kolala 6 Napisano 1 Styczeń 2010 Ukonczylem gre na Normalu. Odpoczne troche i wroce aby przejsc na hard. Znajdzki rzeczywiscie swietne :) Przyjemnie sie ich szukalo :) A chalange mode dla mnie jak narazie to wyzsza szkola jazdy ;) Gierka generalnie swietna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 5 Styczeń 2010 Pytanie do znawców :D Dlaczego tej gry nie mozna dostac w zadnym sklepie na terenie całej polski? Czemu do sklepow gra przyszła w ilosci 7 sztuk a taki np. nfs shift mozna kupic w carrefiusze obok regału z petardami (powaznie). Pytalem sie o to kolesia w media markcie i powiedział mi, ze to wina cd projekt. Jesli to prawda to dlaczego oni tak robią? Na zlosc klientowi? Przeciez wystarczy wyslac gre do sklepow i podejrzewam, ze schodila by jak przyslowiowe swieze bułeczki? Dla nich bylby to przeciez tylko czysty zysk? O co chodzi z tym całym cd projektem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 6 Styczeń 2010 Jak to nie ma w sklepach??? Przecież jest pełno sklepów z grami oraz z konsolami :? Może w Realu czy Tesco nie ma... ale to w końcu nie są jakieś super sklepy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 6 Styczeń 2010 Pytanie do znawców :D Dlaczego tej gry nie mozna dostac w zadnym sklepie na terenie całej polski? Czemu do sklepow gra przyszła w ilosci 7 sztuk a taki np. nfs shift mozna kupic w carrefiusze obok regału z petardami (powaznie). Pytalem sie o to kolesia w media markcie i powiedział mi, ze to wina cd projekt. Jesli to prawda to dlaczego oni tak robią? Na zlosc klientowi? Przeciez wystarczy wyslac gre do sklepow i podejrzewam, ze schodila by jak przyslowiowe swieze bułeczki? Dla nich bylby to przeciez tylko czysty zysk? O co chodzi z tym całym cd projektem? prponuje wejsc na alegro czy inan ultime i nie zawracac innym dupy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rizo 0 Napisano 8 Styczeń 2010 mam pytanko za ile mozna kupic uzywana wersje? bo powaznie mysle nad zakupem;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 8 Styczeń 2010 mam pytanko za ile mozna kupic uzywana wersje? bo powaznie mysle nad zakupem;) od 115 do 120 , ja za taką cenę kupiłem na forum i gra jest naprawdę warta swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Styczeń 2010 Ja kupilem wlasnie nowke za 17 funtow. Co prawda w Anglii ale moze masz tu kogos. thehut.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 8 Styczeń 2010 Mi sie udalo kupic za 100 zl razem z przesylka (uzywka z forum). Giera wypas, klimat, zagadki, system walki i genialny Joker ;) Jestem ciekawy co bedzie oferowala druga czesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EsoxNH 1 Napisano 10 Styczeń 2010 Esox, ale dlaczego Batman to dla ciebie 3/10? Co się w tej grze nie podoba? Wykonanie to majstersztyk, może klimat Ci nie pasuje, ale to nie powinno obniżać oceny o przynajmniej pięć oczek xD No właśnie klimat i jak dla mnie monotonia, spaliły tą pozycje, dla mnie klimat panujący w grze to 80% składu oceny końcowej jaką wystawiam grze. Dokonanie dlaczego akurat mnie ten tytule nie spasował opisałem kilka postów wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 10 Styczeń 2010 A mi sie wlasnie klimat strasznie podoba. Podobny do Bioschok'a ale, jest przekozacki (psychiatryk, shizy po gazie :D Joker caly czas w tle), jedynie do czego moge sie przyczepic to do muzyki i walki z bossami. Muzyki jest bardzo malo i do tego jeszcze jest taka sobie, a walka z bossami wyglada tak samo za kazdym razem (Nie skonczylem jeszcze gry, ale teraz musze zabic Croc'a i jestem pewny, ze walka bedzie wygladac tak samo jak z poprzednimi). 9/10 oceniam gre i jak najbardziej polecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Styczeń 2010 ... ale teraz musze zabic Croc'a i jestem pewny, ze walka bedzie wygladac tak samo jak z poprzednimi) No to się zdziwisz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 10 Styczeń 2010 No to elegancko bo juz myslalem ze walka bedzie wygladac tak samo jak z koleszką od "Trojacego Bluszczu", Bane czy jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 14 Styczeń 2010 bardzo dobra gra,polecam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Styczeń 2010 Czy przechodzac gre od razu na Hard pozalicza mi tez trofea z easy i medium automatycznie? Dobra juz wiem ze tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rizo 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Mam pytanie gdzie kupie Batman Arkham Asylum Goty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 18 Styczeń 2010 Mam pytanie gdzie kupie Batman Arkham Asylum Goty? Jeszcze nigdzie. Nie widziałem newsa z konkretną datą wydania GOTY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 10 Luty 2010 Właśnie robie Challenges i doszedłem do bitych Extreme , zrobiłem pierwszą na 3 medale - cholernie trudne to :( może jakieś porady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Akira 5 Napisano 10 Luty 2010 (edytowane) Właśnie robie Challenges i doszedłem do bitych Extreme , zrobiłem pierwszą na 3 medale - cholernie trudne to :( może jakieś porady ? Jeśli zrobiłeś perfect freeflow ,to będziesz wiedział ,że najwięcej punktów zbiera się za różne wariacje , staraj się nie przerywać combo i po prostu mieszaj ze sobą róże możliwości ,by dostać na koniec duży bonus . Uderzenie ,counter , dodge ,uderzenie , potem znowu coś , potem takedown ,po tym od razu rzucaj batarang ... itd ,rożne są możliwości ;) Edytowane 10 Luty 2010 przez Dark Akira 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 10 Luty 2010 No i utknełem na Shock and Awe (Extreme) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Akira 5 Napisano 10 Luty 2010 No i utknełem na Shock and Awe (Extreme) Akurat ,to jest najtrudniejszy challenge ,jeśli to zrobisz ,z resztą już nie będzie problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharpMarv 0 Napisano 11 Luty 2010 Czesc, mam problem. Przeszedlem Batmana praktycznie na 100% zostal mi jeszcze challenge room "SHOCK AND AWE (EXTREME)" i juz teraz wiem ze nie dam rady go pokonac :( byla by to 1-sza platyna na moim koncie :/ dodatkwo bez bolu serca moglbym sprzedac ta gre np na allegro i kupic sobie np HR. I tu moje pytanie istnieje jakis sposob aby ktos mi pomogl to przejesc? Np jak bym podal passy do mojego psn i ktos by to przeszedl ta walke u siebie to by sie zapisalo na moim koncie czy ten zapis jest na konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 11 Luty 2010 No i wbiłem platynę ... - Jedyną trudnością w grze ( platynie ) są tylko i wyłącznie freeflow Challenges - w szczególności Extreme :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hamaman76 0 Napisano 26 Marzec 2010 Jak ktoś grał już w Batmana A.A. GOTY 3D to niech się podzieli wrażeniami. Zastanawiam się czy zainwestować w wersję z okularkami czy w zwykłą bo widzę że różnica w cenie to ok.50 zeta i ciekawe czy wersja 3D wyświetla rozmycie-na stałe-czy można to wyłączyć i grać bez googli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 26 Marzec 2010 ja się właśnie zastanawiam nad tym Batmanem GoTY, bo jesszcze nie miałem okazji zagrać a gra dobra podobno, ale czekam na jakies opinie jak to z tym 3D jest. A co do wyłaczania to myślę, że na p[ewno można grać normalnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papryka7 0 Napisano 27 Marzec 2010 Da sie wyłączyc 3D na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach