Skocz do zawartości
Emir

Tomb Raider Underworld

Rekomendowane odpowiedzi

A tak wogóle pytanie do grających już... na ile czasu szacujecie rozgrywkę? Oczywiście pierwsze przejście... oraz czy są jakieś wiadomości o trofeach dla TR?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ciekawie się robi mi mówili w PSXExtreme że gra będzie wysłana poniedziałek - wtorek... czy przez to że Cenega wydaje TR to będzie mozliwość, że wydadzą go w PL?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ok, ciekawie się robi mi mówili w PSXExtreme że gra będzie wysłana poniedziałek - wtorek... czy przez to że Cenega wydaje TR to będzie mozliwość, że wydadzą go w PL?

Pewnie PSX ma wersję z UK.

Nie będzie wersji PL. Na stronie, wiecznie opóźniającej wszystko Cenegi, nie ma o tym wzmianki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej wątpię.PSXE i inne małe sklepy ciągną gry z zagranicy,dlatego mają zazwyczaj w dniu europejskiej premiery.Co się stało tym razem nie mam pojęcia.

A co do Cenegi ona bardzo lubi zwlekać,tak bylo z BIOSHOCKIEM gdzie wszystkie sklepiki miały i w dodatku dobrej(uczciwej cenie).Tytuł na półkach w MM,Saturnie czy Empiku wystawili 2-3 tyg później za 220 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
... czy są jakieś wiadomości o trofeach dla TR?

Nie ma trofeów w wersji na PS3.  Trzeba czekać na patcha. Od 2009 podobno każda gra ma mnieć trofea na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie ma trofeów w wersji na PS3. Trzeba czekać na patcha. Od 2009 podobno każda gra ma mnieć trofea na PS3.

Czyli normalna praktyka ostatnio... gdy kupujesz grę, brak w niej zazwyczaj obsługi trofików, po kilku tygodniach puszczają patha i znów se cza przypomnieć o grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to nieco dziwne porównanie... w dobie Photoshopa wszystko można zrobić a 'wyblaknięcie/przyciemnienie' obrazu to nawet PS nei trzeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie małe pytanie do osób, które grają już w TR:U oraz grały w TR:Legend.

Tak jakoś się złożyło, że w Legend nie grałem, a Underworld jest podobno kontynuacją tamtej części...

Czy dużo stracę z fabuły, grając w Underworld, nie znając tej z Legend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak dla mnie to nieco dziwne porównanie... w dobie Photoshopa wszystko można zrobić a 'wyblaknięcie/przyciemnienie' obrazu to nawet PS nei trzeba

a no masz racje na jednym kolory są bardziej wyblakłe ale podkreślili na początku ze to jakiś błąd i wyszło na x360 bardziej ciemne ale i tak to nie o to chodzi tylko ze w wersji na ps3 cienie sa dynamiczne i jest lepsze AA a reszta identyczna (textury ,framerate itp..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaaa właśnie do roboty mi dziś kurier dowiózł TR: Underworld Dodatkowo za opóźnienie w przesyłce dostałem od PSXExtreme bonus DVD z wideo prezentacją z Lipska 2008 i płytkę z opisem wszystkich części TR oraz rozwojem tego tytułu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nowy Tomb Raider najlepiej sprzedaje się na PS3. Na razie nie wiadomo dokładnie ile sztuk poszło, ale Eidos podaje, że 51% sprzedanych kopi to wersje na PS3, 34% poszło na X360, reszta 15% należy do Wii, PC i DS.

Może Eidos pójdzie po rozum do głowy i posiadacze PS3 też dostaną dodatkowe 2 epizody, które obecnie mają status ekskluzywności dla X360

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aaaaaa właśnie do roboty mi dziś kurier dowiózł TR: Underworld Dodatkowo za opóźnienie w przesyłce dostałem od PSXExtreme bonus DVD z wideo prezentacją z Lipska 2008 i płytkę z opisem wszystkich części TR oraz rozwojem tego tytułu

gratisy hm chyba zacznę u nich zamawiać też a wracając do tematu, po dłuższym obcowaniu z Larą muszę stwierdzić że się zgadzam z ocenami recenzentów którzy dali grze 8-7/10 wcześniej dałbym 9-10 ale teraz nie mogę... Gra ma troszkę sporo nie dopracowań, których nie powinno być w finalnej wersji np. w mexico biegnąc po kamiennym podłożu można wpaść niżej i zginąć... albo przenikanie obiektów przez siebie, no i ta nieszczęsna kamera jest czasami strasznie zwalona i uprzykrza rozgrywkę np. jak musimy przeskoczyć z jakiejś kolumny na inny obiekt i go za chiny nie zobaczymy!! jest to trochę irytujące ale dalej twierdzę że gra jest bardzo dobra, w końcu to tomb raider i myślę że się nikt nie zawiedzie na tej części a i co do zagadek to póki co nie są one zbyt trudne może później będą bardziej wymagające

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Może Eidos pójdzie po rozum do głowy i posiadacze PS3 też dostaną dodatkowe 2 epizody, które obecnie mają status ekskluzywności dla X360

Przem o jakich Ty mówisz 2 epizodach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słyszeliście o tym? No to teraz już wiecie Eidos już jakiś czas temu zapowiedział 2 dodatkowe epizody do pobrania z sieci, tylko i wyłącznie dla X360.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie słyszeliście o tym? No to teraz już wiecie Eidos już jakiś czas temu zapowiedział 2 dodatkowe epizody do pobrania z sieci, tylko i wyłącznie dla X360.

PFFFF... nie se wsadzą słomki w dupę i nadmuchają buce!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to jest już dostępne czy dopiero będzie jak będzie to kiedy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a to jest już dostępne czy dopiero będzie jak będzie to kiedy??

Jeszcze nie ma, kiedy będzie tego nie wiem, nie interesuje mnie to dopóki nie zapowiedzą tego na PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ogólnie poza tematem... a nie chcę zakładać nowego, czy ktoś z Was może wie, czy będzie Ace Combat na PS3?... czy stanęło na XBox i tam zostanie?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ogólnie poza tematem... a nie chcę zakładać nowego, czy ktoś z Was może wie, czy będzie Ace Combat na PS3?... czy stanęło na XBox i tam zostanie?...

raczej wątpię aby to wyszło na ps3... kiedyś kupie sobie AC na xboxa ale na razie są inne lepsze gry do kupna i przejścia a swoją drogą AC to exlusive dla xboxa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVD z Lipska dorzucają każdemu kto przekroczy zakup o kwotę 99 zł , nie za opóznienie , ja na swoją kopię od nich ciągle czekam mam nadzieję że jutro będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DVD z Lipska dorzucają każdemu kto przekroczy zakup o kwotę 99 zł , nie za opóznienie , ja na swoją kopię od nich ciągle czekam mam nadzieję że jutro będzie.

Ja kurierem dowóz zamówiłem, o ile z Lipska 08 dawali jak mówisz, to nie wiem za co dostałem drugi DVD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma podobno wiele bugów na ps3 oceny gry to 78% a na xboxa to 77% przy czym na kompa to 80% a wersja na wii jest taka że ostatni etap jak źle przejdziemy nie tak jak jest zapisane w grze to nie zobaczymy końca gry, chyba najlepszy bug w grach xD czyli jednym słowem idąc nie po tym kafelku gry nie przejdziesz no bomba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi