foreignskater 1 Napisano 29 Grudzień 2009 Gramw skate 2 online, jak ktos chce pograc to mnie dodawac i odrazu pisac czy online czy nie. psn - foreignskater Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reakwon 1 Napisano 30 Grudzień 2009 Zapraszam do grania razem w: Killzona 2 NFS:Undercover Fifa 2009 PSNid:ReakWonPL lub Grafficiarz ale raczej na Reaku siedzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 30 Grudzień 2009 u2 online bad company i fifa 09 coming soon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 2 Styczeń 2010 DIRT 2 ustawka ID RAFA_POLSKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej 0 Napisano 2 Styczeń 2010 Killzone 2 GTA IV Far Cry 2 ID: guanabanakupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaWżU 0 Napisano 2 Styczeń 2010 PSNid : wawrreku96 Chętnie z kimś pogram w Killzone2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) Ja z checia komus pomoge w RE5, albo polowac na rangi S na byle jakim lvl'u Nick: mariopif pisac pisac i jeszcze raz pisac :D Edytowane 3 Styczeń 2010 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bucaner 1 Napisano 3 Styczeń 2010 Szukam osób chętnych do wspólnej gry w Red Alerta 3. Jakby co mój PSNID to RassPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorzel 0 Napisano 3 Styczeń 2010 KillZone2 ID:Chorzel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alekabanpl 1 Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) Siemka szukam ludzi co od czasu do czasu grają. Na razie: tekken 6 Cod mw2 i 4 Demon's Souls (początkujący) Smackdown vs Raw 2010 Buzz The eye of judgment Fajnie by było jak by ktoś z Łodzi był. ;-) Zaproście do znajomych jak ktoś chętny bo nie mam z kim grac mój nick: alekaban_pl Edytowane 4 Styczeń 2010 przez alekabanpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krirys78 7 Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) szukam chętnych do gry: Sacred 2: Fallen Angel on-line ID krirys78 ps.w zaproszeniu prosze dodac że chodzi o sacred mam headset, lub skype Edytowane 5 Styczeń 2010 przez Krirys78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronson79 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Witam, zapraszam wszystkich, jak jestem dostępny to zawsze chętnie zagram w Fife 2010 (średni amator-12 poziom:) Zapraszam. PsnId: bronson1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajos 0 Napisano 9 Styczeń 2010 Witam, Czy znalazłby się ktoś kto zagrałby ze mną chociaż jedną grę co-op w Uncharted 2? Chciałbym zrobić platynkę. Poza tym zapraszam do dodawania mnie fanów COD MW2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azaroth21 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Szukam chetnych na wbijanie medali w KZ2.Zostalo mi 6x przejmij i utrzymaj,5x c4 i chyba 4x samoliciki.Za pomoc odwdziecze sie takze pomoca w medalach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varth 0 Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) Ja bym bardzo chetnie pogral w CODa4. Przewaznie gram w weekend. ID: Vaarth Edytowane 10 Styczeń 2010 przez Varth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 11 Styczeń 2010 Hej aktualnie gram online: COD 4, FAR CRY 2, WORMS PS3 Trophies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raven1331 0 Napisano 11 Styczeń 2010 Chetnie pogram w BUZZ Polskie łamigłówki praktycznie codziennie po 21:00 zalezy mi na trofeach psn: raven1331 prosze o info i mozemy sie umowic na granie :) jakby cos to na gg 809892 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buzel 0 Napisano 12 Styczeń 2010 Witam. Ja chętnie pogram w: Calla MW2, Pesa10 lub w bilarda na PsHome ;) Jestem prawie zawsze po 22. ID:Buzel88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montray 0 Napisano 13 Styczeń 2010 Witam ! Ja chetnie pogram w : Battlefield 1943, Battlefield Bad Company oraz w nadchadzacego Bad Company 2 Moj PSN ID : Monte-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek13 0 Napisano 13 Styczeń 2010 (edytowane) Siema Ja chętnie pogram w : LittleBigPlanet,call of duty modern warfare 2,UFC2009,KIllzone2, Mniej chętnie ;p:GTA 4,NFSU ID:piotrek1333 Edytowane 13 Styczeń 2010 przez piotrek13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralf 2 Napisano 13 Styczeń 2010 prawie co wieczór w U2 ( headset jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alekabanpl 1 Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) Chętnie pogram z każdym z was gdy jestem przy konsoli. Headset jest, miła atymosfera myślę, że też będzie. Jestem z Łodzi i mam 18lat. Wystarczy, że wyślecie invenit. Nick(w podpisie): alekaban_pl Takie gry mam do multiplayer: -Killzone 2 - Borderlands - Smackdown vs Raw 2010 -Demon's Souls - Tekken 6 -Guitar hero 5 Call of duty Modern warfare 2 - The eye of judgment - Turok - Buzz Świat Quizów - Little Big Planet - Fifa 08 - Army of two Najchętniej zagram w Borderlands(16lvl), Killzone 2 i Cod 6. Edytowane 14 Styczeń 2010 przez alekabanpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucantstop 4 Napisano 16 Styczeń 2010 Witam, jestem nowym uzytkownikiem tak i forum jak i ps3 ale chetnie pogram ;-) mam hs , gry online : uncharted2 socom conf. Little big planet tekken 6 psn id: ucantstop pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gWOOdn 0 Napisano 17 Styczeń 2010 (edytowane) siemka ja poszukuje osoby która postrzela ze mną w nowe ARMY OF TWO THE 40th DAY najfajnie było by gdyby ktoś pokusił się ze mną na najwyższy poziom trudności mam head set psn id gWOOdn ps ogólnie co wieczór strzelam albo w killzone2 albo w cod mw2 Edytowane 17 Styczeń 2010 przez gWOOdn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek5553 21 Napisano 17 Styczeń 2010 (edytowane) Gry Fifa 10 tekken 6 id maciek5553 Edytowane 17 Styczeń 2010 przez maciek5553 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach