pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2019 https://www.eurogamer.pl/articles/2019-02-27-warsaw-to-polska-gra-o-powstaniu-warszawskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 27 Luty 2019 Jeśli będzie w stylu Valiant hearts to biorę w ciemno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 27 Luty 2019 40 minut temu, aniolekPL napisał: Jeśli będzie w stylu Valiant hearts to biorę w ciemno. Też mam taką nadzieję. Jeżeli będą się wzorować na VH to będzie sztosik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Luty 2019 To nie będzie w stylu Valiant Hearts tylko bardziej Darkest Dungeon. Zobaczcie sobie ostatnie sekundy filmiku i opis na YT. Ja się obawiam, że jak wszystko związane z tym powstaniem, będzie do porzygu patetyczne. Jeśli nie, to będzie z tego fajna gierka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Luty 2019 7 godzin temu, xavris napisał: Ja się obawiam, że jak wszystko związane z tym powstaniem, będzie do porzygu patetyczne. Przeczytałem mnóstwo książek o Powstaniu Warszawskim i żadna nie była patetyczna. Na grę czekam z zaciekawieniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Lipiec 2019 Na pierwszy rzut oka szału nie ma . Walka takie biedaherosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach