HarDy 1684 Napisano 13 Grudzień 2009 Właśnie jestem w tej krypcie - masakra... Najpierw podnosisz kratę a później musisz się do niej dostać zanim ta się zamknie i tak cały etap... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 13 Grudzień 2009 czy po przejściu gry można swobodnie biegaćpo mapie (aby odkrywać punkty widokowe itp.)? hmm... dopiero co w grze pojawił mi się motyw z filmikiem od objektu 16 ale bardzo mi sie podoba ^^ można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 13 Grudzień 2009 Hej, Podzielcie sie pomyslami - jak przechodzicie misje, kiedy tzreba kogos "zlikwidowac" bez rozglosu. Ja aktualnie utknalem na takiej jednej, gdzie mam zdjac kolesi pozostajac nie wykrytym ale za kazdym razem w taki czy inny sposob mnie demaskuja - nawet jak zabije kolesia to wtedy podnosi sie alarm i jest "po rybach" pozdro Najlepsza metoda to użycie zatrutego ostrza; podchodzisz, częstujesz delikwenta i spokojnie się oddalasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 13 Grudzień 2009 powiedzcie mi - w wersji PL jest jakis problem bodajze przy 11 chapterze z save'ami... o co to chodzi? pamietam ze autosave jakos nawala i latwo stracic calego save'a... jak to obejsc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 13 Grudzień 2009 powiedzcie mi - w wersji PL jest jakis problem bodajze przy 11 chapterze z save'ami... o co to chodzi? pamietam ze autosave jakos nawala i latwo stracic calego save'a... jak to obejsc? Nie wyłączać gry przy 11 sekwencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 13 Grudzień 2009 powiedzcie mi - w wersji PL jest jakis problem bodajze przy 11 chapterze z save'ami... o co to chodzi? pamietam ze autosave jakos nawala i latwo stracic calego save'a... jak to obejsc? Nie dotyczy to tylko wersji PL. A co do obejścia to nie można wyjść z gry dopóki nie będziemy z powrotem w animusie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DYMDYMUDYM 4 Napisano 13 Grudzień 2009 Może warto skopiować save przy sekwencji 10 ale nie wiem nie próbowałem przeszedłem od 10 do końca , powiedzcie mi jak włożyć pelerynę tą co trzeba do trophy show colors, a co do skakania jak ktoś grał w prince i poprzedniego assasina to nie będzie miał takich problemów, wystarczy w odpowiednim momencie dać gałke w stronę którą chcemy lecieć . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Grudzień 2009 Może warto skopiować save przy sekwencji 10 ale nie wiem nie próbowałem przeszedłem od 10 do końca , powiedzcie mi jak włożyć pelerynę tą co trzeba do trophy show colors, a co do skakania jak ktoś grał w prince i poprzedniego assasina to nie będzie miał takich problemów, wystarczy w odpowiednim momencie dać gałke w stronę którą chcemy lecieć . start - inventory (ekwipunek) i masz auditore cape (pod warunkiem ze zebrales 100 piorek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DYMDYMUDYM 4 Napisano 14 Grudzień 2009 O jej to jeszcze 80 piórek no nic , thx za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 14 Grudzień 2009 Nie dotyczy to tylko wersji PL. yy czyli w sensie ze w wersji PL jest okej i save'owanie dziala poprawnie czy w sensie ze nie tylko w wersji PL wystepuje ten blad? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 14 Grudzień 2009 yy czyli w sensie ze w wersji PL jest okej i save'owanie dziala poprawnie czy w sensie ze nie tylko w wersji PL wystepuje ten blad? :P W sensie że owy błąd to przypadłość tylko polskiej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 14 Grudzień 2009 mam pytanie o ciosy, brakuje mi tego fatality z trailera a w zasadzie to dwóch, jedno to gdy Ezio wielokrotnie przebija przeciwnika ostrzami na dłoni, takie klasyczne zadźganie, drugie wykończenie to z dzidą przerąbaną na pół, wiecie powinien wbijać w szyje. ... o ile wszystko pozostałe mi siada, to tych dwóch nie mogę trafić, wiecie moze jak to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 14 Grudzień 2009 mam pytanie o ciosy, brakuje mi tego fatality z trailera a w zasadzie to dwóch, jedno to gdy Ezio wielokrotnie przebija przeciwnika ostrzami na dłoni, takie klasyczne zadźganie, drugie wykończenie to z dzidą przerąbaną na pół, wiecie powinien wbijać w szyje. ... o ile wszystko pozostałe mi siada, to tych dwóch nie mogę trafić, wiecie moze jak to zrobić? Pierwsze ciosy można wykonać gdy przeciwnik jest "oszołomiony" np. bomba dymną, i musisz zaatakować od przodu, a co do tego 2. ciosu, to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 14 Grudzień 2009 W sensie że owy błąd to przypadłość tylko polskiej wersji. to nie przypadlosc tylko polskiej wersji, wersja angielska takze miala ten sam problem tylko ze zostal zalatany patchem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 14 Grudzień 2009 to nie przypadlosc tylko polskiej wersji, wersja angielska takze miala ten sam problem tylko ze zostal zalatany patchem Czyli w tm momęcie jest to przypadłość polskiej wersji. :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej1998 0 Napisano 14 Grudzień 2009 to jak w rozdziale 11 wyłącze gre to musze od nowa grać. a jak zgram sav'a na pendrajfa i w rozdziale 11 złapie błąd moge usunąć sav'a i zgrać to co z pendrajfa?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 14 Grudzień 2009 to jak w rozdziale 11 wyłącze gre to musze od nowa grać. a jak zgram sav'a na pendrajfa i w rozdziale 11 złapie błąd moge usunąć sav'a i zgrać to co z pendrajfa?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dokładnie tak jak mófish, na wshelki wypadek zgraj to jeszcze z pendrajfa do mixera co by wshystkie błędy przemielić i zahować czysty sejf. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 14 Grudzień 2009 Lepshe pęcie nie sejvovanie w czasie 11 DNA tylko przejście tego DNA całego i zrobienie save po tej sekwencji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 14 Grudzień 2009 Pierwsze ciosy można wykonać gdy przeciwnik jest "oszołomiony" np. bomba dymną, i musisz zaatakować od przodu, a co do tego 2. ciosu, to nie wiem. w prawdzie raz na kilkanaście podejść ale siadło :D .... co do drugiego, to jeszcze nie siadło, ale będziemy próbować. i moje obawy spełniły się, zakończenie AC2 jest niczym z b klasowego amerykańskiego filmu, wiekie rozczarowanie, inna sprawa ze spodziewałem się ostatniej walki w Coloseum, a tego Rzymu to tak pokazali ze niech ich szlak. Nie mniej jednak grę jako samą historię Ezio, uważam za rewelacyjną, i mimo tego słabego zakończenia stawiam w tym roku najwyżej. Gameplay Klimat i Oprawa 100% :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej1998 0 Napisano 14 Grudzień 2009 a co to za mixer ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 14 Grudzień 2009 a co to za mixer ??????? haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 14 Grudzień 2009 BUAUHAHUHAUHUAHUAUHA Przepraszam, nie mogłem :D Z tego co widzę to ACII może powalczyć o tytuł Game of the Year :D Poczekam, aż kumpel przejdzie to wtedy wsiąkne. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 14 Grudzień 2009 ejj a macie jakiś zrozumiały tutorial do szukania tych znaków ( glyphów czy jakoś tak), figórek oraz piórek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Grudzień 2009 a co to za mixer ??????? http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/6/6/00000113566-OsterInspire6SpeedRetractableCordHandMixer2534-large.jpeg ejj a macie jakiś zrozumiały tutorial do szukania tych znaków ( glyphów czy jakoś tak), figórek oraz piórek?? http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-glyphs-and-statuettes-guide/a-20091120161944695091/p-4#puzzle1 tutaj masz jeden, 10 sekund w goglach, a wynikow nie brakowalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 14 Grudzień 2009 ejj a macie jakiś zrozumiały tutorial do szukania tych znaków ( glyphów czy jakoś tak), figórek oraz piórek?? Prościej się nie da: link Mam pytanie. Właśnie dotarłem do Wenecji udało mi się wejść na dwa punkty widokowe a na resztę nie mogę wejść. Trzeba odblokować jakaś zdolność czy coś źle robię? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach