One Post Man 4596 Napisano 7 Grudzień 2008 Tez sie pisze na Co-op'a na necie, koniecznie, co jak co ale w RE grac potrafie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Grudzień 2008 No proszę coop online nawet w demie jest. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Grudzień 2008 no to w takim razie prosze o zaproszenie mnie do listy znajomych jesli laska, bo chetnie pogralbym w co-opie jak demko RE5 wyjdzie, nick kagannpwnz ; d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Grudzień 2008 Aaaaa dema nie ma, gry nie ma a Wy juz się chcecie umawiać :P Poczekajmy do pokazania sie gry ;) Co powiecie na Shoutbox na forum?, przydałby się?... coś własnie testuję i obiecująco działa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Grudzień 2008 juz wczoraj pisalem o tym ze shoutbox bylby przydatny, ja sie nie umawiam (jeszcze) ale w psn juz mozna miec ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 0 Napisano 7 Grudzień 2008 najbardziej obawia mnie ta glupia pinda z ktora bedziemy musieli cala gre latac, nigdy nie lubialem w grach martwic sie o cudza skore ;/ pewnie nie raz przez moje niedbalstwo bedzie gryzla glebe a ja szalu dostane ze przez glupia c*pe bede musial powtarzac cos i bede zwalal na capcom i to ze dali jej debilne AI :> ... Zgadzam się z tobą ja też nie lubię taszczyć za sobą przez całą grę laseczek , jak już muszą to mogliby ją wcisnąć tylko do paru Leveli ale nie przez całą grę , jak się okaże że to jakaś zagubiona owieczka którą trzeba non stop niańczyć to ja wysiadam i gram tylko w Coopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masta20PL 15 Napisano 7 Grudzień 2008 Myślę, że nie cały czas tylko niektóre levele tak jak było w RE4 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inkv 0 Napisano 8 Grudzień 2008 no dokładnie, pewnie jakiś czas gramy z nią a w jakimś momencie postacie sie rozdzielaja i jak gramy w coopie to kazdy ma swoj ekran i inne miejscówki, a jak sie gra z kompem jako sheva to ją skipuje do jakiegoś momentu i tam ja na nowo spotykamy z jakimiś dodatkowymi itemkami(patent z resident evil outbrake offline) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Grudzień 2008 szczerze w to watpie, w tej twojej teorii jest luka mianowicie tu: a w jakimś momencie postacie sie rozdzielaja i jak gramy w coopie to kazdy ma swoj ekran i inne miejscówki jest to niemozliwe, wyobraz sobie ze np ktos pruje z fabula do przodu jak porsche, a taka rozdzielona od nas sheva idzie sobie kawke zrobic, herbatke, wysrac sie jeszcze, a potem gosci przyjmie i co kiedy ja dojde do momentu ponownego zjednoczenia, bede musial czekac az ona zrobi w 1 dzien to co ja w godzine? co to bylby za co-op? nie nie nie, z nia bedziemy latac cala gre, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Podejrzewam że przy wejściu do następnej lokacji wyskoczy Loading i automatycznie znajdziemy się z partnerką w nowej , druga opcja to przy wejściu do następnej lokacji wyskoczy komunikat żeby na nią poczekać , stawiam raczej na pierwszą opcję , tak jak napisał Ken-chan jest to raczej niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Demko będzię na Japoński Pss 18 grudnia. Ciekawa kiedy wrzucą je na europejski bądź amerykański store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 A czy to robi jakąś różnicę? 18 grudnia czyli tak jak ta promocja z płytkami ma ruszyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 to jeszcze 10 dni i pogramy w RE 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Grudzień 2008 znow bede musial sie przekopac przez krzaczki aby sciagnoc demko ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Jakie krzaczki. To będzie na głównym banerze po włączeniu PSS i w 'najczęściej ściągane' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inkv 0 Napisano 8 Grudzień 2008 o 10 dni za dużo :P mam nadziej ze to 100% pewne info, nie jak ostatnio 5 grudnia 200% ps3 a do dzis nie ma dema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 8 Grudzień 2008 'najczęściej ściągane' :D To też krzaczki :), ale to raczej nie problem gorzej będzie z krzaczkami w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 każdy Resident w Japonii ma napis Biohazard tak więc nawet gdy nie będzie obrazka każdy znajdzie ;) wiem bo ostatnio jak szukałem RE 5 widziałem wśród domków i krzaczków napis Biohazard 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 8 Grudzień 2008 To też krzaczki :), ale to raczej nie problem gorzej będzie z krzaczkami w grze. Seria RE do zbyt skomplikowanych nie należy, więc brak znajomości japońskiego nie powinien być problemem :P Chyba, że w demie będzie jakaś zagadka tekstowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 z tego co pamiętam to ściągałem kiedyś demo sirena z japońskiego store i było chyba po angielsku a nie japońsku :P ale głowy sobie uciąć nie dam że na pewno :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 8 Grudzień 2008 z tego co pamiętam to ściągałem kiedyś demo sirena z japońskiego store i było chyba po angielsku a nie japońsku :P ale głowy sobie uciąć nie dam że na pewno :P Dialogi były w języku angielskim, cała reszta była już po jap. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 no i to wystarczy że będą napisy po Ang :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Grudzień 2008 Demo japonskie RE z XBL jest w j. angielskim, wiec my pewnie tez dostaniemy 100% wersje angielska, jak np w przypadku SC4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No właśnie, nie wiem skąd obawy skoro demo z XBLA było po angielsku caluśkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 8 Grudzień 2008 Pierwsze 10min z RE5, zauważyłem parę niedociągnięć np: 3:22 kolesie padają nie dostając kuli. http://www.lensoftruth.com/?p=2114 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach