pablos_83 4001 Napisano 8 Wrzesień 2012 Call of Duty: Black Ops lub WaW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 25 Wrzesień 2012 (edytowane) Polecam Dead Nation :) Choć jest z widoku izometrycznego to i tak super się gra. Edytowane 25 Wrzesień 2012 przez FancyMichael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukov 1 Napisano 26 Wrzesień 2012 a czy ktoś poleca R.A.W.? Jest demko na PSS, ale jakoś mnie nie zachwyciło. Może ktoś kupił pełną wersję i może coś powiedzieć o tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errolpl 0 Napisano 18 Listopad 2012 Witam, zaznaczam, że czytałem wątek z grami co-op, natomiast nie ma tam tego czego szukam. Chciałbym, żebyście podali kilka dobrych tytułów z pozycjami, w które można grać we dwóch na jednej konsoli widząc obie postacie naraz. Z takich gier mam tylko Mortal Kombat, ale trochę się już znudził. Mogą to być przygodówki / platformówki, ewentualnie jakieś wyścigi. Sportowe mnie nie interesują. Splitscreen tylko w ostateczności :) A, gramy na padach, nie mam Move... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 19 Listopad 2012 Rayman Origins - świetna platformówka, można śmigać nawet w czwórkę na jednej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekBTM 1 Napisano 21 Listopad 2012 Resident, ale mnie jakos ten co-op nie przekonal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 22 Listopad 2012 Witam, zaznaczam, że czytałem wątek z grami co-op, natomiast nie ma tam tego czego szukam. Chciałbym, żebyście podali kilka dobrych tytułów z pozycjami, w które można grać we dwóch na jednej konsoli widząc obie postacie naraz. Z takich gier mam tylko Mortal Kombat, ale trochę się już znudził. Mogą to być przygodówki / platformówki, ewentualnie jakieś wyścigi. Sportowe mnie nie interesują. Splitscreen tylko w ostateczności :) A, gramy na padach, nie mam Move... tak jak ktoś już wcześniej napisał Dead Nation z PSN ,dla mnie rewelka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 26 Listopad 2012 Czy Borderlands 2 jest na Split/Screen? Wiem, że pierwsza część jest, nie wiem jak z tą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 27 Listopad 2012 Czy Borderlands 2 jest na Split/Screen? Wiem, że pierwsza część jest, nie wiem jak z tą... Jest. Zamieszczam na dowód video z YT :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Grudzień 2012 Co polecacie do pogrania z druga polowka?cos w co mozna pograc na jednym ekranie bez splita,najlepiej bez mozliwosci manewrowania kamera w 3d,mile widziana kolorowa/basniowa otoczka w miare tez ciekawa.Wczoraj ogrywalismy demo Ratcheta;4 za jednego i nawet bylo ciekawie.Po 5 latach odkrylem ze z kobieta tez mozna pograc XD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Grudzień 2012 z tradycyjnych Rayman, Littlebigplanet, ale też Lara and Guardian ale ja głównie gram w takie gry z gadżetami: singstar, buzz, guitarhero, dancestar, sport champions Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Grudzień 2012 Narazie wole sobie podarowac gadzety na rzecz zakupu samej gry.Chyba bede musial zassac demka bo solo omijalem je szerokim lukiem;) Osobiscie te gry mnie nie pociagaly ale w multi moze pokaza pazur. A jest cos fabularnie ciekawego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Grudzień 2012 Struggler - ja z moją żoną ogrywam Ratcheta ale moja to Shank-a 2 lubi, daj jej to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Grudzień 2012 Dobra to dzisiaj przeprowadze doswiadczenia na kroliku labolatoryjnym:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shark31 1 Napisano 5 Grudzień 2012 Co powiecie o Dead Nation i Lara Croft and Guardian? Fajne to do pogrania z dziewczyna? Shanka 2 po namowie Lambert PL tez kupie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 5 Grudzień 2012 Lara fajna - mojej żonie się podobała, Dead Nation nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Grudzień 2012 Ja grałem w Larę, łatwe sterowanie klasyczny twin stick shooter. Prawie całą kampanie przeszedłem z dziewczyną. Dead Nation trochę za ciężki klimat, z dziewczyną nie grałem, ale jak twoja lubi zombiaki czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 5 Grudzień 2012 Dead Nation fajny ale w coopie z dziewczyna trzeba sprawdzic,ciezki klimat moze nie podejsc.Ja do gry w parze tez nastawiam sie na Lare i ratcheta.Shanka tez sprawdze. Wlasnie co do shanka 2 jwiecie czy demko jest na psn? Druga sprawa to czy w trine 2 da sie grac w coopie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Grudzień 2012 trine 2 oczywiście że co-op na 3 osoby nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 5 Grudzień 2012 A fajny jest w coopie?Bo kolorystyka i klimatem zapowiada sie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 5 Grudzień 2012 Uncharted 3 co op offline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazur 0 Napisano 11 Grudzień 2012 Szukam jakiegoś co-op w stylu Mortal Kombat Shaolin Monks z PS2 podpowiecie coś ? Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 13 Grudzień 2012 Szukam jakiejś strzekanki w klimacie CoD. Do pogrania na wspólnym ekranie online, ale tak żeby gra zapisywała wyniki drugiego gracza, tak jak robi to Uncharted 3.Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 13 Grudzień 2012 Czy w Uncharted 3 można grać kampanie w co-op na jednym ekranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) Całej kampanii nie ograsz ,ale część jest w multi wrzucona. Black ops2 zapisuje wyniki drugiego gracza online ? Edytowane 13 Grudzień 2012 przez hakuna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach