CritiCalz 9 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Raven ty p.... :( Nie wiedziałem że Batman ginie Dzięki wielkie za "zniszczenie" mi radości z gry ... Wsadzaj takie rzeczy w Spoiler... I jeszcze pirat na dodatek.... Edytowane 24 Sierpień 2009 przez CritiCalz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Raven ty p.... :( Nie wiedziałem że Batman ginie Dzięki wielkie za zepsucie mi gry ... Wsadzaj takie rzeczy w Spoiler... I jeszcze pirat na dodatek.... Hahahahahahahahahaha :D Made my day ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Hahaha, omg. Joker też ginie , więc bez obaw :ok: Edytowane 24 Sierpień 2009 przez arab 1 warn za spoiler! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) A skąd ja to mogłem wiedzieć ?... Nie grałem w demo, trailerów staram się nie oglądać.... Więc skąd ? N/c No i słusznie ^^ Po warnikach :) Edytowane 24 Sierpień 2009 przez CritiCalz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k3th007 1 Napisano 24 Sierpień 2009 Mam pytanie do tych co już grali. Czy w grze jest Dwie twarze, i jaka jest dokładnie liczba bosów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) A skąd ja to mogłem wiedzieć ?... Nie grałem w demo, trailerów staram się nie oglądać.... Więc skąd ? N/c No to wiedz, że Poison Ivy nawet nie będziesz musiał zabić, bo wcześnie zrobi to opętany Bane, który następnie uceiknie z Gotham. Edytowane 24 Sierpień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) A skąd ja to mogłem wiedzieć ?... Nie grałem w demo, trailerów staram się nie oglądać.... Więc skąd ? N/c No i słusznie ^^ Po warnikach :) Chłopie, sorry, że pytam, ale ile masz lat?? Gra ogólnie ma dosyć wciągajcą fabułę, cały czas chce się grać dalej. Jest bardzo klimatyczna i tego po tej produkcji się spodziewałem. W sumie świetna gra, nawet dla osób nie interesujących się batmanem (takich jak ja). Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Skusiłem się na tą grę i zamówiłem w Ultimie. Macie jakieś przecieki kiedy będa wysyłane itp? Albo czy empik robi już "przedsprzedaż"? Co do gry: po skończeniu fabuły będzie można robić misje poboczne i szukać znajdziek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 24 Sierpień 2009 Skusiłem się na tą grę i zamówiłem w Ultimie. Macie jakieś przecieki kiedy będa wysyłane itp? Albo czy empik robi już "przedsprzedaż"? Co do gry: po skończeniu fabuły będzie można robić misje poboczne i szukać znajdziek? erm... nei wiem czy sa tam jakiekolwiek ,misje poboczne' hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Chodzi o te zapytajniki "?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Chodzi o te zapytajniki "?" ultima bedzie wysylala zapewne najpozniej w czwartek. a z tymi zapytajnikami to watpliwa sprawa, chociaz, kto wie? ja jeszcze nie mam swojej plytki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Zapytajniki to po prostu jakieś tam znajdźki zostawione przez Pana Zagadkę (czy jakkolwiek nazywa się w polskiej wersji). Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Hmm tak sobie mysle, skoro zlozylem zamowienie na ultimie , ale wybralem ze odbiore osobiscie , to jest opcja zebym mogl to zrobic przed oficjalna premiera - ktora jest w piatek ? W sumie to tak samo jakby wyslali mi paczke we wtorek tyle ze ja ja odebralem : P ? Edytowane 24 Sierpień 2009 przez tiaaamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 24 Sierpień 2009 Mi inFamous wysłali jakieś 3 dni po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie chcę umniejszać nic Batmanowi ale moim zdaniem nie jest to gra, w którą chciałbym grać. Po demie doszedłem do wniosku, że w tej grze nie ma zbytnio co robić. Nie chciałbym się z nikim napinać ale gameplay jest dość przeciętny, system walki nudny a i przeciwnicy wyglądający tak samo nie napawają optymizmem. Plus za dobrą grafikę i ogólnie klimat ale biorąc pod uwagę gry, które nadejdą za kilka miesięcy lepiej trzymać kasę na nie. Chociaż do tego czasu jeszcze trochę minie więc Batman do października będzie nr jeden jeśli chodzi o sprzedaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 24 Sierpień 2009 Gameplay przeciętny ? System walki nudny !? Chyba graliśmy w inną grę, bo dla mnie system walki jest najlepszy w tej grze od bardzo dawna. Gameplay jest po prostu bardzo poprawny i zasługuje na uznanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie widzę po prostu przyjemności w nawalaniu kwadratem i trójkątem wybiegającej z każdego kąta bandy wyglądających tak samo rywali. To jest dobre na automat na dworcu i trzyminutową grę za jeden żeton a nie na PS3. Większą głupotą koncepcyjno-fabularną jest chyba turniej żelaznej pięści w TEEKENie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Gameplay przeciętny ? System walki nudny !?Chyba graliśmy w inną grę, bo dla mnie system walki jest najlepszy w tej grze od bardzo dawna. Gameplay jest po p,rostu bardzo poprawny i zasługuje na uznanie. Po co zaczynać z takim dyskusję? Każdy odbiera grę na swój sposób i nie brońmy mu mieć własnego zdania <--- nieaktualne :P @ Dillen Nie przesadzaj, graj sobie w swoje enteligentne gry a'la sudoku. Nie podoba się? Nie chcesz napinać sytuacji? A mi się wydaje, że właśnie po to napisałeś swojego psota posta. Edytowane 24 Sierpień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie zamierzam się napinać, ale po prostu pograłem w demo jakiś czas i nie rozumiem zachwytu tą grą. Plusem gry jest to, że bazuje na doskonałej licencji, sama w sobie nie jest słaba ale taka trochę ponad przeciętność góra. Gdyby wyszło to samo ale z TurboDymoManem w roli głównej zainteresowanie spadłoby o ponad połowę. Nie mam zamiaru grać w SUDOKU,nie oczekuje po bijatykach, zręcznościówkach czy shooterach ale niektóre rzeczy w Batmanie jest po prostu hmm dziwne. A sam zarys fabularny wydaje się całkiem ok, postaci główne (Batman i bossowie) są maksymalnie dopracowane ale taka młócka po jakimś czasie się nudzi i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie mam zamiaru grać w SUDOKU,nie oczekuje po bijatykach, zręcznościówkach czy shooterach ale niektóre rzeczy w Batmanie jest po prostu hmm dziwne. A sam zarys fabularny wydaje się całkiem ok, postaci główne (Batman i bossowie) są maksymalnie dopracowane ale taka młócka po jakimś czasie się nudzi i tyle. Już się nei martw o tych co beda w Batmana grali. Jeżeli już z góry zakładasz, że Batman nudzi, to o czym my rozmawiamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Ja tam już nie mogę się doczekać kiedy w moim czytniku zakręci się BAA heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarnorwor 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Przed chwilą po raz trzeci odpaliłem demko i aż się zdziwiłem, że ostatnią lokację przeszedłem po raz kolejny innym sposobem :woot: Radocha jest niesamowita. I ta bezsilność naszych przeciwników. Sorry Dirt 2 ale Batman będzie miał u mnie jednak pierwszeństwo :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie zamierzam się napinać, ale po prostu pograłem w demo jakiś czas i nie rozumiem zachwytu tą grą. Plusem gry jest to, że bazuje na doskonałej licencji, sama w sobie nie jest słaba ale taka trochę ponad przeciętność góra. Gdyby wyszło to samo ale z TurboDymoManem w roli głównej zainteresowanie spadłoby o ponad połowę. Nie mam zamiaru grać w SUDOKU,nie oczekuje po bijatykach, zręcznościówkach czy shooterach ale niektóre rzeczy w Batmanie jest po prostu hmm dziwne. A sam zarys fabularny wydaje się całkiem ok, postaci główne (Batman i bossowie) są maksymalnie dopracowane ale taka młócka po jakimś czasie się nudzi i tyle. dlaczego okreslasz batmana jako mlocke? bo pobiles raptem 9 gosci w demie? bo pobicie ich trwalo 2 min a cale demo trwa 10? a moze dlatego ze byl to calkowity poczatek gry i oczywiscie jak to zazwyczaj bywa nie jest zbyt wymagajacy. a raczej sluzy on do zaznajomienia sie z podstawami sterowania etc. hmmm... a mzoe dlatego ze ogldadales same filmiki dotyczace walki calkowicie pomijajac te inne. hmmm kurde sam juz nie wiem. ale masz racje, nie rozumiesz zachwytu, pewnie nie zrozumiesz, wiec po co dyskutowac o czyms czego nie rozumiesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 24 Sierpień 2009 Nie można oceniać systemu walki po jednej z dema, gdzie mierzymy się z 4 przeciwnikami na raz :x Walka dopiero jest interesująca, gdy walczy się np. z 15 przeciwnikami na raz (gdzie połowa ma jakieś pałki itp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Nie można oceniać systemu walki po jednej z dema, gdzie mierzymy się z 4 przeciwnikami na raz :x Walka dopiero jest interesująca, gdy walczy się np. z 15 przeciwnikami na raz (gdzie połowa ma jakieś pałki itp). no dokladnie. na gameplayach widzialem jakeis paralizatory, noze i... duze liczby przeciwnikow :P no i sa jeszcze nowe skille do odblokowania poprzez XP Edytowane 24 Sierpień 2009 przez c00kiemonstah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach