Tezuki 1 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) PSN: TezukiGry na multi:Wszystkie multiplayerowe Assassiny-Little Big Planet-Modern Warfare 3-Max Payne 3-Killzone 3-Tekken: Revolution-Mortal Kombat-Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm GenerationsA niedługo The Last of UsJestem otwarty na nowe znajomości i wspólne granie ^^ Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez Tezuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 14 Czerwiec 2013 (edytowane) PSN:niagar76 The last of us kto chetny pograc razem prosze wyslac zaproszenie pzdr. Edytowane 14 Czerwiec 2013 przez niagar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radosiewka 2 Napisano 14 Czerwiec 2013 (edytowane) PSN: radosiewkaPo prawie dwuletniej przerwie powróciłam do grania na PS3. Trochę gier do multiplayera mam, ale będę je systematycznie uruchamiać i grać. Na pierwszy ogień idzie Red Dead Redemption. Brakuje mi też trofeów do multi, zatem pomoc byłaby jak najmilej widziana. Jeśli wysyłacie do mnie zaproszenie, to piszcie, skąd jesteście, bo pustych zaproszeń nie przyjmuję :) Update: mam headset jak coś :) Edytowane 18 Czerwiec 2013 przez radosiewka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skuty_kodi 0 Napisano 22 Czerwiec 2013 Bardzo chętnie pograł bym jakąś konkretna grupką w coda black opsa zaproszenia mile widziane moje id.skuty_kodi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GieKSa całe mije życie 1 Napisano 22 Czerwiec 2013 PSN ID : damiann37 pogram w The Last of Us wysyłać zapro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rudzielec 0 Napisano 24 Czerwiec 2013 (edytowane) Witam, szukam kilku osób do popykania w gry z subskrybcji PS+ . Dodatkowo mogę pograć z miłą chęcią w Gran Turismo 5. PSN id: RudyPL890. PS. Mam head-set :) Edytowane 24 Czerwiec 2013 przez Rudzielec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vlodeck 0 Napisano 25 Czerwiec 2013 Fight Night Champion.... Szukam kogoś kto pomoże mi ogarnąć gre bo nie potrafie wygrywać w grze w sieci... Może trzeba pozmieniać ustawienia przy tworzeniu zawodnika....? Jestem w tym temacie zielony.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yden 0 Napisano 25 Czerwiec 2013 Far Cry 3 Multi i COOP calutki, Black ops 2 Zombie i multi bardzo chetnie PSN: danzelpl97 HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Number1998 0 Napisano 29 Czerwiec 2013 - Portal 2 (przeszedłem fabułę ale nie zrobiłem kooperacji - zapraszam) - Skate 3 - Fifa 12 - Need For Speed - The Run - Wszystko z PS + ( ;) ) Nick - Bolki123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumi 1 Napisano 3 Lipiec 2013 Fifa 13 Sezony Wirtualnych Klubów Szukam grajków do klubu dostępny cały czas, mam też inne gry :DPSNid: zumiPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei_pl 1 Napisano 3 Lipiec 2013 Alien Breed: Impact co-op PSN: sensei_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bebolek20 2 Napisano 5 Lipiec 2013 Witam. ktoś chętny na wspolne granie w : COD black ops lub wzajemna pomoc Dark Souls zapraszam : Niunka8787 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickub 2 Napisano 9 Lipiec 2013 Hejo :) Jako że BF 3 zawitał do PS+ w lipcu i jest wysyp nowych graczy (sam również posiadam z ps+), poszukuję kilku chętnych i "rozgarniętych" osób do wspólnej gry. Wydaje mi się że przy tego typu grze HS to raczej "must have". Rozgarniętych mam na myśli "Grających zespołowo", aktualnie ciężko na serwerach taką drużynę złapać, a grając w osamotnieniu gra się po prostu do bani :down: " i każdy sobie rzepkę skrobie " Zatem, jeżeli posiadasz HS i masz chęć pograć wspólnie to ślij zaproszenie, bądź napisz PW, a ja się odezwe. Mój GT: mKubi88 pozdrawiam, Michał i do zobaczenia na polu walki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luk-Ness 0 Napisano 11 Lipiec 2013 PSN: Luck-Ness HS: Nie posiadam, lecz kupię po wypłacie GRY: Tekken 6 COD 4 Modern warfare Resident evil 5 Fifa 11 Na razie tylko tyle mam:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NonekPL 0 Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) PSN: NonekPL Gry: -Battlefield 3 -Call of Duty 4 Modern Warfare -Battlefield bad Company 2 -Fifa 12 -SOCOM: Polskie Siły Specjalne Edytowane 12 Lipiec 2013 przez NonekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukop 2 Napisano 12 Lipiec 2013 PSN: Lukop Aktualnie gram w FIFA 13, ale zachęcam do zapraszania też nie-posiadaczy tego tytułu, może kiedyś nadarzy się okazja do zagrania w coś innego. ;) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaSHia 2 Napisano 13 Lipiec 2013 Hej, Szukam chętnych do gry w Band Hero, Guitar Hero (M,5,WoR) i ew. RB2 i 3. W Band Hero zależy mi na wbiciu 3ch trofików za grę online - 4 osoby na Expert i 4 identyczne instrumenty i pojedynki. Posiadam 2 gitary i perkusję (i jedną osobę oprócz mnie do wspólnej gry :P) PSN: CashiaKB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mssg 3 Napisano 19 Lipiec 2013 PSN: Mssg91 Gram we wszystko co mi wpadnie w rękę. Obecnie raczej przechodzę wszystkie stare gry, które kupiłem dawno temu ale jeszcze nie grałem. Stworzyłem nowe konto PSN więc mam mało trophy. Jak wyjdzie PS4 to lece wszystkie nowości pełną parą. Dodawajcie mnie do PSN a prędzej czy później w coś zagramy. Do zobaczenia w grze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusti 4 Napisano 20 Lipiec 2013 PSN : Kustipl -Fight Night Champion -Wszystko z "+" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian8613 0 Napisano 21 Lipiec 2013 PSN damian8613 Generalnie moge pograc we wszystko co fajne, ale z checia pes 2013 albo fifa 13. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 22 Lipiec 2013 Popykam z kims w coopie w borderlands 1 (mam 20 lvl). Chetni niech wysla invy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zagaj0107 0 Napisano 28 Lipiec 2013 PSN ID : Piotrek0107PL Witam z chęcią zagram w takie gry jak: Assasin's creed 3 Far Cry 3 (już zamówione) i wszystkie gry z ps+ Oczywiście cały czas kolekcja będzie się powiększać, jakby byl jakiś fajny skład na multi gre mogę zakupić. Hs: na początku sierpnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 28 Lipiec 2013 PSN ID : raja1897 Gry w które z chęcia zagram w co-opie jak i zwykłe multi : - gry z ps+ - GT5, Little Big Planet, Wipeout HD, Killzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 28 Lipiec 2013 Majjkell skate 2 gta iv rdr fifa 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 31 Lipiec 2013 szukam chętnych do ustawki w Medal Of Honor 2010, chciałbym zdobyć pucharek Fire Controller, potrzebne mi do platynki, PSNid- Niuchacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach