Malakay 303 Napisano 14 Wrzesień 2018 (edytowane) " Przepustka sezonowa do Assassin's Creed Odyssey będzie zawierać odświeżoną wersję trzeciej części serii cyklu, a także odsłony o podtytule Liberation - poinformował Ubisoft. Dodatkowo, zremasterowane gry w marcu 2019 roku zadebiutują jako samodzielny produkt. Odnowione edycje zmierzają na PC, Xbox One i PlayStation 4. Odświeżone wersje cechuje nie tylko poprawiona warstwą graficzna (rozdzielczość 4K i HDR), ale też usprawnione mechanizmy rozgrywki (dzięki, IGN)." https://www.eurogamer.pl/articles/2018-09-14-assassins-creed-3-remastered-zapowiedziane. Dobrze rozumiem Wychodzi to z oddysey za miesiac, a na wiosne osobno do kupienia jak remaster Coda MW? ciekawy jestem jak to poprawią, bo trylogia Ezio była zremastwrowana na kolanie a ta część miała silnik który potem był w black flag więc potenciał większy. Pamiętam jak tutaj na forum pod ps3 było oczekiwanie na premiere po trailerach I to faktycznie była ewolucja w serii I faktycznie gra wyglądała jak na tym gameplayu czyli za***iscie jak na tamten okres, ostatecznie tej części nigdy nie skończyłem (podobnie jak black flag, I ac londyn). Trzymam kciuki zeby remaster był poprawiony graficznie ( jak hdr to I niebo nowe itd) .. Edytowane 14 Wrzesień 2018 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 15 Wrzesień 2018 Co z tego, skoro gra była nudna jak flaki z olejem z zakończeniem, które dosłownie można nazwać 'plaskaczem w ryj'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Wrzesień 2018 Nie zauważyłem absolutnie żadnej różnicy w grafice pomiędzy trylogią Ezio a AC3. Poza tym jaki remaster? To będzie pewnie kolejny port z PC. A Liberation to juz na PS4 kompletnie nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 15 Wrzesień 2018 Ostatnio kupiłem remaster skyrima I szacun dla Bethesda... O ile postacie dalej są z drewna, to kraina wygląda świetnie, I jakby Ubi tak zrobił otoczenie w ac3 to grałbym bo w tej czesci była najlpesza walka z wszystkich ac (najwiecej animacji ciosow itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach