Skocz do zawartości
Emir

Resident Evil 5

Rekomendowane odpowiedzi

Tez sie pisze na Co-op'a na necie, koniecznie, co jak co ale w RE grac potrafie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to w takim razie prosze o zaproszenie mnie do listy znajomych jesli laska, bo chetnie pogralbym w co-opie jak demko RE5 wyjdzie, nick kagannpwnz ; d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa dema nie ma, gry nie ma a Wy juz się chcecie umawiać :P Poczekajmy do pokazania sie gry ;)

Co powiecie na Shoutbox na forum?, przydałby się?... coś własnie testuję i obiecująco działa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wczoraj pisalem o tym ze shoutbox bylby przydatny, ja sie nie umawiam (jeszcze) ale w psn juz mozna miec ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
najbardziej obawia mnie ta glupia pinda z ktora bedziemy musieli cala gre latac, nigdy nie lubialem w grach martwic sie o cudza skore ;/ pewnie nie raz przez moje niedbalstwo bedzie gryzla glebe a ja szalu dostane ze przez glupia c*pe bede musial powtarzac cos i bede zwalal na capcom i to ze dali jej debilne AI :> ...

Zgadzam się z tobą ja też nie lubię taszczyć za sobą przez całą grę laseczek , jak już muszą to mogliby ją wcisnąć tylko do paru Leveli ale nie przez całą grę , jak się okaże że to jakaś zagubiona owieczka którą trzeba non stop niańczyć to ja wysiadam i gram tylko w Coopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nie cały czas tylko niektóre levele tak jak było w RE4 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dokładnie, pewnie jakiś czas gramy z nią a w jakimś momencie postacie sie rozdzielaja i jak gramy w coopie to kazdy ma swoj ekran i inne miejscówki, a jak sie gra z kompem jako sheva to ją skipuje do jakiegoś momentu i tam ja na nowo spotykamy z jakimiś dodatkowymi itemkami(patent z resident evil outbrake offline)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze w to watpie, w tej twojej teorii jest luka mianowicie tu:

a w jakimś momencie postacie sie rozdzielaja i jak gramy w coopie to kazdy ma swoj ekran i inne miejscówki

jest to niemozliwe, wyobraz sobie ze np ktos pruje z fabula do przodu jak porsche, a taka rozdzielona od nas sheva idzie sobie kawke zrobic, herbatke, wysrac sie jeszcze, a potem gosci przyjmie i co kiedy ja dojde do momentu ponownego zjednoczenia, bede musial czekac az ona zrobi w 1 dzien to co ja w godzine? co to bylby za co-op? nie nie nie, z nia bedziemy latac cala gre, niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam że przy wejściu do następnej lokacji wyskoczy Loading i automatycznie znajdziemy się z partnerką w nowej , druga opcja to przy wejściu do następnej lokacji wyskoczy komunikat żeby na nią poczekać , stawiam raczej na pierwszą opcję , tak jak napisał Ken-chan jest to raczej niemożliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demko będzię na Japoński Pss 18 grudnia. Ciekawa kiedy wrzucą je na europejski bądź amerykański store?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy to robi jakąś różnicę?

18 grudnia czyli tak jak ta promocja z płytkami ma ruszyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jeszcze 10 dni i pogramy w RE 5 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znow bede musial sie przekopac przez krzaczki aby sciagnoc demko ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie krzaczki. To będzie na głównym banerze po włączeniu PSS i w 'najczęściej ściągane' :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o 10 dni za dużo :P mam nadziej ze to 100% pewne info, nie jak ostatnio 5 grudnia 200% ps3 a do dzis nie ma dema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
'najczęściej ściągane' :D

To też krzaczki :), ale to raczej nie problem gorzej będzie z krzaczkami w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy Resident w Japonii ma napis Biohazard tak więc nawet gdy nie będzie obrazka każdy znajdzie ;) wiem bo ostatnio jak szukałem RE 5 widziałem wśród domków i krzaczków napis Biohazard 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To też krzaczki :), ale to raczej nie problem gorzej będzie z krzaczkami w grze.

Seria RE do zbyt skomplikowanych nie należy, więc brak znajomości japońskiego nie powinien być problemem :P

Chyba, że w demie będzie jakaś zagadka tekstowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pamiętam to ściągałem kiedyś demo sirena z japońskiego store i było chyba po angielsku a nie japońsku :P ale głowy sobie uciąć nie dam że na pewno :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
z tego co pamiętam to ściągałem kiedyś demo sirena z japońskiego store i było chyba po angielsku a nie japońsku :P ale głowy sobie uciąć nie dam że na pewno :P

Dialogi były w języku angielskim, cała reszta była już po jap.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i to wystarczy że będą napisy po Ang :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo japonskie RE z XBL jest w j. angielskim, wiec my pewnie tez dostaniemy 100% wersje angielska, jak np w przypadku SC4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi