wojtek15 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 lepiej zapłacić 50 zł więcej i kupić fife 10, lepsza I nowsze składy, poza tym w 09 nie da sie zrobic platyny, jezeli Cię to interesuje Da się zrobić platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adriano 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 a powiedzcie warto wybrać fife 09 ? nie, kupuj fifa 10 :] na allegro kolo 90zł stoi wiec nie jest to taki wielki wydatek a satysfakcja z gry (szczególnie ze znajomymi) gwarantowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 Da się zrobić platynę. Niby jak zrobisz trophy z ligą interaktywną? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEQROX 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 właśnie o to mi chodziło czy lepiej dołożyc do dziesiątki , pytam bo gdyby nie było dużej różnicv to 09 tańszym kosztem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaLa 4 Napisano 5 Kwiecień 2010 Na Twoim miejscu poczekałabym na 10 ;) Czym różni się wersja Platinum od zwykłej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobaFett_PL 2 Napisano 5 Kwiecień 2010 Na Twoim miejscu poczekałabym na 10 ;) Czym różni się wersja Platinum od zwykłej?? Szare pudelko i wszystkie dodatki na plytce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaLa 4 Napisano 5 Kwiecień 2010 Uncharted (Platinium) opłaca się kupić za 56zł z przesyłką (stan idealny)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Nieaktualny post ;> Pomyliłem odpowiedzi. Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobaFett_PL 2 Napisano 5 Kwiecień 2010 Uncharted (Platinium) opłaca się kupić za 56zł z przesyłką (stan idealny)? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 5 Kwiecień 2010 oczywiscie ze sie oplaca cena warta tej wysmienitej gry oczywiscie proponuje zaraz pozniej zaczac zagrywac w druga czesc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek5512 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 Popieram zdanie kolegi z góry.. tytuł wart takich pieniedzy a nawet większych .. no oczywiście bez przesady .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 GOW collection bad company 2 czy MAG?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grom 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 MAG ponoć potrafi dostarczyć wiele radości i frajdy jeżeli znajdzie się odpowiedni prowadzący. Co do BC2 to jest to dobra solidna strzelanina nastawiona bardziej na taktykę niż na fragowanie tak jak jest to w MW2. GOW to kultowa pozycja na PS i jeżeli na poprzednich generacjach w to nie grałeś myślę, iż będzie to trafny wybór - no i masz 2 gry a nie jedną :D - tyle że nie pociupiesz w multi jako jedyny z wymienionych tytułów. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stiepan87 1 Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam. Zastanawiam się pomiędzy Dante Inferno, a Heavy Rain. Dante mnie kusi, ponieważ skończyłem GoW3 i mam ochotę na kolejnego slashera. Natomiast Heavy Rain wydaje mi się dość ciekawy. Co polecicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam. Zastanawiam się pomiędzy Dante Inferno, a Heavy Rain. Dante mnie kusi, ponieważ skończyłem GoW3 i mam ochotę na kolejnego slashera. Natomiast Heavy Rain wydaje mi się dość ciekawy. Co polecicie? Jeżeli nie grałeś w poprzednie części GoW to polecam Ci God of War Collection. Jak grałeś i masz dość to lepiej zainteresuj się Darksiders - szpil o wiele lepszy niż Dante. Heavy Rain też warto zaliczyć. Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez look4z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vikor 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam. Zastanawiam się pomiędzy Dante Inferno, a Heavy Rain. Dante mnie kusi, ponieważ skończyłem GoW3 i mam ochotę na kolejnego slashera. Natomiast Heavy Rain wydaje mi się dość ciekawy. Co polecicie? Ja bym brał Dantego i się nie zastanawiał, Heavy Rain to gra nie dla wszystkich i trafia tylko do niektórych. Poza tym wcale nie jest taka dobra jak krzyczeli przed premierą, ot to gra na 8, podobnie z DI. Na pewno gorszy od GoW'a 3 ale też się przy nim przyjemnie odprężysz przez kilka godzin. a z tym GoW collection to nie wiem. Ja zacząłem od niego i w sumie obie gry były dla mnie słabe i nudziłem się jak bóg wie kto. A przy trójce było sto razy więcej zabawy i lepszych widoków :) Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez vikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 5 Kwiecień 2010 Ja bym brał Dantego i się nie zastanawiał, Heavy Rain to gra nie dla wszystkich i trafia tylko do niektórych. Poza tym wcale nie jest taka dobra jak krzyczeli przed premierą, ot to gra na 8, podobnie z DI. Na pewno gorszy od GoW'a 3 ale też się przy nim przyjemnie odprężysz przez kilka godzin. a z tym GoW collection to nie wiem. Ja zacząłem od niego i w sumie obie gry były dla mnie słabe i nudziłem się jak bóg wie kto. A przy trójce było sto razy więcej zabawy i lepszych widoków :) Tylko i wyłącznie Heavy Rain. Niesamowita historia i przygoda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobaFett_PL 2 Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam. Zastanawiam się pomiędzy Dante Inferno, a Heavy Rain. Dante mnie kusi, ponieważ skończyłem GoW3 i mam ochotę na kolejnego slashera. Natomiast Heavy Rain wydaje mi się dość ciekawy. Co polecicie? Heavy Rain jest epicka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek15 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 Niby jak zrobisz trophy z ligą interaktywną? Ta, jak zawsze. Sugerowałem się trophycardami i zapomniałem o multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morion 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 Heavy Rain jest epicka Bardziej epicka niż Dante?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Obydwu tych gier nie powinno się porównywać. Obydwie są epickie, każda na swój sposób. Osobiśie nie wybierałbym pod tym kątem... Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 5 Kwiecień 2010 Co do HR i DI. Jeśli zależy ci na tym by przeżyć interaktywny film to łykaj HR, jeśli wolisz pokroić przeciwników kosą łykaj DI. Ja na twoim miejscu zainwestowałbym w GoW3. PS. Mam na sprzedaż HR jeśli się namyślisz;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lex 1 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Tak na szybko. Resonance of Fate, GoW III - mam kasę tylko na 1 tytuł. Ostatnio mam ogromną chęć na japońskie klimaty, ale nie wiem czy mam dla nich rezygnować z Kratosa. ;p Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez Lex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 5 Kwiecień 2010 Tak na szybko. Resonance of Fate, GoW III - mam kasę tylko na 1 tytuł. Ostatnio mam ogromną chęć na japońskie klimaty, ale nie wiem czy mam dla nich rezygnować z Kratosa. ;p Zdecydowanie Gow3. Miałem okazję zagrać w RoF na X0 i gierka jest dobra ale z GoW3 nie ma co porównywać. GoW3 to must have i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkalman94 3 Napisano 5 Kwiecień 2010 Tak na szybko. Resonance of Fate, GoW III - mam kasę tylko na 1 tytuł. Ostatnio mam ogromną chęć na japońskie klimaty, ale nie wiem czy mam dla nich rezygnować z Kratosa. ;p Kratos, Kratos i jeszcze raz Kratos. GOW III na 100% (jak dla mnie jedyny prawdziwy must have, który jest na liście do przejścia zaraz po DA:P). Pozostałe dwie to nie moje klimaty, więc nic nie mówię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach