Malakay 303 Napisano 7 Czerwiec 2018 czyli bezpośrednia kontynuacja jedynki, formuła epizodów mi się podobała i miała coś z serialu, było więcej czasu na ogranie każdej mapy, natomiast wszystkimi misjami naraz bym też nie pogardził. Dodali nowy tryb snajperski jako osobną grę z coopem ale to mnie np nie interesuje, generalnie cała ta zapowiedź przed E3 ma służyć żeby gra nie zginęła w tłumie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 7 Czerwiec 2018 Warner Bros wydawcą, co moim zdaniem jest złym znakiem, lubią wyciągać masę hajsu dodatkową zawartością i mikropłatnościami w grach. Wiem, że to rak całej branży, ale oni są w zdecydowanej czołówce. Coop może być fajny, ale raczej na krótką metę. Ile można kampić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Czerwiec 2018 Jeśli będzie wydana w całości to biorę, ale jesień jest tak mocna w premiery że ciężko będzie znaleźć czas żeby wszystko ograć. Nie mogę się przekonać do odcinkowego wydawania gier i chyba nigdy się nie przekonam, martwię się że wspieranie gry po premierze będzie dojeniem graczy na nie wyobrażalną skale. Jeszcze wspólna gra w to duży plus dla mnie, rywalizacja multi potrafi wymęczyć a kooperacja jest bardzo przyjemna dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Czerwiec 2018 (edytowane) Edytowane 8 Czerwiec 2018 przez manoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2019 Pomimo że gra nie wyszła w odcinkach kontynuują szlachetną tradycję rozdawania gry za darmo w częściach. Wbrew tego co piszą ludzie w internetach to nie demo ale cała pierwsza mapa za free w którą można władować 20h i zdobywać pucharki https://lowcygier.pl/darmowe/hitman-2-starter-pack-za-darmo-na-pc-ps4-i-xone/ Doświadcz unikalności gry HITMAN 2, w której możesz wciąż powracać do ty samych misji w celu eksperymentowania, improwizowania i wykonywania wszystkich zleceń, jakie Hawke's Bay przed tobą stawia. Pobierz i ciesz się tym, co Hawke's Bay ma ci do zaoferowania, a w tym: 1 misją fabularną 5 poziomów, na których można osiągnąć mistrzostwo lokacji ponad 40 wyzwań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Luty 2019 Do tego z tego co czytałem, choć sam nie sprawdziłem, można pod to podpiąć pierwszą część, która była ostatnio w plusie i pograć sobie jeszcze więcej, bo podobno te poziomy z pierwszej części są nieco odświeżone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2019 Dokładnie tak. ja sobie robiłem misje z 1 części w Hitmanie 2 . Taki remaster na silniku nowszej wersji za free. Każda mapa to fura zabawy. można oczywiście przejść szybko ale też pozwala delektować się slowamingiem ucząć się mapy na pamięć i próbować przejść całą misję po cichu bez zabijania nikogo poza celem bez sava 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach