Maniek138 0 Napisano 7 Wrzesień 2013 Zapraszam na dzisiejsze wieczorne granie w black ops lub red dead redemption hs jest psnid Diabel138 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 7 Wrzesień 2013 Witam, Aktualnie Diablo 3 - venoxious HS jest. Zapraszajcie, gram od 23-2 mniej więcej, bo do pracy trzeba wstawać. Shaman - level 20 akt 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiora193 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) ja gram w: -uncharted2 -tomb rider ID: x-KASIORA-x od 15- 20 Ale mam problem bo mam dwa konta na ps3 i jedno jest moje a drugie mojego brata. No i jak ja się loguje na psn to niema nikogo online, a jak gra muj brat to są. Z czym to może być związane? Pomocy Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez kasiora193 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 26 Wrzesień 2013 PSN ID: Halik_Ziom Mam sporo gier więc na pewno coś się znajdzie ;) Od Black Ops'ów po (wkrótce) GTAV HS: JEST Dodawajcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 28 Wrzesień 2013 (edytowane) PSN: lord-war_zoe Gry to co jest w PS+ oraz cod mw3, the fight, killzone 2,3, FC2 Headset - jest piszcie zapraszajcie, gram z reguły wieczorem. Edytowane 28 Wrzesień 2013 przez hsv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1221 0 Napisano 7 Październik 2013 PSN: PandaaPL HS: OCZYWIŚCIE ŻE JEST ! :D Poszukuje grupki ludzi lub z kimś pograć w Black Ops 2 albo BF3 ! :D zapraszać na PSN bądź PW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 7 Październik 2013 Witam. Chetnie zagram z kims w Fife 14. Dodam tylko ze jest to moja pierwsza Fifa, nie gruwalem wczesniej i chcialbym glownie podszkolic swoje umiejetnosci i podpytac bardziej zaawansowanych graczy. Chetnych prosze o wysylanie zaproszen! Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobik 0 Napisano 8 Październik 2013 PSN id : alkoholik9614 Gram we wszystko z PS Plus oraz GTA Online (dopiero zaczynam) i Killzone 3 Jakby ktoś chciał pograć to niech doda mnie do znajomych i napisze na PS :D Musze uprzedzić ze nie mam HS niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darooooo 1 Napisano 11 Październik 2013 PSN: darooooo87 (5 literek o) Proszę o zapraszanie jeśli chcesz pograć razem w: GTA V Far Cry 3 Cod 4 Moder Warfare <---- szczególnie to, chętnie pogram z "polakami" w drużynie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost_girL 9 Napisano 11 Październik 2013 PSNid: bialy21637 (to mojego brata do kilku gier) a mój to Ghost_girL-94Gry: Ghost Recon FS, Battlefield 3, Call of Duty MW2, GT5, Fifa 11, Killzone 3 :) priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soren 0 Napisano 12 Październik 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Na razie początek przygody z PS, ale liczba gierek ciągle rośnie. Zapraszam do wspólnej gry każdego kto ma czas. Na koniec dodam iż posiadam headset oraz PS+. Dostępny jestem różnie...ale jeżeli precyzując to 20 - 24 czasu polskiego. PSNid: Soren-B312 Gry: Battlefield 3, Diablo III, Far Cry 3, Uncharted 3, Fifa 14. Pozdrawiam. Edytowane 12 Październik 2013 przez Soren Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cysiu215e 0 Napisano 12 Październik 2013 Witam wszystkich. Grywam pomiedzy 15 a 24. PSN:Cysiek215e Posiadam następujące gry: -GTA 5 -The Last Of Us -Killzone 2 -LittleBigPlanet™ -Red Dead Redemption Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamioool 0 Napisano 13 Październik 2013 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem PS3, z chęcią sie wpisuje. Połączenie sił może bardzo urozmaicić Gre. PSN: Donkamil71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 13 Październik 2013 Chętnie pogram w The Last Of Us ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 14 Październik 2013 Pograłby ktoś może w Dragon's Dogma: Dark Arisen? Posiadam gierkę, mam ochotę zagrać, lecz tylko we dwóch... Jeżeli by ktoś wyraził chęć wyślijcie zaproszenie na PSN :) Dopiszcie ewentualnie, że chcecie pograć coop :) Mój PSN: Leevusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 14 Październik 2013 tos ma ochote pograc GTA V, nick matibba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubek278 0 Napisano 14 Październik 2013 Hej, ja szukam ludzi do grania w Borderlands 2, nie mam dlc, nie mam tez headsetu przez jakis czas ale tez nie mam mozliwosci rozmowy, dlatego myslalem o np. czat na skype. Moj nick to jakubek278 i jestem dostepny prawie caly dzien w piatek i poniedzialek, oraz czesto w reszte dni. Skype jakubek2781 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carmamir 2 Napisano 16 Październik 2013 PSN: carmamir Zapraszam, gier mam dziesiatki, gram roznie :) ale zawsze fajnie jest miec tez wiecej znajomych do nie tylko grania i porownywania czasow i konkurowania :) Zapraszam wszystkich :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowatsky 1 Napisano 17 Październik 2013 (edytowane) PSN: Nowatsky PS3 posiadam od niedawna ale chętnie z kimś pogram chociażby w Uncharted 2 czy Tekken: Revolution. :) Gram głównie w weekendy. Edytowane 17 Październik 2013 przez Nowatsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S23ara 0 Napisano 19 Październik 2013 Gta 5 black ops 2 bf3 fifa 13 PSN : s23ara Zapraszać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emeswu 0 Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) Witam Gram głownie w Fife 14. Poziom w sezonach - 10 liga :) Mój psn id: emeswu Edytowane 20 Październik 2013 przez emeswu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 20 Październik 2013 Witam wszystkich serdecznie. Szukam kogoś do gry w Fifę 14 w sezonach 2vs 2. Chciałbym stworzyć z kimś (mam nadzieję) udany duet. Szukam osoby do gry z HS, które chciałyby awansować i grac w 1 lidze. Miło byłoby, gdyby ta osoba miała powyżej 20 lat, aby była jakaś nić porozumienia :) Jestem osobą, która od poniedziałku do piątku pracuje, tak więc głownie mam czas na grę wieczorami, jeżeli ktoś jest chętny, to niech napisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olkiewicz Rafal 0 Napisano 28 Październik 2013 BINARY DOMAIN ONLINE Chętni pisać PSN ID: oleros1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter33 2 Napisano 30 Październik 2013 Fifa 13 Sezony Wirtualnych Klubów Szukam grajków do klubu dostępny cały czas, mam też inne gry PSNid: zumiPOL witam. Ja mam fife 14 jak masz mozemy cos pograc w wirtualne kluby Witam szukam ludzi do gry w Fife 14 badz BF 4 .Grywam przewaznie po 22 .Mam 37 lat i fajnie jak by dolaczyl ktos zblzony wiekiem.HS posiadam. Zapraszam do gry bez spiny. Witam wszystkich serdecznie. Szukam kogoś do gry w Fifę 14 w sezonach 2vs 2. Chciałbym stworzyć z kimś (mam nadzieję) udany duet. Szukam osoby do gry z HS, które chciałyby awansować i grac w 1 lidze. Miło byłoby, gdyby ta osoba miała powyżej 20 lat, aby była jakaś nić porozumienia :) Jestem osobą, która od poniedziałku do piątku pracuje, tak więc głownie mam czas na grę wieczorami, jeżeli ktoś jest chętny, to niech napisze :) Witam.Ja mam zamiar otworzyc klub wirtualny .Mam 37 latek i posiadam hs wiec jak masz ochote mozemy cos pograc oczywiscie wieczorami ok 22. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leon6 0 Napisano 2 Listopad 2013 Hej szukam kogoś do pomocy przy wbiciu trofkow online w grze fuel - serwery sa puste moj psn id Leon6zawodowiec ewentualnie battlefield 3 na trudnym poziomie :):) posiadam headseta piszcie dostosuje sie ( jak znajdzie sie ktos z fuelem to bedzie cud :) ) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach