kwiczeć jak wszyscy pozostali wystartują tego 15.03Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu TapatalkaUbi pisało, info od kolegi że restartowali serwery. Także spoko. Panowie ile giga sciagaliście do wersji pudelkowej? 50 czy 90? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 12 Marzec 2019 Ubi pisało, info od kolegi że restartowali serwery. Także spoko. Panowie ile giga sciagaliście do wersji pudelkowej? 50 czy 90?Mój komentarz był bardziej z przymrużeniem oka. Nie życzę żadnej grze źle na start na premierę ale wiele razy w innych grach było tak, że serwery nie wyrabiały. Otwarta beta działała bardzo dobrze na moim PS4 slim. Ja nie wiem bo jeszcze nie kupiłem gry. Muszę skończyć najpierw Aleksiosa wtedy dopiero kupię Division Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Marzec 2019 Ubi pisało, info od kolegi że restartowali serwery. Także spoko. Panowie ile giga sciagaliście do wersji pudelkowej? 50 czy 90?Gomez, kumpel pisał że pobrało mu jedynie patch 1.02 ważący 42 GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 12 Marzec 2019 Gomez, kumpel pisał że pobrało mu jedynie patch 1.02 ważący 42 GB. No właśnie kolesiowi pobiera 45 giga. Tu pisali o 90. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Marzec 2019 Na stronie Ubi nawet pisało że dla płyty patch to 90 GB, patałachy same się pogubiły mnie cyfra pobierała 90 GB a gra w chwili obecnej waży 91,05 GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Marzec 2019 Czyli jednak jakieś dane wrzucili na płytkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach