kobraki666 12 Napisano 30 Sierpień 2018 Tak ja też się zastanawiałem po co utopiłem te 30kilka złotych na grę w którą się nie da grać ale w końcu zaczęło jakoś iść.Jak już poczułem się pro begginerem to od tej pory co wieczór powtarzam sobie " jedno podejście i zaczynam odyseje Mariana albo wracam do zeldy ". A fakt jest taki że od miesiąca nie gram w nic innego Najgorszy boss to puki co te 4 posągi, przynajmniej dla mnie. 5 piętra nie Licz-ę bo też go jeszcze nie pokonałem.I ciekawostka na koniec . Najlepiej gra mi się robotem odkąd go mam choć powinno być teoretycznie trudniej. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 30 Sierpień 2018 (edytowane) Jeszcze tego Robota nie odblokowałem, ale podobno jest jedną z najlepszych postaci do grania, więc kiedyś trzeba ten telewizor przenieść. Wczoraj prawie Łowczynią przeszedłem - na final bossie w ostatniej chwili dostałem gonga :/ Miałem za dużo klątwy nałożonej na postać i te pistolety, które wyrzuca na ścianę były czerwone, więc jeden ich pocisk całe serduszko zabierał Dla mnie też posągi to jest rzeźnia. Albo ta ściana... Dlatego jak tego pistolca kapturzystę dostanę to ulga od razu. Tamci za mało miejsca do ucieczki zostawiają i spamują pociskami wszędzie. Dwóch najgorszych dziadów dla mnie. Już nawet final boss jest łatwiejszy. U mnie tak samo Odyseja czeka na ukończenie od kilku miesięcy, ale te krótkie serie w Gungeona jakoś mocniej przyciągają. Dobrze, że Hollow Knight udało się dokończyć przed opaleniem Edytowane 30 Sierpień 2018 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 30 Sierpień 2018 Ze Ścianą mam miłe wspomnienia. Ilekroć mi się trafia mam coś co blokuje albo usuwa mi wszystkie jego pociski więc zawsze padał bez problemu ( najlepszy miotacz czarnych dziur xD) Co ty mi tu o ostatnim jak ja Smoka jeszcze nie położyłem ani razu Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 30 Sierpień 2018 Smok jest ostatni tzn. nie licząc bossów z przeszłości. Jak masz dobrą broń albo perka głodne pociski to ściana jest prosta, ale bez tego jest dramat :/ Robię teraz ukryte poziomy, ale na drugim ginę jak szmaciur w walce ze Starym Królem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 7 Wrzesień 2018 Ja myślałem zanim pierwszy raz przeszedłem że Licz jest ostatni .I jak udało się że starym królem ?Raz do niego zajrzałem ale z 1,5 serduszka to równie dobrze sam mogłem rozsmarować się na ścianie Pochwalę się że z podstawowych postaci jeszcze tylko Pilotem muszę zabić przeszłość. Wczoraj udało się Łowczynią Teraz plan jest taki żeby odblokować Nabojaka !Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 7 Wrzesień 2018 O cholera! To szanuję Mam chwilową przerwę i sprawdzałem jakieś poboczne rzeczy - klucz do Szczura odblokowałem, ale jeszcze z nim nie walczyłem. Stary Król niestety na razie mnie klepie :/ Nabojaka niby odblokowujesz przez darowanie życia 5 nabojom w czerwonych pelerynach i odblokowują się po pierwszym przejściu. Jeszcze chyba żadnego nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 8 Wrzesień 2018 Ja znalazłem 2 i trzeciego zabiłem a tak na prawdę to pewnie wiecej niż jednego. Wczoraj doszedłem pilotem do "zabicia przeszłości" ale tak mnie zaskoczyła hmmm "forma" walki z bossemże przegrałem Nie powiem że się troszkę zirytowalem !Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 24 Wrzesień 2018 Co-op na joy-conach to awangardowa przygoda, że się tak wyrażę Celuje się ruchowo obracając joy-cona o 360 stopni, gałką chodzi i reszta standard na przyciskach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 25 Wrzesień 2018 Właśnie się nad tym zastanawiałem - jak niby celujesz w tej grze bez drugiego analoga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 30 Grudzień 2018 Jakoś mnie ta gra nie porwała Włączyłem, pograłem ze 2h może i nie chce mi się więcej włączać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Styczeń 2019 (edytowane) W dniu 30.12.2018 o 11:52, beardo0 napisał: Jakoś mnie ta gra nie porwała Włączyłem, pograłem ze 2h może i nie chce mi się więcej włączać Miałem to samo. Włączyłem, pograłem trochę i wydałem z siebie serię nieartykułowanych dźwięków w postaci "pffff", "prrrrr", "łeeee", po czym wytarłem ekran konsoli z mojej śliny i skasowałem ten syf z karty pamięci...#niepolecam. Edytowane 2 Styczeń 2019 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 16 Czerwiec 2019 Jakieś 130h później i ukończyłem grę oraz dodatek wszystkim postaciami Gunslingerem przegięcie - najpierw Paradoxem trzeba dojść do Liczą i pokonać jego 3 fazy a potem jeszcze Gunslingerem dojść do Liczą i łatwiejszą formę pokonać na jednym podejściu! 2h mi to zajęło. Im dłużej grasz, tym gra jest lepsza. Z indyków to zdecydowany TOP. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 19 Czerwiec 2019 W sumie na początku się odbiłem, ale ostatnio coraz więcej pogrywam i gra się spox Jest duże zróżnicowanie broni i każda próba przynosi coś nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 20 Czerwiec 2019 Dokładnie. Im się dłużej gra tym lepiej. Polecam rainbow runy, bo są najciekawsze i najkonkretniejsze rzeczy można podnieść. Final bossa zabiłem już z 50 razy i się nie nudzi A zazwyczaj się od rougelike'ów (i -litów) odbijałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach