Kabu 0 Napisano 2 Grudzień 2009 Przyłączam się do pytania, nie chcę kupić polskiej wersji bez pewności, że można będzie pobrać DLC i , że spolszczenie nie będzie dawało po gałach jak w mw2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 2 Grudzień 2009 Ja zamówiłem wersję PL, ale jak się dowiedziałem o DLC to wiedząc co było z F3 postanowiłem zainwestować w wersję angielską. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 2 Grudzień 2009 Przynajmniej się wyjaśniło co to za puste miejsce w DNA między 11 a 14 sekwencją . DLC je wypełni swoją historią. Osobiście jestem mile zaskoczony informacją, że każdy z 2 dostępnych dlc'eków ważyć będzie min 1gb - za tym "powinna" się kryć długa zabawa, jeśli i cena będzie (o jakość się raczej nie martwię) przystępna to wypada tylko czekać. Bitwa o Forli (Battle of Forli) - wyobrażam sobie niezłe oblężenie z dużą dozą walki na koniach. Może być epicko. Stos Próżności (Bonfire of the Vanities - to jest związane z ciekawym okresem hisorii Florencji, kiedy wszyscy zwolennicy kościoła masowo palili wszelkie przejawy próżności jak lustra, asortymenty do makijażu etc. Możliwe, że Ezio będzie musiał oddać swój zestaw 'Zadbanego Metroseksualisty' 'Twardego Macho-Mana' i tutaj zacznie się prawdziwa Walka o Ogień, :teehee: Jestem iście zaintrygowany. Roll on Styczeń :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack3 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Witam. Jak jest w końcu z polską premierą ? Słyszałem że jest 04.12. wczoraj byłem w empiku (02.12) w Lublinie i trzymałem w ręku wersje pl :\ Wyszła wcześniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 3 Grudzień 2009 Witam. Jak jest w końcu z polską premierą ? Słyszałem że jest 04.12. wczoraj byłem w empiku (02.12) w Lublinie i trzymałem w ręku wersje pl :\ Wyszła wcześniej ? Oficjalna premiera jest jutro czyli 04.12, ale część sklepów jak zwykle wystawia wcześniej. BTW, w którym empiku w Lublinie jest już wersja PL? Jak dzowniłem do empiku w Plazie to kobieta mówiła, że jeszcze nie mają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack3 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Oficjalna premiera jest jutro czyli 04.12, ale część sklepów jak zwykle wystawia wcześniej. BTW, w którym empiku w Lublinie jest już wersja PL? Jak dzowniłem do empiku w Plazie to kobieta mówiła, że jeszcze nie mają Byłem w empiku w Olimpie przy Spółdzielczości Pracy, były chyba trzy kopie. Nie kupiłem bo mam dostać od dziewczyny w prezencie na mikołajki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 3 Grudzień 2009 Byłem w empiku w Olimpie przy Spółdzielczości Pracy, były chyba trzy kopie. Nie kupiłem bo mam dostać od dziewczyny w prezencie na mikołajki :) Dzwoniłem tam - faktycznie mają jeszcze, ale cena 239 zł nie zachęca <_< Ktoś grał już w polską wersję? Pewnie nie tylko ja chciałbym się dowiedzieć jak wypadło spolszczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack3 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Dzwoniłem tam - faktycznie mają jeszcze, ale cena 239 zł nie zachęca <_< Ktoś grał już w polską wersję? Pewnie nie tylko ja chciałbym się dowiedzieć jak wypadło spolszczenie Jak tak bardzo Ci się śpieszy to spróbuj zadzwonić do Media Markt ul. Zana. Właśnie moja dziewczyna mi mówiła że oglądała ulotkę i że mają wersje PL za 199zł :D ale mam pożyteczną dziewczynę :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Koledzy nie róbcie bałaganu, do tego gdzie dostać gry i za ile jest specjalny temat. Moja kopia już w drodze, oczywiście w wersji angielskiej bo nie chciałem ryzykować, kto wie co przyniesie przyszłość i czy nie będzie z polską wersją tak jak z Fallout'em 3 PL. Po Cenedze można wszystkiego się spodziewać :down:. Edytowane 3 Grudzień 2009 przez Kabu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 4 Grudzień 2009 No-hitter Niby wiadomo ocb,10 zabić podczas alarmu bez otrzymania ciosu. Ale gdy przeciwnik paruje nasz cios to dostajemy od niego kopa w pindora, lub wyrywamy strzała to jest liczone jako hit? I można zrobić tak że zabijam 3 kolesi przy alarmie i poczekam do wyzerowania, powtórzę to parę razy to zalicza mi do ogólnej dyszki? Czy alarm musi trwać przez cały etap koszenia 10 kolesi? Ktoś zna jakiś sposób jak najlepiej to zrobić? Jaką bronią, w którym mieście? Zawsze ktoś mnie trafi mimo że się uzbroiłem na maksa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vide 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Ja to zrobiłem tak: Wysiadasz w Weneci, dystrykt San Marko zaraz przy Palazzo, jest to teren zamknięty wiec jak tylko tam wejdziesz wywołasz alarm a na placu obok jest pełno wojska (strażnicy przy wejściu-potężne blaszaki) dajesz im się zauważyć biegasz chwilę po tym placu by jak najwięcej strażników cię wypatrzyło. "granat dymny" raz na glebę i teraz przy użyciu sztyletów jak dobrze się ustawisz zaciukasz dwóch wojaków za jednym ciosem (przy jednym granacie śmiało ubijesz 4 gości ) jak tylko dym zacznie zanikać żuć drugim granatem o glebę i ponownie sztylety w ruch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Git sposób. Zrobiłem za pierwszym razem. DziękóweczkaJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Grudzień 2009 Polski Asasyn już sklepach. Klik - http://www.ps3site.pl/polski-asasyn-juz-sklepach/26302/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 4 Grudzień 2009 (edytowane) Assassin's w sklepach a ja niestety chyba faktycznie otrzymam paczkę 9 grudnia :( Edit: @thegrim, ja już zamówiłem więc poczekam, zresztą nie mam na razie czasu aby wyruszyć w świat i kupić AC :P Edytowane 4 Grudzień 2009 przez Bagley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Grudzień 2009 ja olalem ta Biala Edycje w koncu :/ nie bede jak popieprzony czekal do 9 zeby zaplacic 50zł wiecej i dostac figurke :/ a zreszta przy kupnie i tak dostalem naklejke i koszulke gratis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 4 Grudzień 2009 Dialog angielski w polskim Assassins nijak ma się do mimiki twarzy. Przełączyłem na język włoski i poprawa kolosalna. Polskie napisy jakieś takie małe, nie nadążam za nimi. takie tam pierwsze spostrzeżenia po 10 minutach gry :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanry 2 Napisano 4 Grudzień 2009 ja olalem ta Biala Edycje w koncu :/ nie bede jak popieprzony czekal do 9 zeby zaplacic 50zł wiecej i dostac figurke :/ a zreszta przy kupnie i tak dostalem naklejke i koszulke gratis :D A gdzie takie fanty rozdają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Grudzień 2009 A gdzie takie fanty rozdają? w empiku sie wczoraj zalapalem w Krakowie :) a co do polskiej wersji... mam przegrane ok 16h i jakos nie zauwazylem zeby dzwiek nie byl dopasowany do mimiki... moze dlatego, ze bardziej zwracam uwage na napisy, ktore zreszta wcale nie sa za male... usiadlem troche dalej od tv to przez moja wade wzroku musialem ubrac okularki, ale do wielkosci czcionki przyczepic sie nie mozna :/ a jak ktos nie nadaza to proponuje lekcje szybkiego czytania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morfeusz747 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Czyli jest w grze polski dubbing, tak jak w 1? Czy tylko napisy...bo się pogubiłem :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Czyli jest w grze polski dubbing, tak jak w 1? Czy tylko napisy...bo się pogubiłem :tongue: W temacie wszystko już jest napisane na ten temat (coś koło strony wcześniej) CZYTAĆ ludzie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 4 Grudzień 2009 Wam też tak zwalnia gra podczas walki i skakania po dachach? Bo przecież u mnie to masakra, albo laser pada, albo źle wypalona płyta ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 4 Grudzień 2009 Wam też tak zwalnia gra podczas walki i skakania po dachach? Bo przecież u mnie to masakra, albo laser pada, albo źle wypalona płyta ;/ Co prawda nie grałem jeszcze II, ale powiem ci, że w jedynce zdarzało się to co chwila. Wydaje mi się, że to jednak wina gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 4 Grudzień 2009 Kurde z jednej strony kupilbym polska wersje jesli sa napisy, bo nie wszystko zrozumiem po angielsku a pewnie duzo ciekawostek w dialogach, a z drugiej strony boje sie ze nie bedzie wspoldzialal DLC, wiadomo cos o tym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piot 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Napisy są ciut za małe. Dlaczego nie ma dubingu?? w jedynce przecież był zajebisty dubing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack3 0 Napisano 4 Grudzień 2009 To jak w końcu z tą wersją PL ? Jest ten polski dubbing czy tylko napisy ? Bo nie mogę znaleźć precyzyjnej odpowiedzi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach