kill 10044 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ciężko teraz o długą grę. Jak już to np. Fallout 3. LBP można skończyć jednego popołudnia, a potem grać w levele innych graczy do końca świata. Mi osobiście znudziło się drugiego dnia. No chyba, że masz zamiar samemu dłubać w edytorze to wtedy tak. Dość długo gra się w Residenta 5 , co prawda skończenie zajmuje jakieś 9 godzin, ale odkrywanie licznych sekretów gry powoduje, że ten czas conajmniej można liczyć x3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamasaki1994 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Aha ALe moze dacie inne jeszcze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Możesz łyknąć Obliviona bo to równie długa gra co Fallout. Tylko uważaj na edycję GOTY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ciężko teraz o długą grę. Jak już to np. Fallout 3. LBP można skończyć jednego popołudnia, a potem grać w levele innych graczy do końca świata. Mi osobiście znudziło się drugiego dnia. No chyba, że masz zamiar samemu dłubać w edytorze to wtedy tak. Dość długo gra się w Residenta 5 , co prawda skończenie zajmuje jakieś 9 godzin, ale odkrywanie licznych sekretów gry powoduje, że ten czas conajmniej można liczyć x3. Ja kupiłem Residenta 5, przeszedłem na Normalu w niecałe 9 godzin, i nie nudzi mi się nadal, gram z kumplem na Veteranie, a sam Amatora zaliczam dla kasy i skarbów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ciężko teraz o długą grę. Jak już to np. Fallout 3. LBP można skończyć jednego popołudnia, a potem grać w levele innych graczy do końca świata. Mi osobiście znudziło się drugiego dnia. zależy, czy przechodzi raz bez kombinowania i koniec, czy chce pozdobywać trofea i zaliczyć 100% gry, wtedy przechodzenie poziomów bez straty życia i później tych dodatkowych, a później jeszcze zbieranie naklejek starcza na zdecydowanie więcej niż popołudnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 witam. znowu wybór :) 'ghost recon 2' czy 'COD 3' czy 'medal of honor airbone'?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handymanny 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 GT5P, czy RR7????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam! Tym razem to i ja muszę się poradzić was w kwestii wyboru gry, mam lewe 60 zł a że nie mam co z nim zrobić to kupie którąś ze starszych gier. Zastanawiam się nad: Army Of Two, Resistance, Uncharted: Drakes Fortune, The Darkness i The Bourne Conspirancy. Mile widziany byłby tryb multiplayer ponieważ lubię sobie powalczyć w sieci oraz ciekawy nie zbyt liniowy tryb Single Player. Powiedzcie mi która z tych gier byście wybrali i dlaczego gdyż będę sugerował się wasza opinią. Pozdrawiam! :ok: Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez EvilGucio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Kwiecień 2009 GT5P, czy RR7????? RR7 to najwiekszy chłam jaki widziałem, model jazdy jest tak zwalony że szkoda gadać, bez zastanowienia bierz GT5P @EvilGucio Resistance, Uncharted Mile widziany byłby tryb multiplayer Resistance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej001 10 Napisano 22 Kwiecień 2009 RR7 to najwiekszy chłam jaki widziałem, model jazdy jest tak zwalony że szkoda gadać, bez zastanowienia bierz GT5P Mam odmienne zdanie w tej kwestii :) Z resztą porównywanie czystego arcade (RR7) do niby symulatora (GT5p) jest trochę dziwne. W RR7 zdobycie wszystkiego to ok.40 godzin grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Kwiecień 2009 Jeśli ktoś jest fanem driftu to może mu w jakiś sposób przypaść gra do gustu. Zastanawia mnie tylko, jakim cudem samochód po wejściu w zakręt z poślizgiem, może być wyprzedzony przez włąsny tył :D jak to ma miejsce na tym filmiku w 52 sekundzie, model jazdy jest zwalony na maxa, frajde z gry może czerpać tylko max 7 latek :D http://www.gametrailers.com/player/15102.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Kwiecień 2009 Myślę, że jakbyś miał grać w RR z kumplami i piwkiem w jakiejś zadymionej knajpie, to Twoje zdanie by się diametralnie zmieniło. Taka to już uroda tej gry. Natomiast GT5 w tej scenerii ? FAIL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Kwiecień 2009 Tak, tylko że handymanny bedzie grał na kwadracie :) Szczerze powiedziawszy, każde fliperowe wyścigi oferują dużo lepszą grywalność. Jak już wspomniałem, gra dla max 7 latka. e: obstawiam że nawet w największej spelunie, więcej osób stałoby koło automatu z GT5P niż RR7 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Mam do was pytanie jakis czas temu zostalem postawiony przed decyzja, mgs4 a wlasiwie mgo, czy kz2. strasznie robi mnie mgo ale ten dodatek scene expansion, nie mam pojecia czy jest dostepny w Polsce. Natomiast kz2 zachwycil mnie grafika i wogole mi sie bardzo podoba. Nie mam pojecia co wybrac, po pierwsze niewiadoma z tymi dodatkami w Polsce do mgo, po drugie kz2 troche drozszy:D Poradzcie cos dzieki z gory:d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ciężki orzech, dwie równie dobre gry z równie dobrym multi, jednak dłuższym singlem wygrywa KZ2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Kwiecień 2009 A ja bym właśnie obstawiał, że singlem wygrywa MGS. Natomiast MGO odrzuciło mnie, po prostu nie byłem w stanie tego przełknąć, co nie oznacza, że Tobie się nie spodoba. Po prostu dość specyficzna rozgrywka. O K2 nie będę się wypowiadał, bo pewnie moje zdanie w tej materii znasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ciężki orzech, dwie równie dobre gry z równie dobrym multi, jednak dłuższym singlem wygrywa KZ2 A wiesz moze cos na temat owych dodatkow i ich dostepnosci w kraju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Kwiecień 2009 W MGS4 nie ma singla :) bardziej zalatuje to na interaktywny film, dodatki są na UK PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Q-n8dl6dJHM - może ta recka pomoże ci się zdecydować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 22 Kwiecień 2009 ja bym obstawiał mgs :) co do dodatków do mgo to nie wiem jak jest teraz ale jeszcze nie dawno w pl nie dało się kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Dzieki chlopaki podjalem decyzje, dzieki wielkie i pozdrawiam! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 24 Kwiecień 2009 Mam tylko 1 pada, wiec przydalo by sie cos jeszcze. A wiec Frag FX v2 czy pad DS3. Dodam, ze jestem fanem FPS. W wyscigi gra tylko brat... THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 24 Kwiecień 2009 Jesli chcesz zrobić przyjemność sobie , to proste ze DS 3, a jesli bratu to Frag FX'a, chyba logiczne, na początku zakup sobie pada, żebyś miał komplet, a pozniej mysl o kierownicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Kwiecień 2009 zastanów się jeszcze, czy będzie miał brat w co grać na tej kierownicy. Bo jazda w GRIDzie to wątpliwa przyjemność, a GT5P szybko się kończy i nudzi. Jeśli macie PC niezłego to zmienia postać rzeczy, bo tam fajnych ścigałek jest masa. Jeśli tylko do PS3 to lepiej poczekać na premierę GT5 - może do tego czasu będą nowe modele kierownic, albo obecne stanieją. Najlepiej kup DS3 i Pro Evolution Soccer albo FIFĘ - na pewno oboje będziecie zadowoleni z meczy między Wami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 25 Kwiecień 2009 A jak wygląda to cenowo - DS3/FragFX v2 ? Domyślam się, że pad ze 140, frag 300 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach