wonder 0 Napisano 26 Styczeń 2009 tam gdzie taniej :turned: czyli w większości przypadkach na allegro :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) Krótko- Burnout Paradise vs. Colin Mcrae DIRT ??? :teehee: Edytowane 26 Styczeń 2009 przez kuchar95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 26 Styczeń 2009 Motorstorm: Pacific Rift :) Jezeli nie możesz to Burnout: Paradise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 26 Styczeń 2009 Midnight Club: Los Angeles :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Ale spośród tych dwóch .... :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 26 Styczeń 2009 Krótko- Burnout Paradise vs. Colin Mcrae DIRT ??? :teehee: Zdecydowanie Burnout Paradise... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 26 Styczeń 2009 To tak jak napisałem: Byrnałt:Paradajs (Burnout) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Styczeń 2009 Ale spośród tych dwóch .... :teehee: no zależy, czy bardziej podoba Ci się jazda po mieście i wyścigi w ruchu ulicznym, czy rajdy i rallycross... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 26 Styczeń 2009 Jako że jestem "świeżo upieczonym" użytkownikiem PS3 mam do was pytanko. Jaką grę bardziej polecacie, Uncharted: Drake's Fortune, czy Heavenly Sword?// od admina: temat ten zostawiam, by każdy mógł zadać podobne pytanie - ostatnio mnoży się na forum tego typu wątków, które moderatorzy tak czy tak wywalają! Jesli lubisz strzelac i ogladac przerywniki zmontowane jak w filmie przygodowym polecam uncharted ale decyzje zostawiam tobie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 27 Styczeń 2009 No a w dircie są tylko wyscigi w tereneie czy tez po asfalcie, sniegu itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziendal 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Potwierdzam demo pokazuję wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 27 Styczeń 2009 Zdecydowanie Burnout Paradise... :) BURNOUT ,ze względu na FUN !!! ,dodatki,wypadki,loty,ppppppprrrrędkośc .......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 27 Styczeń 2009 No a w dircie są tylko wyscigi w tereneie czy tez po asfalcie, sniegu itp. po asfalcie są, po śniegu chyba nie...przynajmniej ja nie widziałem na żadnym filmiku, trailerze - gry nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 27 Styczeń 2009 Z tego co wiem to po śniegu też można... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No_1 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Killzone 2 czy F.E.A.R. 2 Jestem początkującym, konsole dzisiaj zamawiam, w F.E.A.R. grałem na kompie i wiem o czym jest, a killzone widziałem tylko na filmikach i recke przeczytałem z PSX, ale nic poza tym... A kasy mam na tylko jedno z tych 2 tytułów... Które da mi więcej frajdy?? :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 27 Styczeń 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 27 Styczeń 2009 No przeciez proste ze killzone ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 27 Styczeń 2009 No przeciez proste ze killzone ;d Popieram przedmów(cę/ów)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) Killzone 2 czy F.E.A.R. 2Jestem początkującym, konsole dzisiaj zamawiam, w F.E.A.R. grałem na kompie i wiem o czym jest, a killzone widziałem tylko na filmikach i recke przeczytałem z PSX, ale nic poza tym... A kasy mam na tylko jedno z tych 2 tytułów... Które da mi więcej frajdy?? :biggrin: Zdecydowanie KZ2... Najlepsza strzelanka :) Edytowane 27 Styczeń 2009 przez Dazidek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bbyykk 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Killzone 2 czy F.E.A.R. 2Jestem początkującym, konsole dzisiaj zamawiam, w F.E.A.R. grałem na kompie i wiem o czym jest, a killzone widziałem tylko na filmikach i recke przeczytałem z PSX, ale nic poza tym... A kasy mam na tylko jedno z tych 2 tytułów... Które da mi więcej frajdy?? :biggrin: heh według mnie głupie porównanie co wybrać 99% graczy wybrało bym KZ2 heh nie bądź tym 1% po za tym Killzone to kultowy tytuł dla PS3 porównywalnie sławny jak Halo dla Klocka. heh jak kupisz F.E.A.R. 2 to itak pewnie w niedalekiej przyszłości zagrasz w KZ2 bo taki tytuł nie może Cie ominąć :) Btw. jeszcze jedno widzę że w F.E.A.R. grałeś na kompie to pewnie zdajesz sobie z tego sprawę że na padzie się gra zdecydowanie trudniej niż na kompie (klawa + mysz) Pozdrawiam i w 100% polecam KZ2 nie zawiedziesz się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Styczeń 2009 Oczywiście, że KZ2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 27 Styczeń 2009 No już koledzy wyżej powiedzieli :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No_1 0 Napisano 27 Styczeń 2009 OK, więc postanowione, K2. A wiem że trudniej bo już miałem PS3, ale wymieniłem się za kompa... a teraz mam kompa i W pon PS3 ;] Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 30 Styczeń 2009 witam. mam dylemacik Far cry 2 czy Resistance 2, czy Metal gear solid 4?? Sam nie wiem A tak w ogole to kto poradzi cos podobnego do Tomb Raider Underworld?? P.S. Mercenaries 2 dobra gierka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 30 Styczeń 2009 witam. mam dylemacik Far cry 2 czy Resistance 2, czy Metal gear solid 4?? Sam nie wiem Zależy jaki typ gry lubisz - mgs to jednak skradanka, i nie każdemu może podejść w gusta (ja mimo, że nie grałem we wcześniejsze inkarnacje [poza jedynką] grę przeszedłem z zapartym tchem. Far Cry 2 - afryka afryka afryka, gra w sumie niezła, i ma świetny edytorek. R:2 - kontynuacja jedynki. Jeżeli nie grałeś w jedynkę, odpuść sobie. Tylko dla fanów ostrego strzelania online (a i to dosyć wątpliwe, bo klimaty dość specyficzne). Demo jedynki jest na PSN store - sprawdź, zanim zakupisz. No chyba, że poczekasz do końca lutego na Killzone 2 - absolutny "must have". A tak w ogole to kto poradzi cos podobnego do Tomb Raider Underworld?? Uncharted: Drake's Fortune P.S. Mercenaries 2 dobra gierka?? Kaszana. Szkoda keszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach