Skocz do zawartości
Rafi

Gdzie kupić konsolę i jaki model wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak ktoś jest z b-b to w 3kropkach goła 3 250 za 1217.99 zł

Edytowane przez ju-on

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@ ju-on

Celna uwaga! W 3 kropkach rzeczywiście jest za 1217.99 zł(z padem) lecz Pan Morti wie, że lepiej dodać te 82.01 zł ;) Dobra, ja się nie czepiam a co do tego kabla to zależy jakiej jakości będzie ten "specjalny" do PS3.

A, że 3 kropki mają szybką wysyłkę na całą Polskę sam się przekonałem bo już TAM kupowałem... Wszystko doszło szybko i sprawnie. Po co nudzić, że wszędzie jest za drogo? Są przecież porównywarki cenowe! Ceneo, nokaut, kupujemy.

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobra, wystarczy wejść do jakiegokolwiek sklepu i sprawdzić ceny PS3.

Szczerze mówiąc wystarczy trochę poszukać po necie ;D Z zaufanych sklepów mógłbym Ci polecić:

PS3 250GB slim + 1 Dualshock 3 - 1217.99 zł

PS3 250GB + Fifa 2010 + Kabel HDMI + pilot - 1355 zł

Myślę, że ta druga jest świetna. Ps3 slim 250 Gb, Fifa 10(190zł), kabel HDMI i pilot za 1355zł

faktycznie w tej 1 ofercie jest jeszcze taniej ;]

a co do drugiej oferty... fifa10 teraz kosztuję 130zł :)

Jeszcze się zastanowię czy kupić w PSXEXTREME (www.sklep.psxextreme.pl) (od nich gazetę kupuję xD) czy kupić na www.3kropki.pl

PS. Tą "gołą" konsolę miałem na myśli z padem :P

Ps. a gierki dokupię później (chyba BC2 lub MW2 lub MAG też muszę się jeszcze zastanowić którą z tych trzech wybrać :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olsztyn ,MM 1380,00 PLN (250 + MAG PL)

Radom ,MM 1413,10 PLN (250 z MAG PL + MW2 PL lub druga inna do wyboru ,albo dodatkowy pad SONY ) - tylko do 14.02 :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałbym was poinformować że byłem wczoraj w MM i fifa 10 na ps3 już kosztowała 109zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć mam do was pytanie czy lepszy do konsoli jest kabel hdmi 1.3 (najlepsza wersja) czy specjalny kabel hdmi pod ps3 ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczyłeś "gołą" konsolkę? Tam jest też oczywiście pad, i inne w zestawie. A ta gra kosztuje z 200 zł.

Więc 1300zł - normalny zestaw 250 GB bez gry + sklep(odbiór osobisty i gwarancja) + MAG 190 zł

A tak drogą brat mnie się upierdliwił i się pyta czy lepszy będzie kabel HDMI "specjalny" pod PS3, czy mojego taty 1.3

Stary pokaż mi zestaw z konsola w ktorym nie ma pada i 'innych' typu kable itp to ja ci kupie konsole i zaplace za wszystko:D:D nawet za 1499:D

cześć mam do was pytanie czy lepszy do konsoli jest kabel hdmi 1.3 (najlepsza wersja) czy specjalny kabel hdmi pod ps3 ????

hdmi to hdmi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hdmi to hdmi

nie do końca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie do końca

no tak, ale zwroc uwage ze pisze ze on najlepszy jakis chce kupic czyli nie szajs za 9 zl, wiec w tym kontekscie mysle ze nie powinno byc problemow niezaleznie od tego co wybierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, ale zwroc uwage ze pisze ze on najlepszy jakis chce kupic czyli nie szajs za 9 zl, wiec w tym kontekscie mysle ze nie powinno byc problemow niezaleznie od tego co wybierze.

Dokładnie to coś w tym stylu, tylko, że Ja już mam ten kabel i ten najlepszy 1.3 a mój brat się pyta czy lepszy byłby ten do PS3. Ech co za życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to coś w tym stylu, tylko, że Ja już mam ten kabel i ten najlepszy 1.3 a mój brat się pyta czy lepszy byłby ten do PS3. Ech co za życie.

Teraz wiemy dokladnie o co chodzi. Nie powinno byc żadnej różnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli z tym 500GB to nie fuck to zestaw wygląda ciekawie cenowo , no chyba że to 2*250 :confused:

W slimach są 500-ki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli z tym 500GB to nie fuck to zestaw wygląda ciekawie cenowo , no chyba że to 2*250 :confused:

W slimach są 500-ki ?

nie ma :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam.

jestem tu nowy własnie sie zalogowałem.miałem juz konsole ps3 fat sprzedałęm mam zamiar kupic niedługo slim. dodałem swoją odpowiedz do powyższego tematu bo chce pokazać swój punkt widzenia apropo zakupu kosoli. jak napisałęm wyżej konsole juz miałem konsola zakupiona w media markt 12 m-cy gwarancji producenta + UWAGA 12 MIESIĘCY TOWARU NIEZGODNEGO Z UMOWĄ!! dlaczego część powyższego zdania napisałęm z DUŻEJ litery juz wyjasniam. konsole kupiłem jakoś we wakacje od kolegi używaną była po gwarancji producenta zepsuła mi sie po 3 miesiacach grania.. kumpel od jakiego zakupiłem konsole pracował na sofcie w media markt i powiedział mi coś o czym nie każdy potencjalny nabywca świeżutkiej konsoli wie.. kupując jaki kolwiek towar elektroniczny np PS3 sprzedawca musi nam zapewnić minimum 24 miesiące gwarancji tak jest w prawie UE. konsole zaniosłęm wypowiedziałęm magiczne sformułowanie apropo Niezgodności towar zabrali i po jakimś czasie 1-mcu oddali sprawną. jeżeli producent daje nam 12 miesięcy gwarancji drugie tyle musi nam zagwarantować sklep WAŻNE tylko te DRUGIE 12 miesięcy to juz nie bedzie gwarancja tylko tzw NIEZGODNOŚĆ TOWARU Z UMOWĄ. dlaczego to jest takie ważne po pierwsze np jeżeli konsola nam sie zepsuje w 20-cu grania to idąć do takiego dużego sklepu jak media m saturn euro możemy zgłosić że towar jest nie zgodny z umową i poprosić o naprawe lub wymiane na nowy - pieniędzy raczej nie dostaniemy.(oni sprzęt zabierają na swój koszt poddają sprawdzeniu czy usterka nie powstała z winy użytkownika-jedyny warunek!!! no i pedejumują jedną z 2 możliwości o których napisałęm wyżej) po 2 na allegro jest wiele fajnych zestawów po 1560 złotych ale każdy sprzedawca z którym rozmawiałem nie uznaje takiego czegoś jak NIEZGODNOŚĆ TOWARU Z UMOWĄ.. odrazu sugerując że jak sie nie podoba to wynocha.. sugerując kupno gdzie indziej że to by im sie nie opłacało itd

nowa konsola u mnie w mieście w media kosztuje 1350 złotych menu po polsku jeden pad troche drogo (może na maj coś dodadzą jakąś gierkę np GoW3:P tak na komunie hehe)

wracając czy nie warto dołożyć pare groszy i mieć dodatkowe 12 mcy "gwarancji"? mile widziene komentatrze i odpowiedzi może już coś sie zmieniło o czy nie wspomniałem pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy taniej czy drożej to można by dyskutować bez końca, ostatnio w Saturnie było PS3 z dyskiem 80GB za 750 zł, tylko gołe bez gier i padów, ale dolicz sobie ze 100 zł za pad no i ze 100 za grę, to masz 950 zł, za nowy towar prosto ze sklepu? Gdzie w internecie kupisz taniej?

kup pada sony za 100zl to bedziesz dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego oryginalny pad dualshock 3 kosztuje około 200zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

uzywanego sixaxisa za 100 zl sie znajdzie napewno (a i ds3 tez mozna wyczaic :)), a nowego ds3 za max 170-180 zl sie dostanie w empiku czy mm

Edytowane przez kakaroto-songo1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Morti i Jamaj - wiara czyni cuda ... wystarczy korzystać z różnych dobrodziejstw oferowanych przez allegro tzn: subskrypcji i powiadomienia o kończących się aukcjach

Chciałem kupić DS3 i śledziłem aukcje przez niecałe 2 tygodnie - nowego Pada DS3 w licytacji zakupiłem za 94zł - JAK?

Jedna z aukcji od 1zł bcm kończyła się o godzinie 3 w nocy - jak widać niewielu osobom chciało się wstać i zalicytować ...

Wystarczy odrobina cierpliwości i dobre planowanie zakupów ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem swoją konsole w Sklepie PSX w Wawie. Jeżeli mam być szczery to nie polecam ze względu na beznadziejną obsługę. Chociaż z drugiej strony w miarę tani ją nabyłem, więc jeżeli komuś gburowatość obsługi nie przeszkadza, to może stamtąd kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozyczylem od kolegi ff 8 z mysla ze pogram sobie na ps3 wkladam plytke do napedu tworze wewnetrza karte pamieci wlaczam gierke i pokazuje mi sie tylko znak PS i potem czarne tlo i nic . kolega mowi ze jemu idzie bez problemow ta gierka na ps3 i szwagrowi mojemu tez idzie .. :/ jesli cos mozecie pomoc to piszcie na gg 10221971 z gory dziekuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FF 8 wyszedł tylko na PS2 (z tego co się orientuję, bo wznowienia nie było raczej), czy oni nie mają przypadkiem PS2?

A Ty jaką wersję konsoli masz? Bo jeśli nie PS3 60GB to sobie raczej nie pograsz...

:ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oni maja ps3 jeden ma 80GB a drugi ma 250GB taka jak ja i to jest na ps1 gra

post-21853-1266490819,0678_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie teraz są fajne oferty z konsolami ??

A gdzie mieszkasz? My nie wróżki. :pardon:

A tak poza tym to tak ciężko popatrzeć ->>

http://www.ceneo.pl/4688106

http://www.ceneo.pl/2930723

http://www.ceneo.pl/937028

https://ssl.allegro....d&change_view=1

http://www.google.pl...Szukaj+w+Google

?

:ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi