TimanTi 1 Napisano 21 Lipiec 2009 Ja też ostatnio była za 109zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 21 Lipiec 2009 Ale niestety już niema w takiej cenie :( 150zł i to z okładką w innym języku prawdopodobnie..... Ale nieważne, podjąłem decyzję- kupię Resistance 1 i 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) CoD:WaW jak dla mnie to gra warta tej ceny. Poza tym na różnych forach znalazłbyś ten tytuł w znacznie mniejszej cenie. Resistance to podobno b.dobra gra, ale nie starczy Ci na długo, bo multi jest beznadziejne. Co innego CoD, który jest dla mnie teraz jednym z najlepszych shooterów na rynku. Ale to moje zdanie i niekoniecznie musisz podzielać moją opinię :) Edytowane 21 Lipiec 2009 przez Seba1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 21 Lipiec 2009 red faction, prototype, wolverine czy call of juarez?a moze jakis inny nowy tytul gdzie sie cos dzieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Lipiec 2009 Czy opłaca się CoJ'a kupić za ok.150-160zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 21 Lipiec 2009 c00kiemonstah napisał: red faction, prototype, wolverine czy call of juarez?a moze jakis inny nowy tytul gdzie sie cos dzieje? Red Faction szymuR93 napisał: Czy opłaca się CoJ'a kupić za ok.150-160zł? Jak nowy to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 21 Lipiec 2009 c00kiemonstah napisał: red faction, prototype, wolverine czy call of juarez?a moze jakis inny nowy tytul gdzie sie cos dzieje? Sacred 2 lub Red Faction Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 21 Lipiec 2009 Polecam Ci od siebie Call of Juarez, ale w cenie >150zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 21 Lipiec 2009 c00kiemonstah napisał: red faction, prototype, wolverine czy call of juarez?a moze jakis inny nowy tytul gdzie sie cos dzieje? Call of Juarez szymuR93 napisał: Czy opłaca się CoJ'a kupić za ok.150-160zł? Jak w folii to jak najbardziej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 21 Lipiec 2009 jak uważacie, Buzz polska edycja to dobry pomysł? Jest z kim grać online? Bo głównie o to mi chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Chcę sobie na sierpień zakupić jakiś "zapychacz" na ostatni miesiąc wakacji i mam dylemat : Resident Evil 5 czy Call of Juarez. Gry są teraz w podobnych cenach choć ta druga jest tańsza. Wiem, że CoJ starczy mi na dłużej ale czy multi w tej grze jest wciągające ? EDIT : W grę wchodzi jeszcze Prototype i CoD:WaW Edytowane 22 Lipiec 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Mam ten sam dylemat, tyle że obydwa te tytuły przeszedłem wcześniej. Może jakieś inne propozycje ? Co do Twojego postu- obydwie pozycje są bardzo dobre, RE starczy na dłużej, bo kampanię w CoJ przejdziesz w 5 godzin (oczywiście bez żadnych znajdziek itp.) Co do multi to niewiem :D Brałbym Residenta- bardziej mi się podobał Edytowane 22 Lipiec 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Lipiec 2009 Wronator napisał: Chcę sobie na sierpień zakupić jakiś "zapychacz" na ostatni miesiąc wakacji i mam dylemat : Resident Evil 5 czy Call of Juarez. ja bym brał CoJ. Co prawda w żadną z w/w nie grałem, ale jednak gier na dzikim zachodzie jest mało i warto pograć, bo kolejny tytuł tego typu pewnie szybko się nie pojawi. Tak samo multi - może nie być super wciągające, ale lepiej mieć, niż nie mieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 22 Lipiec 2009 Mi nikt nie odpowiedział ;( A co do Wronatora brałbym COJ, grałem u kolegi i mi się podoba ;) A Adrianek... hmm... zależy co lubisz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 22 Lipiec 2009 Ja też nie wiem co na koncowke wakacji: Prototype, Resident Evil 5 czy Call Of Juarez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 22 Lipiec 2009 johny_85 napisał: Ja też nie wiem co na koncowke wakacji: Prototype, Resident Evil 5 czy Call Of Juarez? Trzy różne gry... Może byś tak napisał co lubisz, obejrzał jakieś filmiki, podpowiedział czego oczekujesz? Czy może chcesz żeby Ci wymienić wszystkie plusy i minusy każdej gry, krótko zrecenzować, potem pójść do sklepu, kupić za Ciebie i przejść na sam koniec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 22 Lipiec 2009 Patyk weź się odchrzań :D Rozwiązałem problem - na razie nic nie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 22 Lipiec 2009 johny_85 napisał: Patyk weź się odchrzań :D Rozwiązałem problem - na razie nic nie kupuje Odchrzań? Chyba sobie żartujesz... Poza tym zastanawiasz się co wybrać z pomiędzy trzech tytułów i po dwóch godzinach dochodzisz do wniosku, że nic!? Po co ten post? Najpierw myśl a później działaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 23 Lipiec 2009 Zwróć uwagę że może nie chodzi o gatunki gier, dlaczego mamy podawać tylko gry jednego gatunku, może chodzi o to też która gra niezależnie od tego z jakiego jest gatunku/typu daje najwięcej frajdy? ty chyba tego nie zauważyłeś - :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 23 Lipiec 2009 czy ten headset bedzie dobry do ps3? i czy bede mogl wylaczyc glos i miec go tylko na sluchawkach ? http://www.allegro.pl/item690598280_logite...et_for_ps3.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 23 Lipiec 2009 Moi Drodzy, ja mam dość dziwne pyanie. Za ile kupilybyście teraz FUELa? Proszę nie pisać "nie kupuj, bo so szit itd" Ograłem demko i moim zdaniem jest ok (gra średnia tylko i aż). Oba MotorStormy kocham i ciągle mi mało, więc chcę kupić tylko za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Lipiec 2009 patrząc na allegro, to za jakieś 120-130zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 23 Lipiec 2009 Torba_Piany napisał: Moi Drodzy, ja mam dość dziwne pyanie. Za ile kupilybyście teraz FUELa? Proszę nie pisać "nie kupuj, bo so szit itd" Ograłem demko i moim zdaniem jest ok (gra średnia tylko i aż). Oba MotorStormy kocham i ciągle mi mało, więc chcę kupić tylko za ile? Ja bym więcej niż 110 nie dał <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 23 Lipiec 2009 czy ten kabel HDMI http://www.allegro.pl/item691232009_kabel_..._wa_gaames.html jest dobry dla PS3,pisze że oryginalny Sony to powinien być ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 23 Lipiec 2009 Kabel to kabel, taki sam kawałek drutu i taki sam plastik, oba produkowane w Chinach. Krótko mówiąc będzie dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach