matii26 3 Napisano 1 Sierpień 2013 matty26_PLMost Wanted i jak coś to większość gier z PS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekMati1993 2 Napisano 1 Sierpień 2013 ID: MisiekMati1993 Gram w: -Dead Island -BioShock Infinite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobik 0 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) PSNID: alkoholik9614 Aktualnie gram w takie tytuły jak: NFS: MOST WANTED BF 3 FIFA 12 KILLZONE 3 Posiadam PS+ więc każdy kto ma tą usługe może śmiało zapraszać mnie do znajomych. Edytowane 2 Sierpień 2013 przez Tobik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 2 Sierpień 2013 psn id : venoxious Gry z PS+ Borderlands 1 Borderlands 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GieKSa całe mije życie 1 Napisano 2 Sierpień 2013 PSN ID : damiann37 pogram w gry z + i The Last of Us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Immortal90PL 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Gry: PlayStation 3 - Borderlands 2 Xbox 360 - Trials Evolution ID: Immortal90PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZbyszeG 0 Napisano 6 Sierpień 2013 Far Cry 3 Battlefield 3 Call of Duty Modern Warfare 2 PSNid: ZbyszeG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel24 0 Napisano 8 Sierpień 2013 PSN id: huma20 Chętnie spróbuję, mimo, że gram 2 dni dopiero w NFS: Most Wanted When Vikings Attack - to jest dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyducky 1 Napisano 9 Sierpień 2013 Whyducky battlefield 3, wwe13, littlebigplanet2, littlebigplanet karting Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei_pl 1 Napisano 10 Sierpień 2013 Ustawka w Tomb Raider. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidvq1 0 Napisano 11 Sierpień 2013 ID: hjtik hs:jeszcze nie nadal gral w bf3 od niedawna w Assassin's Creed III oraz Call Of Duty black ops 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 12 Sierpień 2013 (edytowane) Dead Island Riptide Szukam chętnego (z headsetem) do zrobienia 2 trofeów co-op. Mogę grać popołudniami zwykle między 17 a 24. W weekendy do ustalenia. psn: leszko Edytowane 12 Sierpień 2013 przez leszkoslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 13 Sierpień 2013 Witam, szukam osoby chętnej do pomocy w trofeum Kozioł ofiarny (trophy z zabiciem złodzieja sam jakoś umęczę) tylko tych dwóch trofek brakuje mi do platyny! jestem ogarniętym graczem, mój rekord niezapisany to 32 runda w 3 osoby (jakieś randomy bez komunikacji) a zapisany to 26 w 4. gram tylko na Kino, Five to tylko dla trofeum. hs nie mam ale damy radę przez czat tekstowy, ew. poszukiwana osoba by miała hs ja bym słuchał i robił to co trzeba. z góry thx za pomoc, może udać się już za pierwszym razem mój psn id to przemo017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 13 Sierpień 2013 szukam kogoś do KZ3 :) PILNE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciares 0 Napisano 15 Sierpień 2013 PSN:ciares1 Gry z ps+ i pare innych gier. Posiadam Headset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luka1988 0 Napisano 15 Sierpień 2013 Psn lukask1988pl Gry jakie posiadam black ops 2,far cry 3, max Payne 3, little Big Planet 2,crysis 3, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komorn1k 0 Napisano 16 Sierpień 2013 PSN ID - Komorn1kMam PS+, wszystkie gry z tego miesiąca + GTA IV + FIFA 09/12/13 + jutro zamawiam The Last Of Us i Red Dead Redemption :)Dodawać, ugadamy się na granie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 16 Sierpień 2013 Witam. Gier mam sporo. Z checia z kims pogram. Najczesciej gram w Modern warfare2 Modern warfare 3 Blsck ops Moh warfighter Bf 3 gta 4 Nfs most wanted Resident evil 5 a od prawdopodobnie 3 wrzesnia diablo 3 Ps. Wielu z was gra dead island? Gralem kiedys u kumpla na pc i mysle czy nie zalaczyc do kolekcji:-) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Żelski 0 Napisano 16 Sierpień 2013 chętny do wspólnego grania i wzajemnej pomocy w grach posiadam hs i sporo gierek i oczywiście uwielbiam grać piszcie jeśli ktoś jest chętny gra ktos moze w wormsy ?? Chętnie bym pograł z kimś :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 18 Sierpień 2013 chetnie pogram wspolnie w battlefield 3, red dead redemption, the last of us, w tym tygodniu bedzie splinter cell blacklist, psnid mati_bba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudokan 2 Napisano 27 Sierpień 2013 Witam!PSNid: Dudokan Hs: jestGry:-Army of TWO™: The 40th Day-Assassin's Creed® III-Battlefield 1943™-Battlefield 3™-Battlefield: Bad Company™ 2-Borderlands™-Bulletstorm-Call of Duty®: Black Ops-Call of Duty®: Black Ops II-Dead Space™ 3-FIFA 13-FIGHT NIGHT CHAMPION-GTA IV-Homefront-Killzone 3-LittleBigPlanet™-LittleBigPlanet™2-LOST PLANET 2-Max Payne 3-Medal of Honor™-METAL GEAR SOLID PEACE WALKER HD EDITION-Need for Speed™ Most Wanted-Red Dead Redemption-SSX -Splinter Cell : Blacklist-Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier™-Tomb Raider -The Last Of Us-Uncharted 2: Among Thieves™-Uncharted 3: Drake's Deception™ Gram gdy czas na to pozwala. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek138 0 Napisano 1 Wrzesień 2013 Siema, jestem chętny na postrzelanie. :D hs jest. :D psn: Diabel138 a gry na tą chwile to black ops 2 oraz dzisijak upuje rdr tylko powiedzcie mi czy zwykłą wersje lepiej czy z zombie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 1 Wrzesień 2013 Zwykłą jak nigdy nie grasz w zombie ani w codach,ani w rdr ani l4d czy dead island. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yolek 0 Napisano 3 Wrzesień 2013 id: yolek_belPS+ plus kilka innych gierek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viscaelbarca 0 Napisano 6 Wrzesień 2013 id: barti1411 gram uaktualnie w gt5 wiec zparaszam smialo , planuje zakup ucharted 2 i 3 ,ewentualnie little big planet 1-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach