Skocz do zawartości
Szympek

"Co wybrać?"

Rekomendowane odpowiedzi

Nxtfun napisał:
Czy ta gra (MGS) bardziej skłania się ku strzelance, skradance lub przygodówce?

wszystko zależy od Twojego stylu gry - możesz mordować wszystkich, jak popadnie, albo przechodzić misje, aby nie zostać zauważonym. Dla mnie grę opłaca się kupić, nawet jak nie miałeś kontaktu z poprzednimi częściami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Nxtfun napisał:
Mam pytanie... Może się wydawać dla Was głupie ale...

Czy warto kupić MGS4?

Ale chciałbym podkreślić, że na przykład Killzone II chyba na pewno nie kupię bo NIE LUBIĘ STRZELANEK! ( :shok: )(Jeden z powodów dla których kupiłem PS3: jest więcej ciekawych gier nie-strzelanek) W uncharted sposób strzelania mi nie przeskadzał. To moja pierwsza stacjonarna konsola w życiu i nie nawykłem do dokładnego sterowania gałką. Czy to nie utrudni mi gry MGSa? Ściągnołem ostatnio demo mirrors edge i bardzo się zawiodłem. Nie potrafiłem sterować postacią (nie tak jak być powinno), a "niestety" bardzo oczekiwałem tej gry :unsure: . Czy ta gra (MGS) bardziej skłania się ku strzelance, skradance lub przygodówce? Wiem, że jest to podobno najlepsza gra na PS3, ale boję się, że sterowanie wszytsko zepsuje.

Czy warto kupić? Raczej tak :P

Do sterowania będziesz musiał się oczywiście przyzwyczaić...

Ta gra ma wszystkiego po trochu czyli: strzelanie, skradanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

za Tydzien zaczynam ferie i mam maly dylemat;)

mam 200 zł i tak myslalem by sprawic sobie mala niespodzianke:P I nie wiem n a co sie zdecydowac

1)Bioshock

2)Death Space

3)MGS

i do kazdego dodatek do LBP z PSS

4)Eye of judgment + kamera i jakis zestaw kart ale nie wiem czy graja w to jeszcze w sieci...

5)Killzone 2 ale to juz bedzie koncowka ferii;/ wrecz na ostatni dzien dojdzie...

a w ostatecznosci moge dolozyc i kupci

6)guitar Hero III

Pomozcie:)

Edytowane przez rafalsky_90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych gierek najbardziej poleciłbym MGS4. Ja na Twoim miejscu brałbym Burnouta + Motorstorm Pacific Rift, a jak nie chcesz się zajeździć na śmierć to może FIFĘ, albo Star Wars: TFU. Te gry na pewno starczą na dłużej niż ferie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyscigi nie dla mnie:P mam MS i narazie styka:) ALe SW nawet przez myśl mi nie przeszly^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rafalsky_90 albo MGS albo Bioshock. Sam ostanio skończyłem Bioshocka i zajęło mi to trochę czasu także na ferie będzie on idealny. Mogę Ci go nawe sprzedać (black market) :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rafalsky jeżeli nie chcesz czekać to bierz Bioshock, a jeżeli jesteś cierpliwy to poczekaj na ten tytuł KZ2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Motorstorm Pacific Rift! Sam chce kupić tą grę, jest świetna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MGS'a weź albo czekaj na killzone, chyba po feriach też będziesz grał...? co do EOJ to na 200zł się nie skończy więc nie baw się w to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam.

Noszę się z zamiarem zakupu jakiejś przygodówki, albo gry akcji (jak to mówią recenzenci) na PS3.

Miałem otrzymać Burnouta, ale gdzieś zaginął w akcji (czyt.: poczta zje...zepsuła sprawę).

Myślę nad Uncharted bo jeszcze w niego nie grałem, ale słyszałem że bardzo dobry.

Albo Metal Gear Solid4, chociaż to już mniej przygodówka, ale chcę po prostu nakreślić sprawę czego mniej więcej szukam.

FPP raczej odpadają. Wolę coś bardziej z widokiem TPP. Myślę właśnie, który tytuł by mnie zadowolił.

Tomb Raider odpada tongue.gif Nie przepadam za panią Croft jakoś specjalnie, szczególnie jak mam za nią tyle złociszy dać smile.gif

Szkoda, że nie ma żadnego Crasha jeszcze na PS3, jakby nie patrzeć to była maskotka PS'a od zawsze.

No ale może szykują nam coś specjalnego.

Także liczą na waszą pomoc przy wyborze, oraz jakieś dodatkowe propozycje.

Waham się nad:

- Uncharted

- Metal Gear Solid 4

Pozdrawiam.

Edytowane przez Patricko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem Uncharted i nie żałuję.

Gra jest naprawdę świetna. Grafika i miodność gry są świetne.

Nie żałuję i kto nie grał to musi koniecznie nadrobić zaległość.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Patricko napisał:
Nie żałuję i kto nie grał to musi koniecznie nadrobić zaległość.

Jest jeszcze ktoś taki? :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm prawde powiedziawszy mam wszystkie i w kazda gralo mi sie dobze ale.....

Uncharted: Drake's Fortune - najlepsza gra z tych 4. Swietna grafa i przygoda, no i nie jest az tak krotka.

Heavenly Sword - bardzo fajna gierka, ladna grafa ale niestety jest krotka.

Mercenaries 2: World in Flames - coz gra nie jest za rewelacyjna ba nawet nie jest dobra ale najdluzsza z tej 4. Jest i online.

Condemned 2: Bloodshot - gra jest fajna i ciekawa ale nie starcza na dlugo.

Ja wybral bym bez watpienia Uncharted a nastepnie pomyslal o Heavenly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz ale myślę że wybiore Merca 2 bo neta narazie nie bede mial a to bedzie moja jedyna gierka wiec wolalbym aby byla dluga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No skoro tak mowisz wiec wez te. Ale wiedz ze grafika jest mocno przecietna i mnustwo bugow jednak mozna sie przy niej dobze pobawic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Bazgan napisał:
dzieki za odpowiedz ale myślę że wybiore Merca 2 bo neta narazie nie bede mial a to bedzie moja jedyna gierka wiec wolalbym aby byla dluga

I co z tego, że długa? Przy tej grze będziesz się nudził więc nie wyjdziesz na tym dobrze :P Bierz Uncharted...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Bazgan napisał:

jak chcesz długą grę bez online to weź GTA4 albo Burnouta. Bo co z tego, że będziesz w Mercenaries 2 grał długo, jak się będziesz nudził ? Albo FIFĘ/PES - te gry też na pewno starczą na długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam do was pytanie czy X360 czy PS 3.

Na xboxie każda gra ma tryb LIVE (Ja uwielbiam Multi) i właśnie nie wiem jak to jest z PS 3, też każda gra ma multi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  Vik napisał:
A ja mam do was pytanie czy X360 czy PS 3.

Na xboxie każda gra ma tryb LIVE (Ja uwielbiam Multi) i właśnie nie wiem jak to jest z PS 3, też każda gra ma multi ?

nie zadawaj na forum o ps3 pytan "ps3 czy x360" :o kazdy ci tu powie ze ps3. wiec pytanie skad inad dziwne i mao przemyslane. co do multi to xlive jest platny przez co lepszy niz net na ps3. a co do wyboru samej konsoli kieruj sie tylko i wylacznei grami, w co wolisz pograc w gearsy czy mgs, a mzoe kz. moze fable. nei wazne na czym tylko w co ;) a gry z multi sa w wiekszosci te same na obu konsolach (nie liczac exclusive).

Edytowane przez c00kiemonstah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Vik napisał:

to powiedz mi jak na tym super LIVE z Xboxa odpalić mulitplayer w Dead Space albo Prince of Persia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z tym kazda to chyab przesadzil ^^ ale to akurat tak samo na obu konsolach ;) a co do wczesniejszego wpisu nie ma co sie zastanawiac jesli jeszcze nie podjeta decyzja... Uncharted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.