Wronator 1 Napisano 27 Lipiec 2009 (edytowane) A teraz ja: Call of Juarez czy Call of Duty: WaW ? CoD WaW Call of Juarez :D Hmm chyba się skuszę. 160 to nie tak źle biorąc pod uwagę, że na giełdzie była jedna sztuka za 80zł+inFAMOUS... Rzeczywiście cena okazyjna. I do tego w folii :biggrin: Edytowane 27 Lipiec 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Lipiec 2009 Dobra kupiłem teraz czekać na przesyłkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 27 Lipiec 2009 Daj znać jak gierka dojdzie, czy fajna, jak z grafa i w ogóle.... :) PS. Sory, że nie na temat, ale musiałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 27 Lipiec 2009 Nie wiem czy dobry temat ale czy jest podobna gra do Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure na PS3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Lipiec 2009 Eeee Nic mi o takiej grze nie wiadomo na PS3 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
breaker19 0 Napisano 27 Lipiec 2009 No no podaj jakiś link z filmikiem o tej grze albo screeny czy coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Lipiec 2009 To gierka o Graffiti i mazaniu po scianach Urzędu Miasta :) Nie ma czegos takiego na konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 28 Lipiec 2009 Witam :).... Midnight Club Los Angeles czy Far Cry 2? Dodam że te gatunki gier pasjonują mnie w takim samym stopniu, przez co trudno dokonać trafnego wyboru. Każda z rych gier reprezentuje wysoki poziom... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Witam :) .... Midnight Club Los Angeles czy Far Cry 2? Dodam że te gatunki gier pasjonują mnie w takim samym stopniu, przez co trudno dokonać trafnego wyboru. Każda z rych gier reprezentuje wysoki poziom... :P Ja bym brał Midnight Club. Far Cry 2 jest moim zdaniem strasznie nużący a jego kolorystyka powoduje u mnie odruch wymiotny :sick: Edytowane 28 Lipiec 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 28 Lipiec 2009 Witam :) .... Midnight Club Los Angeles czy Far Cry 2? Dodam że te gatunki gier pasjonują mnie w takim samym stopniu, przez co trudno dokonać trafnego wyboru. Każda z rych gier reprezentuje wysoki poziom... :P Far Cry 2 jest strasznie długi i nieprzeciętnie nudny! Ja bym brał Midnight Club. Far Cry 2 jest moim zdaniem strasznie nużący a jego kolorystyka powoduje u mnie odruch wymiotny :sick: Haha! Z tym odruchem wymiotnym to Ci się udało! :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 28 Lipiec 2009 a bad company ma co-op-a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 28 Lipiec 2009 W Midnight Club Los Angeles co prawda nie grałem... Ale mogę Ci powiedzieć że mam FC2... I właśnie dziś albo jutro go wymieniam... Ze screenów wyglądała fajnie, z recenzji którą przeczytałem też odebrałem ją na "+", a nie było czasu żeby na forach o niej poczytać (wyrwałem ją po taniości z "kończących się" na Allegro) i teraz trochę żałuję... mogłem coś innego wziąść.... Fakt, otwarte przestrzenie są... Ale poza tym monotonia, monotonia, monotonia.... FC2 i AC Ubisoft zraził mnie do siebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 28 Lipiec 2009 Midnight Club. Far Cry 2 jest dla mnie porażką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 28 Lipiec 2009 A ja FarCry2 sobie chwale :D Fajny sandboxik trochę nudnawy, ale wciągający i do tego w ładnej oprawie graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
breaker19 0 Napisano 28 Lipiec 2009 No gdyby fabule podciągnęli to gra była by znacznie lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 28 Lipiec 2009 Cóż to raczej padnie na Midnight'a, aczkolwiek jest on trudno dostępny... Sam już nie wiem :/ Mnie także kuszą recenzje ku Far Cry... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 28 Lipiec 2009 to kupuj,tobie może się spodobać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 29 Lipiec 2009 czy bad company ma co-op????????????????????????????????????????????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 29 Lipiec 2009 czy bad company ma co-op????????????????????????????????????????????/ Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) "Tomb Raider Underworld" czy "The Godfather II" ?? Czy Ojciec Chrzestny w wersji PL ma trofea? (pytam na wszelki wypadek bo z Falloutem była kicha) Edytowane 29 Lipiec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
breaker19 0 Napisano 29 Lipiec 2009 The Godfather 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Lipiec 2009 "Tomb Raider Underworld" czy "The Godfather II" ?? Jak lubisz TR, to ta część jest naprawdę bardzo fajna. Stawiam ją zaraz za Anniversary i Czwórką. Poza tym... banalna platynka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 29 Lipiec 2009 Choć podobają mi się klimaty "Gofather'a", to zakupem tej gry osobiście się wstrzymałem... Czekam na Mafię II :teehee: Ale TR: U mogę Ci polecić, choć "kamerka" czasem denerwuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) Polski Ojciec Chrzestny 2 ma trofea. Co prawda, recenzje pokazują, że nie warto jej kupić, ale za 50zł czemu nie, trzeba czekać, podobno platyna łatwiutka. Teraz totalna posucha więc chciałbym zagrać w jakis starszy tytuł, ale nie wiem w jaki i dlatego zwracam się do was. Nie lubię się bać więc Res2, RE5 odpadają, nie lubię RPG. Czy jest jakas gra która spełni moje wymagania, chciałbym się zmiescić w budżecie ok.130zł :) Edytowane 29 Lipiec 2009 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 29 Lipiec 2009 "Tomb Raider Underworld" czy "The Godfather II" ?? Ja bym brał TR : U. The Godfather jest strasznie prosty i przez to nudny więc Tomb Raider jest moim daniem lepszym pomysłem. No i podobno w tej części nawet zagadki logiczne dają radę... Teraz totalna posucha więc chciałbym zagrać w jakis starszy tytuł, ale nie wiem w jaki i dlatego zwracam się do was. Nie lubię się bać więc Res2, RE5 odpadają, nie lubię RPG. Czy jest jakas gra która spełni moje wymagania, chciałbym się zmiescić w budżecie ok.130zł :) RE5 nie jest wcale straszny więc nie wiem czy nie jest to taki zły pomysł. Jeśli jeszcze nie posiadasz to wziąłbym na twoim miejscu Prototype lub właśnie RE5... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach