Skocz do zawartości
Szympek

"Co wybrać?"

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też mam pytanie co wybrać na ps3 mam obliviona i killzone. Kupuję sobie fragafx v2 wiem jak go ustawić (przy killzone2 pokombinuje wiem że się da) a chce sobie kupić teraz CoD 4 lub CoD 5 lub Resistance 2 oraz do którejś z tych gier Army of Two? Chodzi mi o jakąś strzelanke.

Co wybrać czy może coś innego kupić?

Czy ludzie jeszcze grają w Army of Two

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja też mam pytanie co wybrać na ps3 mam obliviona i killzone. Kupuję sobie fragafx v2 wiem jak go ustawić (przy killzone2 pokombinuje wiem że się da) a chce sobie kupić teraz CoD 4 lub CoD 5 lub Resistance 2 oraz do którejś z tych gier Army of Two? Chodzi mi o jakąś strzelanke.

Co wybrać czy może coś innego kupić?

Czy ludzie jeszcze grają w Army of Two

Ja bym wziął Resistance2 - dla mnie gierka miodzio(mimo błędów w multi czyt. respawny ) Będziesz bardzo zadowolony bo dużo ludzi jeszcze w multi gra...mimo premiery k2. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Własnie kupilem sobie play station 3 i gierke pro evolution soccer 3. Chcialem zagrac w nia przez internet jednak nie potrafie. Wytlumaczy mi ktos krok po kroku co robic aby zagrac w ta gierke w sieci. Jestem z tego kompletnie zielony. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pro evolution soccer 2009 a nie 3 (sorki za blad )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak grac w PES2009 ale raczej normalnie sie gra robisz konto na necie na ps3 i grasz po prostu. A jeszcze mam pytanie w CoD4 ludzie nadal grają przez neta bo słyszałem że świetnie się gra na fragu w niego a nie wiem jak w resistance 2? Moze obie kupie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby w pes 2009 zagrac przez internet to trzeba bedzie "konami id" i "game id" tworzyć. ale na forum gdzies sie to przewijalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię o obydwu :) Tylko czy cena dobra :) Widziałem taniej, ale teraz właśnie nie widzę, więc chyba kupie. Jeszcze czaje się na Burnouta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym brał cod5 mnie ta gra rzuciła na kolana do tego stopnia ze nawet zdobyłem w niej platyne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też się zastanawiałem nad cod 5, ale wole czasy bardziej współczesne niż II wojna i te klimaty, dlatego wezmę CoD4 i może Resistence 2. Jakby coś to mogę Resistence sprzedać jeszcze po całkim niezłej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Za jakiś czas będę organizował u siebie małą imprezę (do 6 osób ) i potrzebuję jakiejś gry imprezowej. Zastanawiałem się co lepiej będzie pasować: - SingStar, Buzz czy LittleBigPlanet?

Edytowane przez JibrilPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej Singstar. W niego nie trzeba umieć grać :P Z Buzzem niby też jest prosto, ale jednak kobiety potrafią się zamotać jak mają 5 przycisków do obsłużenia. Jakby to był jeden drążek... no to inna historia... ::P

LBP odpada imo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Motorstorma na pewno, Prologa...za 30zł bym brał, ale za 60zł nie - jest po prostu zbyt krótka...

Dokładnie, czytałem o GT5 zbyt krótka, wezmę moto i burnouta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam za kilka dni mam zamiar kupic plejke ale mam nie maly metlik w glowie poniewaz do wyboru mam szeroka game konfiguracji konsolki ktora najbardziej Wam odpowiada? wszelakie propozycje beda brane pod uwage :) z gory dzieki

1. SONY Playstation 3 80GB + (Killzone 2)

2. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Uncharted Drakes Fortune + Motorstorm)

3. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Uncharted Drakes Fortune + Need For Speed Pro Street)

4. SONY Playstation 3 80 GB + Metal Gear Solid 4

5. SONY Playstation 3 80 GB + Gran Turismo 5 Prologue

6. SONY Playstation 3 80 GB + Singstar

7. SONY Playstation 3 80 GB + Grand Theft Auto IV

8. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Ratchet and Clank Tools of Destruction + Fifa 08)

9. SONY Playstation 3 80GB + (Motorstorm + Ratchet and Clank Tools of Destruction + Ratchet and Clank Quest for Booty)

10. SONY Playstation 3 80GB + (Uncharted Drakes Fortune + Resistance Fall of Man)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
witam za kilka dni mam zamiar kupic plejke ale mam nie maly metlik w glowie poniewaz do wyboru mam szeroka game konfiguracji konsolki ktora najbardziej Wam odpowiada? wszelakie propozycje beda brane pod uwage :) z gory dzieki

2. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Uncharted Drakes Fortune + Motorstorm)

3. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Uncharted Drakes Fortune + Need For Speed Pro Street)

8. SONY Playstation 3 80 GB Starter Pack (Ratchet and Clank Tools of Destruction + Fifa 08)

9. SONY Playstation 3 80GB + (Motorstorm + Ratchet and Clank Tools of Destruction + Ratchet and Clank Quest for Booty)

10. SONY Playstation 3 80GB + (Uncharted Drakes Fortune + Resistance Fall of Man)

Oczywiście pozycja nr.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście zestaw numer 4. Metal Gear Solid 4 to podstawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jesteś fanem Metal Gear Solid to bierz zestaw 4.

Osobiście polecałbym albo pierwszy zestaw (jeżeli zamierzasz grać przez sieć) albo numer siódmy. Pozycja dziesiąta też jest ciekawa jeżeli chciałbyś mieć na początku więcej gier do grania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.