TheStormCrusher 0 Napisano 17 Listopad 2009 Mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Piję polską wódkę, więc czemu mam grać w angielskie gry? :biggrin: Poczekam. Assassyn nie dziewica, nie wyginie Też mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Czasem piję polską wódkę ale uwierz mi, że w gry po angielsku też można zagrać i nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 17 Listopad 2009 Też mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Czasem piję polską wódkę ale uwierz mi, że w gry po angielsku też można zagrać i nie jest źle. Od 18 lat gram w gry po angielsku i nie mam z tym językiem żadnych problemów, ale popieram proces polonizacji gier, więc swoje poparcie najlepiej wyrazić kupując grę z polskiej dystrybucji w polskiej wersji językowej. Kończę offtopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 17 Listopad 2009 Też mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Czasem piję polską wódkę ale uwierz mi, że w gry po angielsku też można zagrać i nie jest źle. Tym bardziej, że AC2 ma bardzo rozbudowaną i ciekawą fabułe i wszystkiego po Angielsku można nie zrozumieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 17 Listopad 2009 http://www.gamespot.com/ps3/action/assassinscreed2/review.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renovator 0 Napisano 17 Listopad 2009 wlasnie odpakowywuje i wkladam plytkie do konsoli i odpalam AC2 :) , acha gra jest w wersji FR ale absolutnie mi to nie przeszkadza ;) , siec sklepow Micromania (bynajmniej ta kolo mnie ) lamie zasade sprzedazy tej gry o 2 dni na + to tyle ide grac.. ps. acha... w grzez jest bonusowy kod do jakiegos dodatku w "Avatar'rze" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 17 Listopad 2009 no ja niestety a mzoe stety czekam na polska premiere gdyz iz zamowilem edycje biala. (widzielsicie jakei teraz ceny na ebayu ma czarna?:D) recenzja na gamespocie bardzo pochlebna, rozni sie trohce od tej na GT(troche chlodniejsza ale i tak 9,2) wydaje mi sie ze to moze byc maly czarny kon tego roku. wg mnie to chyab najmniej nahypowana gra a wyglada na to ze bedzie hitem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 17 Listopad 2009 cholera, u mnie tez premiere przestawili o dwa dni, no coz ... co do samej oceny z gametrailers, powiem tak, ci goście ewidętnie faworyzują niektóre tytuły, nie rozumiem jak WM2 za historie miał 8,5 a AC8,6??? ... moze to kwestia kasy ...gt to na tyle prestiżowy portal ze napewno na jakiś procent sprzedaży danego tytułu ma na koncie, :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Listopad 2009 Porównanie PS3/X360 - http://www.n4g.com/ps3/News-429778.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) From the AU IGN review: "In terms of engine quality, however, the difference between the Xbox 360 and PS3 versions is literally night and day. Starting with the shocking difference in contrast and colour depth, the Xbox 360 version's high-dynamic range lighting is more intense and casts deeper shadows and renders a darker night. In our direct comparisons between the two games, the PS3 version looks noticeably flatter and more washed out, detracting from the ambience. The PS3 version also suffers from a lower texture resolution, which affects everything from facial details (you can see freckles and pores on the 360, but faces, lips and hair looks almost universally blurry on PS3), to wall and ground textures, leaves and particle and debris effects. I know it's almost passé to rag on the differences, but it really does surprise us how large the gap between the two versions is. It does begin to affect the gameplay too when the PS3's juttering and screen tearing starts to rattle the frame during action sequences involving multiple characters. Hopefully Ubisoft can address some of these concerns with a patch as soon as possible, but at this stage, the PS3's version once again lacks polish." o ta.... ; / I czy w grze bedzie multi, ktos wie? Edytowane 17 Listopad 2009 przez Azifrael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
penguinspl 0 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) Z tymi roznicami pomiedzy ps3 a xbox 360 nie jest tak do konca gdyz tylko serwis australijski ign zamiescil takie parownanie uk i us wystawily taka sama ocene dla tych tytulow( z tym ze ign uk dal 8.8 a us 9.2)Przypomne ze dragon age orgins lepiej wyglada na ps3 i xbox 360 dostal takie same noty jak ps3 wiec to jet kwestia gusty sa to inaczej skonstruwane konsole wiec tutl muliplatformowy nie moze dzialac tak sama na wszystkich 3 zawsze tak bylo i bedzie Edytowane 18 Listopad 2009 przez penguinspl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 18 Listopad 2009 Naoglądałem się trochę filmikó i tak zajarałem się tą grą, że nawet nie ma już ochoty zagrać w U2 czy MW2. Ezio wymiata i muszę mieć tą grę jak najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) gralem u kumpla wczoraj (tak, on piraci) i powiem wam, ze nawet w 1% nie zaluje zlozenia preorderka na ta gre :) fabula jest genialna i swietnie poprowadzona, misje sa sensowne, a Ezio jest swietny :) zwlaszcza pierwsze 2h gry sa fajnie i z jajem zrobione :P ale to przekonacie sie jak zagracie :D Edytowane 18 Listopad 2009 przez thegrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 18 Listopad 2009 a czy aby to nie jest udział w przestępstwie?;> hihihi... szkoda tylko ze premierę przełożyli ale przy najmniej mój GoW: Collection już do mnie pędzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 18 Listopad 2009 Całe szczęście że premierę przełożyli :) Bo właśnie GoW collection trzeba przejść a tak by były 2 gry naraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) Nie mogę się doczekać Grudnia X3 Normalnie sobie zrobię prezent na święta :D Assassin Creed 2 jest to obowiązkowa pozycja na PS3 i chyba najlepsza gierka akcji jaka zostanie wydana w tym kończącym się już roku X3 Największą zaletą gry będzie wciągający klimat: Renesans we Włoszech - coś pięknego *__* Warto będzie wydać te 229 zł na tą gierkę. Chodziarz zastanawiam się jeszcze nad Edycją Kolekcjonerską białą na PS3 za 249 zł. W sumie to tylko 20 zł różnicy będzie ;p Tak czy siak już z samych filmików widać że gra będzie przełomem na PS3 ^^ Edytowane 18 Listopad 2009 przez XelBlackHearts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 18 Listopad 2009 Nowe dziecko Ubisoftu zostało ocenione przez serwis GameTrailers, który coraz więcej traci w moich oczach, bo na prawdę nie wiem jak można ocenić Dragon Age: Origins i CoD: MW na 9,5 a Uncharted: AT na 8,9:blink:Oceny AC 2 nie będę zdradzał, żeby nie psuć nikomu oglądania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 18 Listopad 2009 A ja już gram. Fajne rozwiązanie to Uplay - za osiągnięcia (trofea) dostajemy punkty i możemy kupować np. Dodatki do assassyna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 18 Listopad 2009 Na polygiami gra dostala 5+ na 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 18 Listopad 2009 VideogamesZone.de twierdzi, że tekstury są lepsze na PS3 i przedstawia porównanie. Zdjęć jest kilkadziesiąt, ale jako przykład podany jest pierwszy porównywany zrzut ekranu, zrobiony podczas jednej z cutscenek... postać jednego z mężczyzn, różni się w poszczególnych wersjach gry detalami włosów/brody czy też opaski na ręku assassins creed 2 wyglada lepiej na pleju:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 18 Listopad 2009 Cos mi sie nie chce wierzyc. Nie oszukujmy sie, ale gry multiplatformowe wygladaja lepiej na x'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 18 Listopad 2009 Cos mi sie nie chce wierzyc. Nie oszukujmy sie, ale gry multiplatformowe wygladaja lepiej na x'ie. Człowieku... Zapewne widziałeś porównanie na głównej. Nie wiem dlaczego zawsze muszą ps3 poniżać? (microsoft chyba niezle kasą sypie tym serwisom co grafike porównują) Zauważ, że TO TYLKO KWESTIA KOLORÓW! Gdyby były takie same kolory ustawione to różnica była by minimalna...Coś tam lepszego na x'ie i coś tam lepszego na ps3. Jak tak bardzo Ci szczegóły przeszkadzają to nie graj. Grafika jest ważna ale nie najważniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 18 Listopad 2009 kiedy jest premiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 18 Listopad 2009 20 listopad - ENG 4 Grudzień - PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 18 Listopad 2009 Cos mi sie nie chce wierzyc. Nie oszukujmy sie, ale gry multiplatformowe wygladaja lepiej na x'ie. to ze ci sie zdaje nie znaczy ze tak jest ;) ... plaj wyciąga lepsze kolory, tekstury i ładniejsze niebo, taka sama sutuacja jaka miała miejsce w MW2 .. na ps3 jest po prostu ciut lepiej. ave ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) Człowieku... Zapewne widziałeś porównanie na głównej. Nie wiem dlaczego zawsze muszą ps3 poniżać? (microsoft chyba niezle kasą sypie tym serwisom co grafike porównują) Zauważ, że TO TYLKO KWESTIA KOLORÓW! Gdyby były takie same kolory ustawione to różnica była by minimalna...Coś tam lepszego na x'ie i coś tam lepszego na ps3. Jak tak bardzo Ci szczegóły przeszkadzają to nie graj. Grafika jest ważna ale nie najważniejsza. Czlowieku... TO TYLKO KWESTIA KOLOROW !? Ustawie Sobie na TV takie kolory ze beda oczy wypalac, albo wogole ich nie bede mial i tez mi powiesz ze to kwestia kolorow ? Wez sie troche zastanow. Nie wiem czy Microsoft placi serwisa, ale widac na tych fotkach ze X generuje lepsze shadery i w kolorach tez jest roznica, na x'ie sa "zywsze", ale takie to Ja moge tez w opcjach TV ustawic. Widze, ze to Ciebie tak bardzo zabolalo bo powiedzialem, ze kolejna gra wyglada lepiej na konsoli konkurencji. Grafika nie jest dla Mnie najwazniejsza i gre kupuje w dniu premiery. Edytowane 18 Listopad 2009 przez NaLandy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach