Strife 1353 Napisano 6 Czerwiec 2018 Dlaczego to tak qrewsko tnie online? @zdun opłaca się brać 5 na ps4? Strasznie mnie naszło po tej składance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Czerwiec 2018 Nie jestem zdun ale mam piątkę na ps4 i się wypowiem. SF V jest dla mnie super.Mocno poprawili kod sieciowy i jest na prawdę fajnie. Bierz śmiało 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 6 Czerwiec 2018 Szkoda że tego "ciasteczka" nie wrzucili razem do kupy, odświeżyłem dziś sobie na psp i jakie to jest pocieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Czerwiec 2018 W sfv zagrywam się od premiery, ma pewne niedociągnięcia nieobecne w ssf4arcade edition ale to nadal najlepsza bijatyka na current geny, chociaż przez tą skladanke na długo sobie przerwę zrobię z sf5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach