olejander_18 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Potwierdzam wypowiedź przed mówcy, gry typu tekken, vf itd mogą się podobać, jeżeli sie lubi zamiast prawdziwego uderzenia które dochodzi do celu fajerwerki. Nie to żebym był przeciwny takim grą ale niema co się irytować że firma THQ dąży do stworzenia dzieła jak UFC w formie bardzo realnej. Mam nadzieje że nie będzie przypominało tych WWE Raw Czy Smack Down czy jak to sie tam nazywa bo moim zdaniem jest bardzo słabe. 3mam mocno kciuki że jednak dadzą rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 17 Styczeń 2009 Powiem jedno, jak tylko zobaczylem filmik w zeszlym roku to od razu wiedzialem, ze to jest ''must have''. Gierke kupie jak tylko sie ukaze. Juz nie moge sie doczekac kiedy z kumplami przy browarku bedziemy sobie zeby wybijac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewar 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Na mmarocks pojawił się krótki filmik z gameplayu walki franklin vs henderson: http://www.mmarocks.pl/?p=7822 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewar 0 Napisano 31 Styczeń 2009 (edytowane) Na głównej stronie gry jest nowy trailer prezentujący walkę BJ Penn vs St Pierre, filmik ciekawy, a walka dzisiaj w nocy oj będzie się działo i w grze i podczas walki :) http://www.ufcundisputed.com/#/video Edytowane 31 Styczeń 2009 przez lewar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojna 0 Napisano 1 Luty 2009 Czy to znaczy, ze w grze bedzie tylko 8 zawodnikiow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 1 Luty 2009 [uFC 94] Georges St. Pierre vs B.J Penn (2009-01-31) Czy to znaczy, ze w grze bedzie tylko 8 zawodnikiow? Zerknąłeś kiedykolwiek na pierwszy post w tym temacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 2 Luty 2009 Szkoda, że Nastuli nie będzie (był z Pride'a) - judo to najlepszy styl walki jak dla mnie;) i naszym mistrzem bym was wszystkich rozwalił;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) Nastula bedzie w Tancu z Gwiazdami Edytowane 2 Luty 2009 przez AdamRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 2 Luty 2009 Nastula bedzie w Tancu z Gwiazdami Swoim tańcem rzuci nas wszystkich na kolana lol Widać chłopak szuka swojego miejsca w życiu. Moim zdaniem lepiej by zrobił otwierając jakąś szkołę judo;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 17 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pMSO1NS-hBM <-- UFC 2009 Undisputed PlayStation 3 Gameplay Spodziewałem się czegoś lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 NG 0 Napisano 17 Luty 2009 filmik już dość dawno widziałem ;D gra wygląda świetnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 17 Luty 2009 Pewnie kupie te gre, choc denerwuje mnie to sztuczne zachowanie sie zawodnikow i znikajaca krew. Szkoda ze nie ma Kimbo, Fedorovicza czy Emalienko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 18 Luty 2009 Pewnie kupie te gre, choc denerwuje mnie to sztuczne zachowanie sie zawodnikow i znikajaca krew.Szkoda ze nie ma Kimbo, Fedorovicza czy Emalienko... takich zawodników zostawiają sobie na DLC pewnie. Gry nie są robione dl naszej przyjemności tylko dla zysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojna 0 Napisano 21 Luty 2009 Kiedy wychodzi gra? Miala wyjsc pod koniec lutego czyli jakos teraz, ale nic jeszcze nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 21 Luty 2009 Gra zaliczy poślizg, będzie bodajże w maju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiChu 0 Napisano 2 Marzec 2009 przewidziana premiera w Europie 29.05.2009, dla tej gry kupilem ps3, dla fanow mma pozycja obowiazkowa!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 2 Marzec 2009 poczekamy zobaczymy ja mowie ze to nie wypał ale kupie bo jestem fanem mma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 2 Marzec 2009 Jesli nei zrypa sterowania tez pewnie kupie ;) mordobicia sa git a tu jeszcze UFC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 NG 0 Napisano 3 Marzec 2009 Gra będzie świetna szczególnie moją uwagę przykuły submissiony różne ;D łaaał!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 3 Marzec 2009 Widziałem gameplay na youtubie ... Nie podoba mi się w ogóle , jacyś sztywni ci fighterzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 4 Marzec 2009 Ale was w to będę prał... już się doczekać nie mogę... W realu jestem mistrzem walki w klatkach... ...schodowych;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cycek 0 Napisano 9 Marzec 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 10 Marzec 2009 Teraz zdaję się to być mocno powerskie :D Wolałbym to kupić niż SF IV . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cycek 0 Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) Kolejny materiał z gry. Tym razem poznamy poszczególne style występujące w grze. Jest ich 6: - 3 ze stójki - 3 z grapplingu Filmiki do oblookania: http://www.mmarocks.pl/?p=10656#more-10656 Edytowane 15 Marzec 2009 przez cycek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 15 Marzec 2009 Ogólnie mogę śmiało stwierdzić że trenuje MMA około 2 lat :) ale z przerwami . Te filmiki co pokazałeś są bardzo realistyczne w ogóle że mmarocks wyraziło takim czymś zainteresowanie :) genialne . :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach